Cariere debutanti

Avansare usor de facut: de la aderarea la compania noastra la promovare. Ai o diploma, un certificat de absolvire al unui curs, o diploma de calificare sau chiar un certificat de maestru artizan si esti gata pentru urmatorul pas in cariera ta? Ca si debutant, la Kärcher beneficiezi de numeroase oportunitati: pune-ti ideile in practica cu determinare si contribuie la spiritul de echipa. Te poti alatura Kärcher printr-un program de stagiatura realizat special pentru tine. Poti incepe si direct ca angajat. Vei invata inca din prima zi caracteristicile unui anumit rol in compania noastra si iti vor fi asignate responsabilitati in scurt timp. Desigur, iti vom oferi suport si asistenta continua pentru a depasi orice incercare.

Berufseinsteiger

Ce tip de persoana cautam. Esti cu adevarat genul Kärcher? Atunci am vrea sa te cunoastem!

Daca esti increzator in fortele proprii, iti place sa iei initiativa, gandesti intr-un mod antreprenorial si iti urmaresti propriile idei, esti genul de om de care avem nevoie.

Cautam oameni capabili care – cu pasiune – sa lucreze la potential maxim in fiecare zi, oameni care nu se multumesc cu ce au indeplinit pana acum, ci care vor sa evolueze constant si sa atinga noi culmi. Cautam oameni care sa munceasca responsabil si dinamic pentru a ne proteja angajatii, valorile si compania pe termen lung.

Daca te identifici cu toate acestea, atunci esti "genul Kärcher" si poti avea ocazia sa iti dezvolti cariera la unul dintre angajatorii de top din Germania. De asemenea iti putem oferi cele mai bune oportunitati si cele mai incitante roluri.

Ce mai astepti?

Programul de stagiatura. Te pregatim pentru viitor.

Programul nostru de stagiatura este creat sa te pregateasca sistematic pentru responsabilitati din ce in ce mai mari. Vei afla informatii despre departamentele, procesele si obiectivele domeniului tau de activitate si iti vor fi asignate sarcini interesante ce te vor provoca si iti vor permite sa te dezvolti.

Am fost premiati de curand pentru programul nostru de stagiatura: Premiul de Stagiatura se ofera companiilor care si-au creat programele pe baza ideii de "punere la dispozitie a unor programe de stagiatura care sa ajute la dezvoltarea carierei" pentru tineri profesionisti.

Cel mai bun start posibil: programul nostru de stagiatura.

Acum ca ti-ai terminat studiile, poti incepe sa pui bazele carierei tale, alaturandu-te programului nostru de stagiatura. Iti vom oferi traininguri in timpul programului de lucru si te vom pregati complet pentru toate provocarile ce te vor astepta la Kärcher. In timpul training-ului vei trece prin mai multe etape ce iti vor permite sa cunosti si alte departamente ale companiei. Programul iti ofera oportunitati extraordinare pentru a iti largi experienta si a iti stabili propria ta retea.

Oferim programe de stagiatura in urmatoarele departamente:

 • Aprovizionare
 • Vanzari tehnice internationale
 • Marketing
 • IT
 • Resurse Umane
 • Logistica

Te vom provoca si te vom sustine

Chiar si in timpul programului de stagiatura vei putea influenta activitatea noastra si vei putea contribui la succesul companiei. Si te vom pregati sistematic pentru acest lucru: in doar 12 - 15 luni vei fi gata sa preiei functii de specialist si de manager. In timpul training-ului vei trece prin mai multe etape. Programul include si misiuni de proiect incitante, care iti vor permite sa iti stabilesti o retea si sa iti testezi abilitatile. Si: vei lucra la un proiect incitant ca parte dintr-o detasare in strainatate ce va dura cateva luni.

Fiecare program este organizat individual. Vei discuta cu mentorul despre experienta si obiectivele tale, precum si despre planul programului. De asemenea, vei semna si un contract de munca pe perioada nedeterminata.

Fazele programului de stagiatura

Traineeprogramm

Profilul tau

Ti-ai luat diploma (universitate/universitate de stiinte aplicate/program de studii dublu) si vrei sa iti testezi abilitatile – la nivel international. Buna cunoastere a limbii Engleze si eventual a unei alte limbi straine este un plus. Daca deja ai castigat ceva experienta profesionala in cadrul unui internship, cu atat mai bine.

Esti un jucator de echipa, adaptabil (in special cand vine vorba sa locuiesti in strainatate), si ai obiective clare, pe care le urmaresti cu determinare. Cauti sa relationezi cu oamenii si esti convins ca manierele creeaza o impresie pozitiva. Esti o persoana analitica si ai puternice abilitati de comunicare, chiar si in situatii complexe. Te regasesti in aceste calitati? Atunci suntem de acord: esti cu adevarat genul Kärcher. 

Esti interesat?

Poti gasi o lista cu locurile disponibile pentru programul de stagiatura in sectiunea "Posturi vacante". Asteptam cu nerabdare sa primim aplicatia ta.

Mai ai intrebari? Persoana de contact pentru programul de stagiatura:

Andrea Rey
Tel.: +49 7195 14-3007
Email: personalentwicklung@de.kaercher.com

Angajare directa: oportunitati extraordinare de la cuvantul merge.

Fie ca ai deja ceva experienta sau esti pe cale sa faci primii pasi in campul muncii, porneste cu noi intr-o pozitie permanenta si pune bazele drumului catre succes – atat al tau cat si al nostru. Te asteapta multe provocari. Te vom sustine atat pe plan profesional cat si pe plan personal, oferindu-ti oportunitati extraordinare de promovare, precum si perspectivele unei cariere internationale. Vei putea sa preiei responsabilitati in cadrul unor proiecte incitante din urmatoarele domenii:

 • Aprovizionare
 • Planificarea productiei
 • Finante, control si contabilitate
 • Cercetare si Dezvoltare
 • IT
 • Logistica
 • Resurse Umane
 • Productie
 • Managementul proiectelor
 • Asigurarea calitatii
 • Service
 • Dezvoltarea companiei
 • Vanzari
 • Promovare/marketing
 • Managementul produsului
 • Relatii publice

Alatura-te si lucreaza la Kärcher

procesul de aplicare. Cum sa iti gasesti drumul catre noi

Exista trei modalitati prin care poti aplica la Kärcher. Modul cel mai rapid – cu cei mai mici timpi de raspuns – este prin sistemul nostru online. Vei completa formularul necesar in doar cateva minute si poti alege modul in care vrei sa aplici: prin email sau prin posta. Vei gasi numele si adresa persoanei de contact in anuntul locului de munca.

Acest proces de aplicare poate diferi in functie de pozitie si de departament. Oricum, vom stabili o data precisa cu tine.

Procesul de aplicare pe scurt

Berufseinsteiger