Furtun pentru stabilizarea presiunii

Furtunul pentru stabilizarea presiunii foloseste ca furtun de conexiune intre automatele respectiv instalatiile de apa menajera si sistemele de conducte rigide.

Ideal pentru compensarea fluctuatiilor de presiune in sistemele casnice de alimentare cu apa. Furtun cu reducere de zgomot 1 m 3/4" pentru utilizarea intre pompele cu presiune ridicata si sistemele de conducte rigide. Bucsa interioare flexibila, din silicon, care compenseaza fluctuatiile de presiune. Bucsa flexibila interioara se prelungeste pentru a preveni inceperea si oprirea pompelor. Reduce, de asemenea, vibratiile. Acest lucru duce la o reducere substantiala a zgomotului. Furtunul de presiune cu 1" filet de conectare (33,3 mm) la ambele capete.

Caracteristici si beneficii
Tuburi elastice de interior din silicon
  • intinderea furtunului elastic de interior impiedica pornirea si oprirea ocazionala a pompei in cazul caderilor de presiune. Caderea de presiune va fi compensata si pompa va functiona corect.
Furtun flexibil
  • Asa apar vibratii mai putine si transmiterea de zgomot catre sistemul de conducte rigide se reduce considerabil.
Furtun de cuplaj pentru conducte rigide de tevi
  • Pentru a realiza o legatura la instalatiile de apa menajera. in general, sistemul de conducte de tevi nu ajunge pana la locul de asamblare a pompei. Recomandam conectare pompei prin intermediul unui furtun flexibil cu conductele.

Specificații tehnice

Date tehnice

Diametru 3/4″
Greutate (kg) 0,5
Greutate cu ambalaj. (kg) 0,7
Dimensiuni (L x l x H). (mm) 270 x 275 x 55
Domenii de intrebuintare
  • Furtunul amortizeaza zgomotul de conectare a conductelor rigide cu automatele de apa menajera / instalatiile de apa menajera
  • Compensarea fluctuatiilor de presiune in sistemul de alimentare cu apa menajera