Schuimlans met tank (Advanced 025)

Korte, handige schuimlans met instelbare spuithoek met reservoir voor 1 liter reinigingsmiddel. Ideaal voor de reiniging van auto's dankzij zijn compact design.

In combinatie met onze VehiclePro schuimreiniger RM 838 verbruikt u met de schuimlans met tank (Advanced 029) heel wat minder reinigingsmiddel. Door de compacte bouwwijze zeer geschikt voor bijvoorbeeld het inschuimen van personenauto's. Voorzien van traploze dosering met draaiknop direct op de lans en een verstelbare spuithoek.

Specificaties

Technische gegevens

Wateropbrengst (l/u) max. 1300
Sproeiergrootte 25
Max. druk (bar) 300
Dosering (%) 1 - 5
Temperatuur (°C) max. 60
Aansluitdraad EASY!Lock
Gewicht (incl. doos) (kg) 0,9
Videos
Toebehoren
Onderdelen Schuimlans met tank (Advanced 025)

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.