Robocleaner RC 3

Robotul de aspirare inteligent RC 3, cu sistem de navigație cu cameră laser și un control simplu al aplicației, creează o hartă de curățenie a împrejurimilor dvs. și vă curăță casa în mod autonom și eficient în orice moment.

Curatarea prin modul inteligent: datorită sistemului inteligent de navigație cu laser, robotul de aspirare RC 3 creează o hartă temporară de curățare și curăță în mod chibzuit și autonom locuința dumneavoastră eficient și fără a pierde vreun loc. RoboCleaner este ușor de operat în schema domiciliului prin intermediul aplicației ușor de utilizat pe un smartphone sau tabletă și afișează progresul actual de curățare în harta creată. Sistemul eficient de perie dubla permite o curățare temeinică, iar combinația între peria spirală mare și peria de podea cu lamele de cauciuc permite colectarea unor cantități mari de murdărie și transportul la recipientul detașabil pentru deșeuri. O altă caracteristică inteligentă: senzorii inovatori infraroșii și senzorii de cădere ajută RC 3 să evite căderea pe scări și coliziunea cu alte obiecte din cameră prin frânarea ușoară înainte de a ajunge la acestea și evitandule fara efort. În plus față de modul de curățare automată, funcția "spot" curăță în mod specific și temeinic o zonă selectată. Fie că este vorba de podea de lemn, gresie, mocheta sau covor scurt, RC 3 poate fi folosit pe toate suprafetele de podea dure, obișnuite. În acest fel, casa ta este curățată în timp ce tu poti face alte lucruri, cu adevarat importante pentru tine.

Caracteristici si beneficii
Robocleaner RC 3: Performanță bună de curățare
Performanță bună de curățare
Curățarea eficientă, datorită unei strategii de curățare sistematică, utilizându-se tehnologia de navigație cu laser. Datorită combinației a două perii speciale și o perie laterală suplimentară pentru curățarea colțurilor și a marginilor, puteți obține o cantitate mare de murdărie.
Robocleaner RC 3: Produs intelegent cu funcții atractive
Produs intelegent cu funcții atractive
Selectarea convenabilă a mai multor ore de curățare utilizând funcția timer în aplicația dedicata. Informații privind progresul curățării și poziția RoboCleaner datorită hărții temporare de curățare.
Robocleaner RC 3: Sistem de senzori inovatori
Sistem de senzori inovatori
Senzorii de infraroșu și senzorii de cădere îl ajută să evite căderea pe scări și coliziuni cu alte obiecte din cameră. RC 3 recunoaște obstacolele în avans și frânează ușor, astfel încât să poată parcurge traseul din în jurul lor fără efort.
Moduri de curățare convenabile
  • Vă curăță complet zona locuită în mod automat.
  • În modul de curățare "spot", RC 3 curăță bine o zonă specifică selectată.
Încărcare automată
  • RC 3 se deplasează automat la stația de încărcare atunci când bateria este goală.
  • Odată încărcat își continuă drumul pornind de la locul pe care la curățat ultima dată.

Specificații tehnice

Date tehnice

Timp de incarcare acumulator 240
Tipul bateriei Acumulatori Li-Ion
Durata de curăţare per încărcare 90 - 120
Capacitate pe suprafață (m²) 160
Recipient murdărie RoboCleaner (l) 0,35
Nivelul de putere acustică (dB(A)) 71
Tipul de curent (V/Hz) 100 / 240 / 50 / 60
Greutate RoboCleaner (kg) 3,6
Greutate cu staţie de încărcare (kg) 0,2
Greutate cu ambalaj (kg) 6,4
Dimensiuni RoboCleaner (D x H) (mm) 340 x 96
Dimensiuni staţie de încărcare (L x l x H) (mm) 130 x 183 x 127
Robocleaner RC 3

Video

Domenii de intrebuintare
  • Performanță solidă pe toate podelele obișnuite, cum ar fi parchet, laminat, plută, piatră, linoleum și PVC.
  • Performanțe solide pe covoare cu fire scurte
Accesorii