BEŽIČNI USISIVAČI

Radi čak i bez kabla na najvišem nivou. Kada se lopta okreće, brzo se skupi mnogo prljavštine. Onda je vreme da napunite akumulatorski VC 5 Cordless - i uklonite prljavštinu i prašinu sa puta. Radi bez napora na bilo kojoj prepreci bez uznemirujućeg kabla i bez uređaja za kretanje. Zahvaljujući izdržljivoj litijum-jonskoj bateriji, on radi do 60 minuta. I nakon upotrebe treba manje prostora za skladištenje od sportske torbe.

Kärcher
Upoređivanje proizvoda |
0 Proizvodi

Napred, nazad, ispod, iznad – veća sloboda pokreta uz punu snagu akumulatora

Uz VC 5 Cordless više ne morate da povlačite uređaj, crevo niti kabl - imate neograničenu slobodu pokreta. Snažni litijum-jonski akumulatori imaju snage i za 60 minuta rada, pa možete očistiti ceo stan bez ikakvih prekida.Sjajan učinak čišćenja

Kombinacija snažnog akumulatora i visokoefikasne mlaznice sa posebnim rasporedom komponenata i sistemom otpornim na curenje garantuje vam optimalne rezultate čišćenja. Sa izmenjivom podnom mlaznicom usisaćete i tvrde podove i tepihe na udoban način. Zahvaljujući dugotrajnom litijum-jonskom akumulatoru ima snage i za 60 minuta rada (VC 5 Cordless Premium).


Maksimalna udobnost sve do najsitnijeg detalja


Raznovrsne primene


Lako pražnjenje - bez kese.

Filterski sistem bez kese ne samo što naknadnu kupovinu skupih zamenskih filtera čini suvišnom, već omogućava brzo i lako pražnjenje filtera: samo otkačite kućište filtera sa bežičnog usisivača, okrenite poklopac i istresite prljavštinu. Možete usisati površinu veličine 150 m² pre nego što se filter napuni.

Kärcher je smislio još jednu novinu za čišćenje filtera: okretanjem se filter automatski čisti, pa treba samo isprazniti rastresenu prljavštinu. 

Drugi filter u kućištu, dugotrajni filter, treba istresti od sitne prašine svakih nekoliko meseci, a može se i isprati pod mlazom vode ako je potrebno.

Varijanta Premium dolazi s trećim stepenom filtriranja – higijenskim HEPA filterom
(EN 1822:1995). On pouzdano zadržava i najsitniju prašinu poput polena i alergogenih čestica.