Aspirator self-service SB VC

Aspirator SB VC 2 cu două stații de lucru: impresionează cu o putere constant ridicată de aspirare mulțumită funcției Tact de curățare automată a filtrelor, a sistemului de retragere a furtunului cu tijă din fibră de sticlă și duzei ergonomice de aspirare.

Disponibil ca versiune personalizată pentru locația ta, aspiratorul nostru SB VC 2 cu două stații de lucru are valori excelente de performanță, împreună cu o manevrabilitate confortabilă și un design care dă tonul tendințelor. Sistemul Tact de curățare automată a filtrului asigură o putere maximă de aspirare în orice moment; sistemul inovator cu tijă din fibră de sticlă de recuperare a furtunului reduce contactul dintre podea și furtun, iar duza de aspirare ergonomică optimizată produce rezultate optime de curățare atât pe suprafețe, cât și în locurile greu accesibile din interiorul vehiculelor. La fel cum poate fi aleasă schema de culori a aparatului, în acelați mod poate fi selectat și sistemul său de pornire. Este în întregime la latitudinea ta, și în funcție de cerințele tale, poți opta pentru un acceptor electronic de monede, care poate funcționa cu mai multe tipuri diferite de monede și jetoane, sau pentru o versiune mecanică. Poți, desigur, să nu selectezi niciuna dintre acestea și să alegi pur și simplu un buton de pornire — această versiune este utilă dacă utilizezi aparatul pentru a îți curăța propria flotă de vehicule. De asemenea, este posibil să selectezi sistemul cu două chei, cu chei separate pentru unitatea de comandă și pentru unitatea de aspirare.

Caracteristici si beneficii
Aspirator self-service SB VC: Sistem automat de curățare a filtrelor Tact
Sistem automat de curățare a filtrelor Tact
Puterea de aspirare rămâne la un nivel constant ridicat. Extinde durata de viață a filtrului și a turbinei. Intervalele extinse pentru curățarea și înlocuirea filtrelor economisesc timp și reduc costurile.
Aspirator self-service SB VC: Retragerea furtunului prin intermediul unui stâlp de fibră de sticlă
Retragerea furtunului prin intermediul unui stâlp de fibră de sticlă
Reduce efectiv efectiv contactul furtunului cu pardoseala. Protejează furtunul. Împiedică transferul murdăriei în interiorul vehiculului.
Aspirator self-service SB VC: Duză de aspirare ergonomică, optimizată
Duză de aspirare ergonomică, optimizată
Rezultate excelente de curățare, atât pe suprafețe, cât și pe margini și goluri. Structură specială a suprafeței în jurul mânerului. Aspirare suficientă pentru o satisfacție mai mare a clienților
Coș de gunoi ergonomic cu volum mare
  • Volumele pot fi utilizate pe deplin.
  • Intervale extinse pentru golirea coșului de gunoi.
  • Ușor de golit.
Suprafață mare de filtrare
  • Suprafața filtrului mai mare cu 50% decât în cazul mașinile comparabile.
  • Stil compact, mic, de realizare.
  • Înlocuire rapidă și ușoară a filtrului.
Înlocuire simplă a furtunului de aspirare
  • Efortul redus economisește timp și costuri

Specificații tehnice

Date tehnice

Debit aer (l/s) 2 x 74
Vacuum (mbar) 254
Putere (kW) 2 x 1,38
Capacitate container (l) 2 x 36
Nivelul presiunii acustice (dB(A)) 63
Numărul fazelor de curent (Ph) 1
Frecvență (Hz) 50 / 60
Tensiune (V) 230
Greutatea fără accesorii (kg) 70
Greutate cu ambalaj (kg) 14,8
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 1220 x 595 x 2200
Aspirator self-service SB VC

Video

Domenii de intrebuintare
  • Aspirator cu autoservire pentru curăţarea manuală a interiorului autovehiculului