Mai multă putere pe fiecare platformă: Kärcher Battery Power+

Un singur lucru este mai bun decât multă putere: și mai multă putere. De aceea am dezvoltat bateriile Kärcher Battery Power+ pentru platformele de baterii Kärcher cu 18 V și 36 V. Cu o capacitate mai mare pentru o durată mai lungă de funcționare și o productivitate sporită.

Kärcher Battery Power+-Akkuplattform

Kärcher Battery Universe: putere galactică. Posibilitati nelimitate.

Lumea profesioniștilor. Acesta este secolul 21. Este vorba despre noua stea de pe cerul bateriei: bun venit în universul bateriei Kärcher. Aici nu mai există limite pentru compactitate, performanță și siguranță.

18 V Kärcher Battery Power+

Platforma de baterii Kärcher Battery Power+ de 18 V este sursa de energie pentru produse compacte și ușor de utilizat pentru curățare în grupurile țintă, furnizorii de servicii de construcții, comerț și auto. Bateriile interschimbabile Kärcher Battery Power+ oferă o autonomie foarte lungă, cu o capacitate de 18 V / 3,0 Ah.

La dispozitivele cu platformă de 18 V

36 V Kärcher Battery Power+

Platforma de baterii Kärcher Battery Power+ de 36 V oferă putere suficientă pentru dispozitive puternice pentru curățarea suprafețelor mari și pentru întreținerea profesională a zonelor verzi. Mașinile din această platformă sunt compatibile cu toate bateriile Kärcher Battery Power+ de 36 V de înaltă performanță de 6,0 și 7,5 Ah, precum și cu bateriile Kärcher Battery Power de 36 V (2,5 Ah sau 5,0 Ah). Cu o baterie puteți comuta între operarea mașinilor Kärcher alimentate cu baterii, cum ar fi mașina de tuns gazon, mașina de curățat cu înaltă presiune sau mașina de tuns gard viu, aspiratorul umed și uscat și aspiratorul uscat. Pentru cele mai înalte cerințe de flexibilitate, mobilitate și putere.

La dispozitivele cu platformă de 36 V

Tehnologie Real Time

Tehnologia unică Kärcher Real Time oferă utilizatorilor o orientare optimă. În comparație cu afișajele LED tradiționale, stările de funcționare și de încărcare sunt afișate în detaliu.

Remaining runtime in minutes

Timp de rulare rămas în minute

Când mașina este în funcțiune, utilizatorul este constant conștient de durata de funcționare rămasă și, astfel, știe până la minute exact când bateria trebuie schimbată sau încărcată. Timpul de rulare este adaptat în funcție de mașină.

Battery capacity as a percentage

Capacitatea bateriei ca procent

Capacitatea bateriei poate fi citită dintr-o privire.

Remaining charging time in minutes

Timpul de încărcare rămas în minute

În timpul procesului de încărcare, timpul de încărcare rămas este afișat pe afișaj. Aceasta înseamnă că utilizatorul știe exact când poate începe să lucreze din nou.


Kärcher Battery Power+ – super inteligent și perfect sigur

Celulele litiu-ion de înaltă performanță, precum și electronica perfect coordonată, fac bateriile Kärcher deosebit de puternice.

Fără niciun cablu enervant, mașinile alimentate cu baterii oferă libertate maximă de mișcare și sunt gata de utilizare într-o clipă. Datorită tehnologiei inovatoare Kärcher Real Time, starea bateriei poate fi verificată în orice moment dintr-o privire: afișajul LC integrat arată câte minute de lucru mai pot fi efectuate cu bateria actuală. Și în încărcătorul de baterie, afișajul bateriei arată exact cât timp este timpul de încărcare rămas în minute.

Kärcher Battery Power+ Akku

Repere

1. Rezistent la stropire
Bateria este protejată împotriva jeturilor de apă conform IPX5.

2. Afișaj LC cu tehnologie în timp real
Afișajul LCD integrat arată fie starea de încărcare, durata de funcționare rămasă, fie timpul de încărcare rămas.

3. Celule puternice litiu-ion
Garantați performanță constantă cu auto-descărcare scăzută și fără efect de memorie.

4. Monitorizare inteligentă a celulelor
Protejează împotriva supraîncărcării, supraîncălzirii și descărcării profunde.

5. Robustețe extremă
Carcasa bateriilor Kärcher este foarte rezistentă la șocuri.

6. Gestionarea eficientă a temperaturii
Performanța maximă este asigurată în timpul aplicațiilor de mare putere, cu tamponare eficientă a căldurii și management inteligent al bateriei.

 

Când tehnologia gândește de la sine – comunicarea mașinii.
Bateriile platformei Kärcher Battery Power+ sunt proiectate astfel încât să poată comunica cu mașina pe care o operează. Aceasta înseamnă că informațiile pot fi citite de pe baterie și afișate pe orice interfață a mașinii, chiar dacă bateria este montată într-o poziție dificil de vizualizat.


Plăcut și confortabil – manevrabilitate.
Este doar un detaliu, dar este de mare importanță. Sunt integrate componente moi, flexibile, care asigură o manevrare ușoară și o priză bună. Nu o caracteristică tehnologică importantă pentru o baterie, ci un avantaj evident pentru utilizatorul profesionist.


Produse ale platformelor de baterii Kärcher Battery Power+

Kärcher Outdoor Power Equipment

Outdoor Power Equipment

Cu Kärcher Outdoor Power Equipment, veți fi pregătit pentru orice provocare în spațiile verzi și/sau pe poteci. Noile noastre suflante de frunze, mașini de tuns gard viu, drujbe cu lanț, mașini de tuns, mașini de tuns iarba și mașini de tuns gazon alimentate cu baterii vă oferă libertate și vă fac munca mai sigură și mai sănătoasă. Fără gaze de eșapament, puțin zgomot, abia vibrații. Și cu o singură baterie care se potrivește tuturor și este suficient de puternică pentru sarcini solicitante. Toate acestea la costuri de operare și întreținere extrem de mici. Exact ceea ce au nevoie profesioniștii cu cele mai mari cerințe.

Battery-operated dry vacuum cleaner T 9/1 Bp

Aspirator uscat cu acumulator T 9/1 Bp

Aspiratorul uscat extrem de puternic alimentat de baterii T 9/1 Bp cu modul eco!eficienta impresioneaza prin rezultate de curatare la standardul aspiratoarelor uscate alimentate de la retea. Aspiratorul silențios, robust, fără fir, cu motor de lungă durată, fără perii.

Battery-powered handheld vacuum cleaner HV 1/1 Bp

Aspirator portabil alimentat cu baterie HV 1/1 Bp

Ușoară, puternică și versatilă: HV 1/1 Bp nostru are cea mai bună performanță de curățare din clasa sa în ambele variante (FS și CS). Manevrare ușoară, modul eco!eficiență și accesorii pentru anumite grupuri țintă pentru economii de timp de până la 25%.

Battery-powered backpack vacuum BV 5/1 Bp

Aspirator cu acumulator BV 5/1 Bp (cu rucsac)

Aspiratorul nostru în rucsac alimentat cu baterie B 5/1 Bp permite lucrul fără fir cu mobilitate maximă. Și cu modul eco!efficiency pentru aplicații și mai lungi. Cadrul său de transport ergonomic oferă un nivel ridicat de confort la transport în orice situație.

Battery-powered wet and dry vacuum cleaner NT 22/1 Ap Bp

Battery-powered wet and dry vacuum cleaner NT 22/1 Ap Bp

Compact, light and versatile: thanks to its powerful Kärcher Battery Power+ battery, our battery-powered wet and dry vacuum cleaner NT 22/1 Ap Bp also impresses in places without an external power supply for demanding wet and dry applications.

Battery-powered high-pressure cleaner HD 4/11 C Bp

Aparat de curățat cu presiune înaltă HD 4/11 C Bp Pack

Puteți lucra independent de sursa de alimentare cu mașina alimentată cu baterii. Datorită furtunului de aspirație, funcționarea complet autonomă este posibilă și atunci când se folosesc surse alternative de apă, cum ar fi rezervoarele. Mașina de apă rece este utilizată, de exemplu, de furnizorii de servicii de construcții, în raionul municipal și în sectorul construcțiilor.

Kärcher Battery platform accessories

Cel mai bun pentru tine și mașinile tale: accesorii originale Kärcher

Mașinile inovatoare Kärcher alimentate cu baterii deschid domenii versatile de aplicare și oferă confort maxim de operare. Accesoriile originale Kärcher oferă o versatilitate și mai mare în aplicații și o siguranță sporită și, de asemenea, vă fac munca mai ușoară. Gama de accesorii Kärcher include baterii din diferite clase de performanță, curele de transport, furtunuri, atașamente și extensii, precum și echipamente de protecție personală și echipamente de siguranță cu pantaloni de protecție împotriva tăieturii, pantofi de siguranță, mănuși și ochelari de protecție. Tot ce aveți nevoie pentru o muncă de succes și în siguranță.