Vår nettside bruker cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din ytelse som bruker. Ved å fortsette å navigere på våre sider godtar du automatisk vår bruk av cookies. Les mer om hvordan vi bruker cookies her

Loading

Personvernerklæring

Data protection

Personvernerklæring


Kärcher AS (”vi”/”oss”) er ansvarlig for å behandle dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Nedenfor finner du informasjon om hvordan vi behandler opplysninger om deg.

1. Behandling av personopplysninger

1.1 Besøksopplysninger
Besøksopplysninger er opplysninger som logges automatisk ved nettsurfing, for eksempel din IP-adresse, hvilke nettsider du laster ned, hvilken nettside du kom fra, og tidspunkt for dette. Besøksopplysninger behandles i forbindelse med alminnelig drift, ivaretakelse av sikkerhet, og videreutvikling av nettsidene. Besøksopplysninger behandles i anonymisert form, og de slettes fortløpende etter kort tid i våre systemer.

1.2 Brukeropplysninger
Brukeropplysninger er informasjon som du har gitt til oss dersom du har registrert deg som bruker på våre nettsider, for eksempel navn, e-postadresse og telefonnummer. Brukeropplysninger behandles slik at du skal være i stand til å logge deg inn, slik at vi kan ta kontakt med deg i forbindelse med oppfølgning av våre tjenester (eksempelvis for å sende deg ordre- og leveringsbekreftelser) og eventuelt dersom du har bedt oss om det (f.eks utesendelese av nyhetsbrev). Vi oppbevarer dine brukeropplysninger kryptert for å sikre dem mot uvedkommendes adgang.

1.3 Cookies
En cookie (informasjonskapsel) er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og lagres av webleseren på din maskin. Cookies brukes først og fremst for å tilpasse nettsidene til din bruk og dine innstillinger (for eksempel for å vite hva slags operativsystem og nettleser du bruker), og for å analysere brukeratferd (for eksempel for å kunne vite om du har besøkt vår side tidligere eller for å kunne vite hva slags annonser som har blitt vist på våre nettsider). Cookies brukes i anonymisert form. Du kan forhindre at cookies lagres ved å endre innstillingene i din nettleser. Du kan også slette lagrede cookies fra din harddisk. Dette kan imidlertid føre til at du ikke får fullt utbytte av våre nettsiders funksjonalitet.

2. Oppbevaring av personopplysninger

Vi utleverer ikke dine personopplysninger til andre utover det som nevnes her:
Dersom vi har overlatt drift av nettsiden eller deler av den til en tjenesteleverandør, vil vi kunne gi denne tjenesteleverandør adgang til å lagre og bruke dine personopplysninger, men kun i den utstrekning som er nødvendig for å yte tjenesten. Vi selger ikke dine personopplysninger til andre, og vi utleverer ikke dine personopplysninger til andre for markedsføringsformål uten at du uttrykkelig har samtykket til det.

3. Endring av personvernerklæring

Denne Personvernerklæringen vil kunne bli oppdatert med jevne mellomrom. De oppdaterte vilkårene trer i kraft umiddelbart ved publisering. Din bruk av våre nettsider reguleres altså av den versjonen som er publisert på brukstidspunktet.

4. Spørsmål eller kommentarer?

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til vår Personvernerklæring, eller dersom du ønsker å få innsyn i, eller kreve retting eller sletting av dine personopplysninger, ber vi deg ta kontakt med oss.