Støvsuger VC 6 Premium

Dette produktet er dessverre ikke i vårt sortiment lenger. Tilbehør, rengjøringsmidler og bruksanvisninger er fortsatt tilgjengelig.

Gå til nåværende produktsortiment.
Tilbehør
Finn reservedeler

Finn reservedeler til din Kärcher rengjøringsmaskin. Klikk på "Finn reservedeler" under for å komme til reservedeler og finne riktig reservedel til din maskin. Vi har et utvalg reservedeler tilgjengelig i vår nettbutikk. Dersom reservedelen ikke er tilgjengelig i vår nettbutikk kan du kontakte din nærmeste autoriserte Kärcher-forhandler som kan bestille for deg. Du kan også lese mer om reservedeler på denne siden.


EUs KRAV OM ENERGIMERKING AV STØVSUGERE


Energielabel

EU har lovfestet det Kärcher for lenge siden har oppnådd med sine støvsugere: effektiv rengjøring med lavere energiforbruk. EUs krav om energimerking trådte i kraft 1. september 2014 og fastsatte en øvre nominell ytelse på 1600 W for tørrstøvsugere. Alle apparater som selges i Europa, skal være utstyrt med EUs energimerke.

> Last ned informasjonsbrosjyre

UTMERKELSER


Energy saving VC 6 Premium_

Kampanje for strømsparing

VC 6 Premium støvsuger gikk av med seieren i klassen for støvsugere i den tyske kampanjen «Stromsparinitiative» (initiativ for strømsparing).