Loading
Kärcher
Kärcher
IP 55 15741100 https://www.kaercher.com/rs/professional/ciscenje-suvim-ledom/ip-55-15741100.html Korisnici uređaja Ice Blasters sada sami mogu da pokriju svoje potrebe za suvim ledom. Pomoću KÄRCHER peletizera proizvodite pelete suvog leda u bliskoj budućnosti i direktno na licu mesta. Nezavisnost u odnosu na eksterne isporučioce ne obezbeđuje samo visok stepen fleksibilnosti u svakodnevnom radnom procesu, nego i kraća vremena trajanja u proizvodnji, a time viši stepen ekonomičnosti. KÄRCHER peletizeri ne nalaze samo profesionalnu primenu kod korisnika Ice Blaster u livnicama, štamparijama, brizgaljkama plastike i mnogim drugim industrijskim sektorima, primenjuju se svuda tamo, gde proizvodi osetljivi na toplotu moraju da se hlade suvim ledom.

IP 55

Korisnici uređaja Ice Blasters sada sami mogu da pokriju svoje potrebe za suvim ledom. Pomoću KÄRCHER peletizera proizvodite pelete suvog leda u bliskoj budućnosti i direktno na licu mesta. Nezavisnost u odnosu na eksterne isporučioce ne obezbeđuje samo visok stepen fleksibilnosti u svakodnevnom radnom procesu, nego i kraća vremena trajanja u proizvodnji, a time viši stepen ekonomičnosti. KÄRCHER peletizeri ne nalaze samo profesionalnu primenu kod korisnika Ice Blaster u livnicama, štamparijama, brizgaljkama plastike i mnogim drugim industrijskim sektorima, primenjuju se svuda tamo, gde proizvodi osetljivi na toplotu moraju da se hlade suvim ledom.

Broj za narudžbinu: 1.574-110.0
Pretraga trgovaca:

KÄRCHER peletizeri imaju veoma robustan prohromski ram. Komandno polje je napravljeno kao veoma pregledno i njime rukujete preko dugmeta. Peletizeri nude sveobuhvatnu elektronsku kontrolu statusa sistema. Tako se na primer nadziru nivo ulja, temperatura ulja, opterećenje motora itd. i pomoću kontrolnih lampica eventualno se prikazuju poruke o smetnjama. Dalje se preko manometara prikazuje pritisak hidrauličnog ulja kao i pritisak CO₂. Instalacija: za režim rada KÄRCHER peletizera je neophodan rezervoar za CO₂. Njega možete da najmite kod isporučilaca za CO₂. Prednosti: Zahvaljujući mogućnosti izbora trenutka proizvodnje peleta od suvog leda po želji čišćenje koje se izvodi takođe jednostavnije može da se integriše u dnevni ciklus rada. Što su peleti suvog leda svežiji u trenutku njihove primene, to je snaga čišćenja efikasnija. Tako vreme čišćenja sa sveže proizvedenim suvim ledom, u odnosu na onaj koji je već nekoliko dana uskladišten, u idealnom slučaju možete da prepolovite. Istovremeno se značajno smanjuje potrošnja suvog leda. Samostalno proizveden suvi led dakle pored logističkog troška planiranja takođe štedi troškove nabavke i skladištenja. KÄRCHER peletizeri ne nalaze samo profesionalnu primenu kod korisnika Ice Blaster IB 15/80 u livnicama, štamparijama, brizgaljkama plastike i mnogim drugim industrijskim sektorima, primenjuju se svuda tamo, gde proizvodi osetljivi na toplotu moraju da se hlade suvim ledom. Način funkcionisanja: U procesu proizvodnje tečni ugljen dioksid teče u cilindar prese peletizera i zbog pada pritiska postaje suvi ledeni sneg. Njega onda kompresuje hidraulični cilindar i presuje ga kroz ploču ekstrudera. Tako nastali cilindrični štapići suvog leda se zatim lome na pelete. Opcioni pribor: za automatizovani režim rada nudimo inteligentne setove za nadogradnju. Sa opremom za merenje, koju možete opciono da dobijete, KÄRCHER peletizer možete da programirate na određenu količinu proizvodnje. Proizvodnju suvog leda startuje automatski i zaustavlja je ukoliko je dostignuta željena težina (količina suvog leda). Ovaj set za nadogradnju je idealan za automatizovanu primenu uređaja Ice Blasters. Ice Blaster jednostavno postavite na vagu i kontinuirano punite preko peletizera. KÄRCHER opciono nudi takođe tajmer modul. Time peletizer možete da podesite na određeno vreme rada. Pošto je vreme isteklo, peletizer se automatski isključuje. KÄRCHER peletizeri garantuju najviši stepen kvaliteta i sigurnosti. Kako biste prilikom primene još povećali sigurnost, preporučujemo pre svega u loše provetrenim prostorijama ili halama instalaciju CO₂e detektora. On emituje alarm, ukoliko je koncentracija CO₂ u prostoriji prekoračila kritičnu vrednost.

Obeležja i prednosti
Za izradu peleta suvog leda na licu mesta, radi čišćenja i hlađenja – štedi vreme i troškove
Ekstruderska ploča za izradu peleta suvog leda prečnika 1,7 mm, 3 mm ili 16 mm
Specifikacije

Tehnički podaci

Kapacitet 55
Napon 400
Frekvencija 50
Broj faza za struju 3
Priključna snaga 1,6
Dimenzije (D × Š × V) 1150 x 600 x 1300
Težina bez pribora 147
Kućište / okvir Prohrom

Oprema

  • Ploča ekstrudera: 3 mm
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 118.65ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;