Loading
Kärcher
Kärcher
HDS-C 8/15 E nerđajući čelik 13192190 https://www.kaercher.com/rs/professional/automatske-perionice/sb-automatske-perionice/hds-c-8-15-e-nerdajuci-celik-13192190.html Uređaj s 1 mest. za samousl. pranje HDS-C 8/15 E s robustnim kućištem od nerđ. čelika za zašt. tehnike od uticaja okoline nudi razl. progr. pranja, prikladan za primenu tokom cele god.

HDS-C 8/15 E nerđajući čelik

Uređaj s 1 mest. za samousl. pranje HDS-C 8/15 E s robustnim kućištem od nerđ. čelika za zašt. tehnike od uticaja okoline nudi razl. progr. pranja, prikladan za primenu tokom cele god.

Broj za narudžbinu: 1.319-219.0
Pretraga trgovaca:

Uređaj s jednim mestom za samouslužno pranje HDS-C 8/15 E od nerđajućeg čelika ujedinjuje prednosti mobilnih visokopritisnih čistača na vruću vodu s prednostima samouslužnih uređaja. Kućište zaštićeno od smrzavanja omogućuje fiksnu instalaciju napolju i rad tokom cele godine. Tehnika je smeštena u robustnom kućištu od nerđajućeg čelika i zaštićena od uticaja okoline. Poklopac komandne table, koji se može zaključati, sprečava neovlašćeno korišćenje i vandalizam. Preko bočno postavljenog mesta za rukovanje moguće je jednostavno i komforno putem okretnog programskog prekidača korak po korak odabrati različite programe pranja. Eksterni sistem prikaza putem svetlećih dioda informiše o radnom stanju i obaveštava o radnoj sigurnosti, smetnjama plamenika, javlja o praznom rezervoaru sredstva za čišćenje i pregrevanju visokopritisne pumpe.

Obeležja i prednosti
Jednostavan izbor programa
  • Programi se mogu birati korak po korak pomoću obrtne glave.
  • Samoobjašnjavajući piktogrami olakšavaju rukovanje.
Fleksibilna oprema
  • Nadgradnja opreme sa mehaničkim akceptorom novca, HD držačem za koplje, držač za crevo, zakretnom ručicom i uputstvima za rukovanje.
Specifikacije

Tehnički podaci

Priključna snaga 29,6
Radni pritisak (bar/MPa) 150 / 15
Sistem grejanja vode Elektro
Količina vode 740
Vrsta struje 3 / 400 / 50
Dimenzije (D × Š × V) 1040 x 727 x 1360

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 103.2ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;