Afsted på ørkeneventyr for fuld udblæsning

I starten af 2020 gik det løs igen: Den 5. januar begyndte det berømte Dakar Rally – i år med Saudi Arabien som vært. Det er nu allerede niende gang, at Kärcher deltager ved denne vigtige sportsbegivenhed som teknisk partner.

a car that drives through the desert

Kärcher gør rent under Dakar Rally 2020

Rengøringscentrene, hvor alle teams, der deltager i rallyet, kan få renset deres køretøjer for støv og snavs ved hjælp af vore højtryksrensere, har i de senere år udviklet sig til en vigtig og voldsomt populær service. For at vedligeholde og reparere et køretøj sikkert, skal det nemlig være rent

Siden den sidste udgave af Dakar Rally har Kärcher satset på et mobilt rengøringscenter – en lastbil, der er specielt opbygget til formålet, og som er udstyret med et stort arsenal af rengøringsudstyr, og hvor skyllevandet opsamles. Med de moderne højtryksrensere kan man spare op til 80 % rent vand sammenlignet med manuelle vaskeprocesser med en vandslange; de er derfor et miljøvenligt alternativ, der sikrer et bedre resultat på kortere tid. Deltagerne kan benytte sig af vaskeservicen i seks bivuaks og i målområdet. Derudover er Kärcher igen sponsor for det succesrige Team X-raid.

Programmet for Rally Dakar 2020:

5. januar: Jeddah – Al Wajh
6. januar: Al Wajh – Neom
7. januar: Neom – Neom
8. januar: Neom – Al Ula
9. januar: Al Ula – Ha’il
10. januar: Ha’il – Riyadh
11. januar: Riyadh (HVILEDAG)
12. januar: Riyadh – Wadi Al-Dawasir
13. januar: Wadi Al-Dawasir – Wadi Al-Dawasir
14. januar: Wadi Al-Dawasir – Haradh
15. januar: Haradh – Shubaytah
16. januar: Shubaytah – Haradh
17. januar: Haradh – Qiddiya

 

http://www.dakar.com/en/overall-route

Indtryk fra Dakar Rally 2020

Fotos: © A.S.O.

Video fra Dakar rally 2020