Aspiratoare multifuncționale

Aspiratoare multifunctionale de la Kärcher, pornind de la aspiratoarele pentru cenusa pana la cele pentru curatarea covoarelor, ele sunt echipate pentru toate sarcinile posibile de curatare, fie ca vorbim despre sisteme de filtrare sau accesorii speciale individuale, aspiratoarele curata diferite tipuri de murdarie rapid si complet.

Kärcher
Kärcher  Aspiratoare umed-uscate

Aspiratoare umed-uscate

Aspiratoarele Karcher multifunctionale elimina toate impuritățile. Sunt perfecte pentru volume mari de apa Ideal pentru masina, garaj, pivnita, atelier, renovari si in jurul casei.

Kärcher  Aspiratoare cu spălare

Aspiratoare cu spălare

Pentru cei care sufera de alergii, pentru proprietarii de animale de companie si toti cei carora le plac lucrurile perfect curate: detergentul de la Kärcher curata suprafete textile diverse: cum ar fi covoare, mobila tapitata, saltele, scaune auto si draperii.

Kärcher  Aspiratoare pentru cenușă

Aspiratoare pentru cenușă

Fie că este vorba de cenusa de la gratar, in timpul verii sau cenusa din semineu in timpul iernii: aspiratoarele de cenusa de la Kärcher aspira toata cenusa reziduala. Fiabil. Temeinic. In conditii de siguranta. Mainile raman curate pe durata curatarii.