ÎȚI OFERIM TOT CE AI NEVOIE PENTRU A REDA STRĂLUCIREA MAȘINII TALE

Vă prezentăm noua gamă de produse Karcher destinate îngrijirii și curățării mașinii – pentru a veni de hac oricărui tip de murdărie care vrea să pună stăpânire pe interiorul sau pe exteriorul mașinii tale. Pentru acel sentiment de WOW, ce mașină frumoasă am!

CS_1

Îngrijirea totală pentru mașina ta

O mașină proaspăt spălată se conduce mult mai ușor. Cu toții știm că o mașină curată arată ca și nouă, miroase bine, iar procesul curățeniei îi asigură o viață mai lungă. Murdăria nu numai că face ca mașina noastră să arate jalnic, dar o face să își piardă din valoare, pe termen lung. Detergenții Karcher, supuși testelor noastre, nu numai că îi asigură mașinii un aspect care va întoarce privirile într-o parcare, dar vor ajuta mașina să funcționeze mai bine, mai mult timp. Funcționează! Pe termen lung!

Jantele, parbrizul, vopseaua - produsele de curățare și îngrijire Karcher fac magie pentru ele și ajută fiecare părticică a mașinii. Soluțiile noastre funcționează și pentru a curăța interiorul mașinii. Detergenții speciali vă ajută să aveți un parbriz fară pete, înlătură petele și refac culoarea materialelor din plastic. La final, totul va arăta bine, va mirosi divin și vă aveți simți bine în propria mașină.

Așadar, vă așteptăm pentru a vă oferi o mână de ajutor pentru a oferi mașinii senzația de WOW!

Ben

El e Ben – un mare iubitor de mașini, joacă în liga superioară

Ben a început să lucreze în jurul mașinilor pe când avea 17 ani. Fiind un fan înfocat al jocului video “Gran Turismo”, Ben s-a îndrăgostit de legendara mașină R1 Titan.

A decis să aducă mai aproape de el, în Germania, din Japonia modelul mașinii sale de vis și a început să-și modifice propriul autoturism pentru a arăta precum legendara mașină. Multe voci spun că Ben a făcut o treabă mult mai bună, având în vedere că a caștigat mai multe competiții de tuning auto.

 Transformă-ți mașina, redă-i aspectul WOW!

 

Ajutoarele lui Ben


1. Jantele strălucitoare sunt un lucru obligatoriu la mașina lui Ben. Pentru a obține acel aspect, Ben acoperă jantele cu un strat uniform de spray non-acid Rim Cleaner Premium. După puțin timp, detergentul își schimbă culoarea devenind violet. Asta înseamnă că detergentul începe să-și facă treaba, curățând praful și alte tipuri de murdărie.

2. Insectele pot dăuna culorii vopselei mașinii și ștergătoarelor, mai ales în timpul verii. Pentru a rezolva asta, Ben folosește soluția de parbriz pentru insecte de la Karcher, pentru ca toată murdăria și insectele să fie apoi cu ușurință îndepărtate, la scurt timp.

3. Următorul pas – își spală mașina folosind minunatul șampon concentrat, din noua noastră gamă. Are la îndemână două opțiuni – fie folosește aparatul de spălat cu presiune, fie face toată treaba manual. E important ca la final să usuce bine suprafața mașinii, pentru a nu rămâne pete de la apă.

4. Totul trebuie să strălucească: după ce caroseria este curățată, Ben folosește produsul Polish & Wax la final, ca cireașa de pe tort. Zgârieturile fine sunt îndepărtate, culoarea capătă din nou viață, iar un alt beneficiu – ceara protejează caroseria împotriva intemperiilor.

5. La final, Ben folosește Car Glass Cleaner pentru a avea geamuri curate lună și oglinzi la fel, care să îl ajute atunci când conduce să aibă o vizibilitate cât mai bună. Farurile din policarbonat primesc și ele îngrijirea necesară.

Ben Packshot 3
Floyd

El e Floyd – un pasionat al mașinilor old school

Floyd este un pasionat al mașinilor vintage. După ce a călătorit în întreaga lume, în anii ’70 s-a stabilit la Berlin, împreună cu dragostea vieții lui: Fordul T-Bird – o decapotabilă care ar fi pe gustul oricărui iubitor de mașini vintage. De atunci, Floyd își îndrăgește ca pe ochii din cap mașina și poate oricând să conducă pe străzile Berlinului în Fordul său T-Bird, decapotabil.

Sentimentul de WOW este adus la bordul mașinii din 1963.

 

Ajutoarele lui Floyd


1. După ce a aspirat interiorul mașinii, cu un aspirator universal, Floyd folosește la interior produsul Interior Cleaner, ce îndepărtează mirosurile neplăcute și curăță vehiculul. Îndepărtează astfel murdăria de la bordul mașinii, de pe portiere, dar și din tapițerie.

2. Curățenia și îngrijirea mașinii merg mână în mână. Pentru a proteja zonele din plastic împotriva ruperii acestora, folosește produsul Cockpit Care Matt Finish, ce îl aplică cu ajutorul unei cârpe moi. Protejează plasticul împotriva radiațiilor UV și refac aspectul mat și mătăsos al plasticului. Un punct în plus: efectul anti-static previne depunerea rapidă a murdăriei.

3. Amprentele și petele de pe geamuri și oglinzi nu sunt niciodată plăcute și îngreunează condusul. Floyd acoperă cu spray Car Glass Cleaner o cârpă moale, fără scame și îndepărtează astfel toate petele și urmele. Produsul poate fi folosit și pentru îndepărtarea petelor provocate de nicotină.

Packshot_Floyd_3
Sara

Ea e Sara – are 16 ani și este neînfricată

Puteți auzi sunetul produs de motocicleta de teren a Sarei? Are motorul de când avea 3 ani.

Tânăra, campion european, se avântă în competiții cu scopul măreț de a deveni viitorul campion mondial. Nimic nu-i poate sta în cale Sarei! Este ajutată și de tatăl ei, care îi este antrenor și mentor.

Ajută-ți motorul WOW să spună WOOOOW!

 

Ajutoarele Sarei


1.Sara își curăță motocicleta după fiecare cursă. Vrea să se asigure că se poate baza pe toate componentele, oricând. După ce motorul s-a răcit, acoperă suprafața motocicletei, acolo unde sunt zonele cele mai murdare cum ar fi protecțiile de noroi, cu spray Bike Cleaner și lasă soluția să-și facă efectul. Consistenta de gel a sprayului face că acesta să rămână pe suprafața motocicletei, pentru a-și putea face efectul.

2. Pentru a spăla motocicleta, Sara folosește aparatul său ce spală cu presiune. Toarnă în recipientul Plug&Clean noul detergent Car Shampoo 3-în-1 și începe să-și spele motorul, de jos în sus, folosind o presiune scăzută a apei. Apoi, clătește șamponul folosind apă cu presiune mare, începând de sus în jos. Pe lângă faptul că are o putere mare de curățare, șamponul protejează și culoarea vopselei, datorită conținutului de ceară.

3. Pentru piesele mai sensibile, Sara toarnă într-o găleată cu apă Car Shampoo Concentrate și șterge piesele cu atenție, cu ajutorul unui burete.

4. Dacă motocicleta sa are nevoie de o curățare mai riguroasă, Sara folosește detergentul Ultra Foam Cleaner, care produce o spumă densă, ce aderă de motocicletă. Apoi, cu ajutorul unui aparat de curățat cu presiune Sara poate îndepărta eficient urmele de ulei, noroi sau sare adunate de pe drum.

Packshot_Sara_3

Detergenți și soluții de îngrijire auto

Produse și accesorii compatibile