Aspiratoare multifuncționale

Cu aspiratoarele multifuncționale, aspiratoarele cu pulverizare și aspiratoarele de cenușă și uscate de la Kärcher, sunteți echipat ideal pentru toate situațiile posibile de curățare. Sistemele speciale de filtrare și accesoriile individuale asigură faptul că aceste aspiratoare robuste colectează rapid și în același timp temeinic diferite tipuri de murdărie sau îndepărtează petele încăpățânate de pe suprafețele textile fără a lăsa reziduuri. Unele dintre dispozitive sunt disponibile și cu baterii puternice - pentru o flexibilitate și mai mare în curățare.

Kärcher
Kärcher  Aspiratoare umed-uscate

Aspiratoare umed-uscate

Indiferent dacă este umed sau uscat, grosier de fin: Aspiratoarele multifuncționale Kärcher îndepărtează toată murdăria - chiar și cantități mari de apă. Ideal pentru mașină, garaj, pivniță, atelier, renovare și în jurul casei. Și pentru și mai multă libertate de mișcare și flexibilitate: Aspiratoare multifuncționale pentru baterii.

Kärcher  Aspiratoare cu spălare

Aspiratoare cu spălare

Pentru cei care sufera de alergii, pentru proprietarii de animale de companie si toti cei carora le plac lucrurile perfect curate: detergentul de la Kärcher curata suprafete textile diverse: cum ar fi covoare, mobila tapitata, saltele, scaune auto si draperii.

Kärcher  Aspiratoare pentru cenușă

Aspiratoare pentru cenușă

Fie cenușă pentru grătar vara sau cenușă pentru șemineu iarna: cenușa Kärcher și aspiratoarele uscate elimină toate cenușa reziduală. În mod fiabil. Pe deplin. În siguranță. Și mâinile rămân curate tot timpul. Și acum, de asemenea, fără corzi.