Kärcher Intretinere

Pachete service

Kärcher Maintain

Administreaza-ti afacerea. Iti oferim disponibilitatea de care ai nevoie.

Prevenirea este mai buna decat repararea. Prin inspectiile si reviziile profesionale periodice poti reduce la minimum posibilitatea defectarii masinii tale. Pachetele noastre de service te pot ajuta in acest sens, de la curatitoare cu inalta presiune la spalatorii auto. Fiecare pachet de service este adaptat la cerinte specifice, de la o inspectie de siguranta simpla ca parte a celor cerute prin lege la pachetul complet de service. Contractele noastre de service vi se vor potrivi perfect mai ales daca masinile dumneavoastra sunt folosite mai putin de 250 de ore pe an. Daca masinile dumneavoastra sunt folosite mai des de atat, va recomandam contractele noastre full service.

Kärcher Maintain Icon

Service_Professional

Pachete service

Avantajele pachetelor de service:

 • Timpii morti sunt minimizati
 • Asigura cel mai inalt nivel de fiabilitate si siguranta de operare pentru masina
 • Rentabilitate si durata de viata mai mare pentru masina dumneavoastra
 • Inspectii de siguranta periodice cerute prin lege
 • Sunt folosite piese de schimb si accesorii originale Kärcher
 • Raspuns rapid
 • Tehnicieni Kärcher pregatiti si cu experienta
 • Reviziile sunt planificate de Kärcher, nu este luat nimic din timpul dumneavoastra
 • In contractul de inspectie/service poate fi stipulat un numar nelimitat de inspectii/revizii
 • Costurile pot fi planificate si calculate
 • Reduceri la toate comenzile de piese de schimb si accesorii (prin service), indiferent daca ati solicitat un tehnician sau nu
 • Costuri de operare reduse

Pachetele noastre service dintr-o singura privire

 

Profesional

1. Inspectie de Siguranta

O conditie pentru orice industrie:In pachetul de service Kärcher "Inspectie de Siguranta" sunt incluse inspectia masinii si verificarile de siguranta legale in conformitate cu BGV, impreuna cu placutele de inspectie si rapoartele de testare ce arata starea masinii.

2. Inspectie

Verificarile de care are nevoie masina: Pachetul de service Kärcher "Inspectie" include in plus fata de pachetul Inspectie de Siguranta, inlocuirea si eliminarea pieselor de schimb si combustibilului in conformitate cu planul de intretinere. Orice alte materiale vor fi facturate separat.

3. Service

Alternativa la Inspectie:Spre deosebire de pachetul de service Inspectie, toate piesele de schimb incluse in specificatiile de service sunt inlocuit ca masura preventiva de catre tehnicianul nostru ca parte a reviziei. Pachetul include piesele de schimb listate in specificatiile de service si o garantie extinsa de 24 de luni.

4. Service Plus 

Siguranta maxima ca parte a contractului de service: pe langa service, pachetul Kärcher "Service Plus" include inlocuirea consumabilelor (fara baterii) de catre tehnicianul nostru ca parte a reviziei. Acest pachet este disponibil numai la Kärcher.

5. Service Complet 

Service pentru disponibilitate sporita a masinilor: Cu pachetul Kärcher "Service Complet" vei beneficia de service complet si in plus de toate serviciile necesare pentru functionarea sigura, economica si fiabila a masinii. De asemenea sunt incluse piesele de schimb si o garantie extinsa de pana la 60 de luni.

6. Service Complet Plus 

Pentru maxima siguranta: pachetul Kärcher "Service Complet Plus" include service complet plus controlul complet al costurilor. Pachetul include toate piesele de schimb, bateriile si o garantie extinsa de pana la 60 de luni.

 

Tehnologie de curatare

1. Inspectie

Verificarile de care are nevoie sistemul tau: pachetul "Inspectie" oferit de Kärcher include inspectia sistemului si verificarile de siguranta conform specificatiilor producatorului si un raport de testare ce arata starea sistemului. De asemenea se vor efectua toate reglarile si operatiile de curatare listate in specificatiile de service, daca acestea sunt necesare. Orice alte materiale (ca de ex. lubrifiant) vor fi facturate separat.

2. Service Complet

Acest pachet include serviciile acoperite de contractul Service Complet pentru produsele noastre Profesionale (vezi mai sus). verificarea noastra fiabila de iarna este de asemenea inclusa pentru sistemele self-service.

3. Service Complet Plus

Acest pachet include serviciile acoperite de contractul Service Complet Plus pentru produsele noastre Profesionale (vezi mai sus).

Service_Professional

Siguranta, de pe urma careia beneficiaza toata lumea

Beneficiile reviziilor periodice depasesc testele de verificare obligatorii. Fiabilitatea functionarii si disponibilitatea sunt factori importanti pentru indeplinirea nerestrictionata a contractelor. Serviciile profesionale, reviziile si reparatiile formeaza baza pentru siguranta moderna, asa cu este solicitata de furnizorii de servicii de curatare moderne.

Service Inspection

Lista cu verificari pentru inspectie

Fiecare masina Kärcher este testata punct cu punct folosind o lista speciala. Astfel ne asiguram ca toate functiile si partile sunt testate. Raportul de inspectie aferent este inclus in documentatia masinii ca dovada.

Prüfplakette

Etichete de inspectie Kärcher

Dupa ce a trecut o inspectie de siguranta, masina primeste o eticheta de inspectie oficiala care confirma ca sunt indeplinite cerintele in ceea ce priveste siguranta operationala.

Kärcher Fachpersonal

Inspectii efectuate doar de experti

Tehnicienii de service Kärcher sunt, fara exceptie, pregatiti profesionist in utilizarea tuturor masinilor Kärcher. Inspectiile, reviziile si reparatiile se efectueaza la sediul dumneavoastra. Periodic, cu grija si fiabil.