Manuell feiemaskin S 4 Twin

To sidebørster, 20 l avfallsbeholder og 680 mm feiebredde: S 4 Twin feiemaskin til helårsbruk på områder som oppkjørsel og andre utearealer - grundig oppsamling helt ut til kantene.

Enten det er blomsterstøv om våren, sand om sommeren, løv om høsten eller grus om vinteren: Den effektive og ergonomiske feiemaskinen S 4 Twin sørger for blendende utseende rundt huset på rekordtid. Med sin kraftige valsebørste, 2 sidebørster og en feiebredde på totalt 680 mm feier den uanstrengt områder på opptil 2400 m² i timen. Maskinen transporterer avfallet direkte inn i den 20 liter store avfallsbeholderen. De lange bustene på sidebørstene sørger for grundig renhold helt ut til kanten. Det trinnløst justerbare skyvehåndtaket kan tilpasses optimalt til brukerens høyde med bajonettbeslag. Feiemaskinen kan enkelt klappes sammen etter behov uten å måtte bøye seg takket være en fotplate på rammen og bæres i håndtaket - for plassbesparende oppbevaring. Det verktøyfrie sidebørstefestet er unikt. Feiemaskinen er klar til bruk på kort tid. Avfallsbeholderen kan enkelt tas av og trygt settes ned og tømmes uten kontakt med smuss.

Egenskaper og fordeler
Frittstående smuss- og avfallsbeholder.
Spesifikasjoner

Teknisk data

Arbeidsbredde med sidebørste (mm) 680
Teoretisk kapasitet (m²/t) 2400
Beholderkapasitet (l) 20
Vekt uten tilbehør (kg) 10,2
Vekt (kg) 10,2
Vekt inkl. emballasje (kg) 11,6
Mål (L x B x H) (mm) 760 x 668 x 940

Utstyr

  • Antall sidebørster: 2 Stk
  • Ergonomisk skyvehåndtak
  • Oppbevaringsinnstilling
  • Frittstående smuss- og avfallsbeholder.

Videoer

Tilbehør
Finn reservedeler

Finn reservedeler til din Kärcher rengjøringsmaskin. Klikk på "Finn reservedeler" under for å komme til reservedeler og finne riktig reservedel til din maskin. Vi har et utvalg reservedeler tilgjengelig i vår nettbutikk. Dersom reservedelen ikke er tilgjengelig i vår nettbutikk kan du kontakte din nærmeste autoriserte Kärcher-forhandler som kan bestille for deg. Du kan også lese mer om reservedeler på denne siden.