Aspirator robot

Aspirator robot complet automat. Aspiratoarele robot complet automate Kärcher, numite RoboCleaner, fac toata munca - fara sa fie nevoie sa ridicati un deget: acest aparat curata toate straturile de protectie standard ale podelei casei. Chiar si atunci cand nu sunteti acasa. Pur si simplu conectati statia de incarcare, porniti-o, setati ora pentru curatenie si lasati restul in seama lui RoboCleaner. Evita obstacolele fara probleme. Recunoaste chiar si scarile si treptele. Atunci cand si-a incheiat activitatea, revine automat la baza ghidat de un fascicul infrarosu. Pe langa faptul ca isi incarca singur baterille, acesta descarca si murdaria pe care a strans-o.

Kärcher Aspirator robot complet automat.
Compara produse |
0 Produse

Realizari

Dispozitivul este prevăzut cu un sistem de curățare independent ce mătură și aspiră chiar și când nu este nimeni acasă. Pentru covoare și suprafețe dure.

  • Curățare în profunzime grație sistemului de aspirare cu perii;
  • Curățare complet independentă - îți golește automat cutia cu resturi;
  • Navigare cu infra-roșu fără probleme;
  • Senzori inteligenți ce previn căderea dispozitivului pe scări sau de pe margini;
  • Curațenie aproape fără zgomot la 54 dB (A);
  • Reglează timpul de curățare după preferințe;
  • Program de curățare inteligent și eficient care se adaptează optim la nivelul de murdărie;
Faszinierende Vorteile

Avantaje fascinante

RoboCleaner curăță singur și depășește fără efort obstacolele precum cablurile. Cei patru senzori anti-cădere previn căderea dispozitivului pe scări.

Schmutzsensor

Sistem de detectare a murdăriei

RoboCleaner curăță printr-o combinație de perii pentru măturat și aspirat. Senzorul detectează intensitatea murdăriei respective și ajustează programul de curățare în consecință.

Erkennt jedes Hindernis

Detecteaza orice obstacol

Senzorii de contact integrat ghidează RoboCleaner pentru ocolirea obstacolelor. Grație roților suspendate pe arcuri, poate trece lin de pe un tip de podea pe altul și poate depăși mici diferențe de nivel.

Alles automatisch

Totul automat

Dispozitivul este navigat de un fascicul cu infraroșu. RoboCleaner se întoarce singur la stația de bază.