Loading
Kärcher
Kärcher
EC Extended PW (m. Akku) 11172200 https://www.kaercher.com/rs/home-garden/kompresorski-cistaci/ec-extended-pw-m-akku-11172200.html Savršen za fleksibilno korišćenje bez priključka el. energije: baterijski K 2 Battery visokopr. čistač uklj. 36 V / 5,2 Ah Li-Ion bateriju i punjač. Idealan za razna čišćenja oko kuće.

EC Extended PW (m. Akku)

Savršen za fleksibilno korišćenje bez priključka el. energije: baterijski K 2 Battery visokopr. čistač uklj. 36 V / 5,2 Ah Li-Ion bateriju i punjač. Idealan za razna čišćenja oko kuće.

Broj za narudžbinu: 1.117-220.0
Pretraga trgovaca:

Nemate na raspolaganju priključak električne energije? Nikakav problem za baterijski visokopritisni čistač K 2 Battery. Zahvaljujući zamenjivoj bateriji 36 V / 5,2 Ah Li-Ion iz 36 V Kärcher baterijske platforme, ovaj uređaj je idealan za svestrano čišćenje manjih automobila, motocikala, bicikala, čamaca, kao i za manja čišćenja oko kuće – i bez električne energije. Akumulatorska baterija s trajanjem rada od najviše 17 minuta i punjač već su u opsegu isporuke. Za usisavanje vode iz rezervoara, uređaj je moguće spojiti s Kärcher usisnim crevom. Takođe su uključeni: 2 mlazne cevi za prebacivanje između standardnog i pojačanog načina rada, analogni ekran na visopritisnom pištolju za trajni prikaz odabranog načina rada za vreme čišćenja, usisno crevo za sredstvo za čišćenje, kao i integrisani vodeni filter za zaštitu od prodiranja čestica nečistoće u visokopritisnu pumpu.

Obeležja i prednosti
 EC Extended PW (m. Akku): Usisavanje vode
Usisavanje vode
Kompatibilan s Kärcher usisnim crevom za čišćenje nezavisno od priključka vode. Usisno crevo je moguće zasebno kupiti.
 EC Extended PW (m. Akku): Korišćenje sredstva za čišćenje
Korišćenje sredstva za čišćenje
Usisno crevo za upotrebu sredstava za čišćenje. Kärcher sredstva za čišćenje podižu efikasnost i sa zaštitom i negom produžavaju radovanje uspehu.
 EC Extended PW (m. Akku): Integrisano čuvanje pribora
Integrisano čuvanje pribora
Quick Connect sistem
  • Za lako i uklikanje i isklikanje kompresorskog creva u uređaj i pištolj koje štedi vreme.
 EC Extended PW (m. Akku)
 EC Extended PW (m. Akku)
 EC Extended PW (m. Akku)
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 127.78ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;