Loading
Kärcher
Kärcher
Baštenski tuš 26451810 https://www.kaercher.com/rs/home-garden/sistemi-za-zalivanje/prskalice-i-stapovi-za-zalivanje/bastenski-tus-26451810.html 2 u 1 rastvor za baštu: Bilo radost raspršivanja tušem ili adekvatan štap za zalivanje za efikasno zalivanje biljaka – baštenski tuš možete brzo da montirate i da ga odložite tako da ne zauzima mnogo mesta.

Baštenski tuš

2 u 1 rastvor za baštu: Bilo radost raspršivanja tušem ili adekvatan štap za zalivanje za efikasno zalivanje biljaka – baštenski tuš možete brzo da montirate i da ga odložite tako da ne zauzima mnogo mesta.

Broj za narudžbinu: 2.645-181.0
Pretraga trgovaca:

2 u 1 rastvor za baštu! Prvo, baštenski tuš, koji može da se montira u roku od 3 minuta, koji je veoma stabilan i podesiv po visini (1,50 - 2,20 m) u vrelim letnjim danima brine za uzbudljiv užitak u tuširanju. Pomoću skidivog štapa tuša korisnik sasvim normalno kao pod tušem u kupatilu može da se istušira i osveži. Zahvaljujući finom mlazu iz tuša potrošnja vode se pri tome značajno smanjuje nego prilikom hlađenja pomoću baštenskog creva. Drugo, štap tuša je ubedljiv takođe u svojoj funkciji kao adekvatan štap za zalivanje radi efikasnog zalivanja biljaka. U zimskoj sezoni tuš možete brzo i bez muke da rastavite na pojedinačne delove, da ih utaknete jedan u drugi,štedeći mesto ida ih kompaktno odložite. Tako je sigurno, da sledećeg leta ništa neće nedostajati. Ostali detalji opreme: Tronožac i šiljak za najbolju stabilnost, stepenasto podešavanje količine protoka vode jednom rukom, ON/OFF funkcija, pokretna glava za raspršivanje (180°).

Obeležja i prednosti
U roku od 3 minuta namontirano
Sa tronošcem i šiljkom
Podesive visine od 1,50 - 2,20 m
Skidivi štap za tuš i zalivanje (2u1)
Široki mlaz tuša
Biranje stepena količine protoka vode jednom rukom i ON/OFF funkcija
Pokretna glava za prskanje (180°)
Sa komfornom mogućnošću odlaganja koja ne zauzima puno mesta
Specifikacije

Tehnički podaci

Težina 0,98
Dimenzije (D × Š × V) 735 x 850 x 2130

Oprema

  • Brizgaljka
 Baštenski tuš
Područja primene
  • Za tuširanje u bašti, na terasama i na bazenu
  • Za zalivanje malih do srednje velikih površina i bašti

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 190.38ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;