Loading
Kärcher
Kärcher
PC 100 M2 Bio 16267220 https://www.kaercher.com/rs/professional/ciscenje-delova/pc-100-m2-bio-16267220.html Parts Cleaner PC 100 M2 BIO je nova alternativa u čišćenju za uklanjanje ulja i masti na biološkoj osnovi u sektoru čišćenja delova. Čišćenje se vrši pomoću tečnosti za čišćenje na bazi vode – bez rastvarača. Očišćeni organski materijali, kao npr. ulja, maziva i ostale masti se automatski razgrađuju. Prirodni mikroorganizmi (mikrobi) kroz podlogu filtera prilikom prvog punjenja uređaja dospevaju u tečnost za čišćenje i tamo počinju sa reciklažom tečnosti. Optimalna snaga razgradnje se postiže zahvaljujući konstantnom zagrevanju tečnosti na 38 °C i uneti ugljovodonici se razgrađuju na H₂O i CO₂. Zahvaljujući ovoj biološkoj razgradnji nečistoća nema redovne zamene vode kao ni njenog skupocenog uklanjanja; i dalje se garantuje visok učinak u čišćenju, koji se održava konstantnim. Kod PC 100 M2 BIO se radi o stolu za pranje za 2 osobe i mogu da se očiste delovi do težine od 100 kg (opterećenje testirano do 230 kg) pomoću dve četkice za pranje natopljene sredstvom za čišćenje kao i fleksibilnom slavinom za pranje.

PC 100 M2 Bio

Parts Cleaner PC 100 M2 BIO je nova alternativa u čišćenju za uklanjanje ulja i masti na biološkoj osnovi u sektoru čišćenja delova. Čišćenje se vrši pomoću tečnosti za čišćenje na bazi vode – bez rastvarača. Očišćeni organski materijali, kao npr. ulja, maziva i ostale masti se automatski razgrađuju. Prirodni mikroorganizmi (mikrobi) kroz podlogu filtera prilikom prvog punjenja uređaja dospevaju u tečnost za čišćenje i tamo počinju sa reciklažom tečnosti. Optimalna snaga razgradnje se postiže zahvaljujući konstantnom zagrevanju tečnosti na 38 °C i uneti ugljovodonici se razgrađuju na H₂O i CO₂. Zahvaljujući ovoj biološkoj razgradnji nečistoća nema redovne zamene vode kao ni njenog skupocenog uklanjanja; i dalje se garantuje visok učinak u čišćenju, koji se održava konstantnim. Kod PC 100 M2 BIO se radi o stolu za pranje za 2 osobe i mogu da se očiste delovi do težine od 100 kg (opterećenje testirano do 230 kg) pomoću dve četkice za pranje natopljene sredstvom za čišćenje kao i fleksibilnom slavinom za pranje.

Broj za narudžbinu: 1.626-722.0
Pretraga trgovaca:

Biološko čišćenje delova kao efikasan rastvor za čišćenje za uklanjanje ulja i masti Kärcher PC 100 M2 BIO omogućuje optimalan i ekološki rezultat čišćenja alata, komponenti motora i ostalih delova koji sadrže ulje i masti nosivosti od 100 kg. Sektor primene ovog biološkog Parts Cleaners obuhvata pored automobilske industrije i prerađivačku industriju kao što je železnički i lokalni saobraćaj, vojska, radionice za putnička vozila i namenska vozila. Kod ove alternative čišćenja tečnost za čišćenje bez rastvarača na prijatnoj konstantnoj temperaturi (38 °C) postiže odličan učinak u čišćenju. Naravno uobičajeni i bezopasni mikroorganizmi (mikrobi) kroz podlogu filtera prilikom prvog punjenja uređaja dospevaju u tečnost za čišćenje i počinju da razlažu uneti organski materijal (masti, ulja, itd.). Podloga filtera ovde, pored predaje mikroba, takođe služi filteraciji finih čestica nečistoće do 50 µm, kako one ne bi dospele u tank uređaja. Metalno sito istovremeno služi kao predfilter za uklanjanje grubih čestica nečistoće i malih delova. Pri tome je puštanje uređaja u rad zamislivo jednostavno. Prilikom prvog korišćenja u Parts Cleaner se umeće nova podloga filtera sa mikrobima, u nastavku se rezervoar puni tečnošću za čišćenje, koja prolnizi kroz netkani tekstil. Zahvaljujući ovom redosledu mikrobi se sa podloge filtera predaju tanku odnosno tečnosti. Automatska regulacija temperature na konstantnih 38 °C brine za optimalan rast prirodnih mikroorganizama (mikroba). Oni razgrađujuunete ugljovodonike, kao što su ulje i maziva, automatski na H₂O (vodu) i CO₂ (ugljen-dioksid). Ovi mikroorganizmi „koji proždiru ulje“ kao i tečnost za čišćenje na bazi vode brinu za to da zamena tečnosti ne bude potrebno dugo vremena. Zato isključivo morate da dopunite nešto tečnosti, koju ste ispustili prilikom čišćenja delova. Ovaj sistem garantuje dugotrajnost tečnosti pri učinku u čišćenju, koji ostaje konstantno visok, pri čemu se troškovi uklanjanja na otpad minimalizuju zahvaljujući upotrebljenoj tečnosti za čišćenje. U zavisnosti od ulaska nečistoća podlogu filtera morate da menjate na svakih 4-8 nedelja – pri čemu se u sistem unose novi mikrobi i garantuje se stalna efikasnost biološkog procesa razgradnje.

Obeležja i prednosti
Komforno, bezbedno i ekonomično
  • Visokokvalitetni, otporni i dugotrajni materijali garantuju dugačak radni vek.
Zamenljivi jastučić filtera
  • Čista stvar: filteracija finih čestica do 50 μm uz istovremeno oslobađanje svežih mikroba.
Specifikacije

Tehnički podaci

Pritisak (bar/MPa) 0,3 / 0,03
Transportna količina 900
Priključna snaga 1
Radna površina 1041 / 660
Testirano (od) prema CE/GS
Grejna snaga 1
Maks. temperatura 40
Korisni teret 100
Nivo zvučnog pritiska 58
Sadržaj rezervoara (l) 80
Broj faza za struju 1
Frekvencija 50 / 60
Napon 220 / 240
Težina 44
Dimenzije (T x B x H) 952 x 1181 x 1067

Oprema

  • Četkice (propustive za sredstvo za čišćenje)
  • Slavina za pranje
  • Kontrola nivoa vode
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 103.69ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;