Informatii magazin online

Aici iti raspundem tuturor intrebarilor cu privire la produsele din magazinul nostru online.

versandkosten-kaercher-onlineshop

Costuri de livrare

Bunurile comandate de la Kärcher sunt supuse unei taxe de livrare de 4,80€. Costurile de livrare sunt afisate inainte de plasarea comenzii.

Livrarea este gratuita pentru comenzi de 50,00€ sau mai mult. Pentru bunurile care nu sunt livrate impreuna se va percepe o singura taxa de livrare. Toate preturile includ TVA 19%.


Metoda de livrare, valoarea bunurilor, costuri de livrare
Livrare standard (GLS) 0,00€ - 49,99: 4,80€
Livrare standard (GLS) de la 50,00€: 0,00€


lieferung-kaercher-onlineshop

Serviciu livrare

Bunurile comandate direct de la Alfred Kärcher Vertriebs-GmbH va vor fi livrate la adresa specificata direct din depozitele noastre. Timpul de livrare pentru livrari complete depinde de produsul cu cel mai mare timp de livrare.

Livrarea la un centru de expedieri DHL nu este posibila.

 

Livrari in afara Germaniei

Din pacate, comenzile facute online nu pot fi livrate in afara Germaniei. Dar, poti comanda din magazinele online ale companiilor noastre din strainatate sau poti vizita direct site-ul unui furnizor specializat Kärcher.


bezahlung-kaercher-onlineshop

Plata

Ca si client, Kärcher ofera urmatoarele metode avantajoase de plata:


PayPal

PayPal este cel mai rapid si mai sigur mod de plata pentru cumparaturile online si este gratuit. Kärcher ofera si aceasta metoda de plata. Daca inca nu ai cont PayPal te poti inregistra here. Cand folosesti aceasta metoda de plata, plata este facuta in momentul in care este plasata comanda.

Credit card

In magazinul online Kärcher poti plati online direct prin cardul de credit. Acceptam MasterCard si Visa. La plasarea comenzii, selecteaza card de credit ca metoda de plata. Trebuie sa ne furnizezi urmatoarele date: tipul cardului (MasterCard sau Visa), numarul cardului, codul de siguranta al cardului si data de expirare. Cand folosesti aceasta metoda de plata, plata este facuta in momentul in care este plasata comanda.

Debit direct

Avem si metoda de plata prin debit direct. In timpul plasarii comenzii Introdu datele bancare si cu aprobarea ta, vom retrage suma de bani prin debit direct. Prin aceasta metoda, suma va fi debitata in maximum 1 4 zile de la primirea comenzii.


gewaehrleistung-kaercher-onlineshop

Garan?ie

Garantia se prescrie in conformitate cu reglementarile legale. Nu se considera defecte de material: uzura ca urmare a utilizarii normale sau orice alt fel de uzura normala; starea sau deteriorarea bunurilor ca urmare a unui risc atribuit manipularii, depozitarii sau instalarii incorecte, nerespectarii instructiunilor de instalare sau utilizare, utilizarii excesive sau lipsei reviziilor si ingrijirii; starea sau deteriorarea bunurilor atribuite cazurilor de forta majora, in special influentelor externe nespecificate in contract sau utilizarii anormale a bunurilor sau in orice alt fel decat modul stipulat in contract.

Reclamatii si reparatii pentru comenzile plasate catre Kärcher

Daca produsul pe care dumneavoastra, ca persoana fizica, l-ati comandat direct din magazinul online Kärcher, este defect, il vom ridica gratis de la dumneavoastra de acasa. Reparatiile se vor desfasura la centrul nostru de service central la preturi fixe Reparatiile sunt gratis in perioada de garantie.

Informatii disponibile la:
T: +49 7195 903 0

> Mai multe informatii


ruecksendung

Returnari

Ai comandat un produs direct din magazinul online Kärcher? Vrei sa beneficiezi de dreptul tau de retragere si returnare a tuturor sau a unei parti din bunuri in termen de 14 zile?

Pentru ca procesul de returnare sa fie efectuat cu succes, trebuie sa urmezi procedura de mai jos:

  1. Ambaleaza produsele pe care vrei sa le returnezi, inclusiv accesoriile acestora. Iti recomandam sa folosesti ambalajul original pentru a preveni deteriorarea produsului in timpul transportului. Poti sa folosesti si alt tip de ambalat care sa sigure siguranta produsului pe durata transportului.
  2. Indica datele expeditorului pe eticheta de returnare pe care ai primit-o impreuna cu comanda.
  3. Lipeste eticheta pe partea cea mai mare a pachetului.
  4. Du pachetul la un punct de lucru GLS care vrei tu - gratis.
    Poti gasi un punct de lucru GLS in zona ta prin Cautare Servicii pentru destinatari GLS.
  5. Asigura-te ca returnarea este confirmata pe confirmarea de primire primita de la GLS si pastreaz-o intr-un loc sigur pentru ca reprezinta dovada returnarii.

Adresa de returnare:

Alfred Kärcher Vertriebs-GmbH
Retoure Webshop
Brückäckerstr. 26
74523 Schwäbisch Hall-Sulzdorf

Daca ai intrebari cu privire la procesul de returnare, contacteaza serviciul clienti. Echipa noastra de asistenta este disponibila de Luni pana Vineri, de la 7am la 6pm, prin telefon (+49 7195 903 0), fax (+49 7195 903 2805) sau email (info@vertrieb.kaercher.com).

Observatii: nu ne poti returna bunuri pe care le-i achizitionat de la unul dintre furnizorii nostri specializati
intrucat nu le putem accepta.


Batteriegesetz Platzhalter 3

Informatii cu privire la Regimul Bateriilor si Acumulatorilor din Germania (BattG)

Produsele, serviciile si procesele ecologice sunt parte din declaratia de misiune a companiei noastre. De aceea indeplinim si obligatiile impuse de Regimul Bateriilor si Acumulatorilor din Germania (BattG) si te sfatuim pe tine ca si client ca:

Bateriile uzate nu trebuie aruncate la cosul de gunoi menajer. Consumatorii sunt obligati sa duca bateriile la un centru de colectare adecvat, la un magazin sau o autoritate locala. Poti returna bateriile uzate si la depozitul de expediere Kärcher gratis sau le poti trimite la depoul nostru de livrare:

Alfred Kärcher Vertriebs GmbH
Max Eyth Str. 35
71364 Winnenden

Bateriile uzate contin substante poluante sau metale grele ce pot afecta sanatatea sau mediul. Bateriile sunt reciclate deoarece contin materii prime valoroase precum fier, zinc, mangan si nickel.

Simbolul cosului de gunoi inseamna ca
bateriile nu trebuie aruncate la cosul cu gunoi menajer.

Simbolurile de sub cosul de gunoi inseamna:
Pb: bateria contine plumb
Cd: bateria contine cadmiu
Hg: bateria contine mercur