Loading
Kärcher
Kärcher
RC 3 (white) 11982130 https://www.kaercher.com/rs/home-garden/usisivaci/robocleaner/rc-3-white-11982130.html Pametni RC 3 Premium s kamerom, laserom i navigacijskim sistemom i udobnim upravljanjem putem aplikacije pravi kartu prostora i čisti vaš dom samostalno i temeljno – u bilo koje doba.

RC 3 (white)

Pametni RC 3 Premium s kamerom, laserom i navigacijskim sistemom i udobnim upravljanjem putem aplikacije pravi kartu prostora i čisti vaš dom samostalno i temeljno – u bilo koje doba.

Broj za narudžbinu: 1.198-213.0
Pretraga trgovaca:

Ovako se čisti na pametan način: zahvaljujući inteligentnom sistemu s kamerom, laserom i navigacijom, RC 3 Premium pravi privremenu kartu čišćenja, pa sistematično i autonomno čisti vaš dom – efikasno i bez preskakanja površina. RoboCleaner usisivačem se udobno upravlja preko praktične aplikacije putem pametnog telefona ili tableta, a na napravljenoj karti on će prikazati napredovanje čišćenja. Efikasni dvojni sistem četki omogućuje temeljno čišćenje, a zajedničkim delovanjem velike spiralne četke i podne četke s gumenim lamelama može usisati mnogo nečistoće i transportovati je u rezervoar za prljavštinu koji se vadi. Takođe pametno: inovativni infracrveni senzori pada štite RC 3 Premium od pada na stepenicama, kao i od sudaranja sa preprekama u prostoriji, tako da nežno zakoči ispred njih i lako ih zaobilazi. Dodatno uz automatski način čišćenja, Spot funkcija ciljano i temeljno čisti odabranu površinu. Bilo da se radi o drvetu, kamenu ili tepihu s kratkim vlaknima: RC 3 Premium može da se koristiti na svim podnim oblogama u domaćinstvu. Tako će se vaš dom sam čistiti dok se i bavite svojim omiljenim hobijem.

Obeležja i prednosti
 RC 3 (white): Dobre performanse čišćenja
Dobre performanse čišćenja
Efikasno čišćenje putem sistemske strategije čišćenja zahvaljujući tehnologiji navigacije pomoću kamere i lasera. Temeljno usisavanje nečistoće zahvaljujući usklađenosti dve posebne četke, kao i dodatnoj bočnoj četki za čišćenje uglova i ivica.
 RC 3 (white): Pametan proizvod s atraktivnim funkcijama
Pametan proizvod s atraktivnim funkcijama
Komforan odabir nekoliko vremena čišćenja zahvaljujući funkciji tajmera putem jednostavne aplikacije. Informacije o napredovanju čišćenja i položaju RoboCleanera putem privremene karte čišćenja.
 RC 3 (white): Inovativni senzorski sistem
Inovativni senzorski sistem
Infracrveni senzori i senzori pada štite od pada na stepenicama i sudaranja sa preprekama u prostoriji. RC 3 Premium unapred prepoznaje prepreke, nežno koči ispred njih i bez problema ih zaobilazi.
Komforne vrste čišćenja
  • U automatskom načinu rada postiže se pouzdano čišćenje celokupne stambene površine.
  • Kod Spot načina čišćanja, RC 3 Premium ciljano i temeljno čisti odabranu površinu.
Automatsko punjenje
  • Kada mu se isprazni baterija, RC 3 Premium automatski odlazi do stanice za punjenje.
  • Po završetku punjenja svoju vožnju nastavlja na mestu koje je poslednje očistio.
 RC 3 (white)
Videos
Područja primene
  • Dobra efikasnost na svim uobičajenim tvrdim podovima u domaćinstvu, kao što su parket, laminat, pluta, kamen, linoleum ili PVC.
  • Dobra efikasnost na tepisima s kratkim vlaknima

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 103.48ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;