IVR-L 40/12-1

IVR-L 40 / 12-1 je najmanji industrijski usisivač u IVR-L porodici. Posebno je pogodan za usisavanje tečnosti i / ili opiljaka u industriji obrade metala.

Sa snagom motora od 1,2 kW IVR-L 40/12-1 predstavlja osnovni model za usisavanje tečnosti odnosno opiljaka. IVR-L 40/12-1 je najmanji usisivač tečnosti u porodici IVR-L. Ovaj kvalitetni usisivač idealan je za usisavanje i izdvajanje malih količina tečnosti i čvrstih materija, npr. rashladne tečnosti, emulzije za podmazivanje, voda ili ulje koje sadrži metalne opiljke. Opiljci se mogu prikupiti u korpi za opiljke. Usisana tečnost vraća se u kružni tok preko odvodnog creva. Pražnjenje se na zahtev može ostvariti i nagibnim postoljem. Trenutni nivo punjenja uvek se može videti na odvodnoj cevi. Priključak za crevo koji se okreće za 360° izveden na usisnoj glavi omogućava udobno usisavanje u svim smerovima bez uplitanja usisnog creva. Ugrađeno mehaničko isključivanje štiti usisivač od prepunjavanja.

Obeležja i prednosti
 IVR-L 40/12-1: Dugotrajnost
Dugotrajnost
Visokokvalitetni materijali i robustna tehnologija zavarivanja garantuju dug vek trajanja. Kabl za napajanje otporan na ulje je standardan i dodatno daje izdržljivost uređaju.
 IVR-L 40/12-1: Plovak za prekid protoka volumena
Plovak za prekid protoka volumena
Plutajuća kugla u glavi uređaja prekida usisni tok čim se dostigne maksimalan volumen punjenja. Implementacija kao hitno kolo. Prilikom ponovnog pokretanja, filter mora biti suv.
 IVR-L 40/12-1: Odlične vozne karakteristike
Odlične vozne karakteristike
Kompaktan dizajn i izdržljiv materijal za najbolje rukovanje, maksimalnu raznovrsnost i trajnost.
360 ° radijus
  • Sveobuhvatno čišćenje zahvaljujući rotirajućem priključku creva na usisnoj glavi. Nema zapinjanja usisnog creva.
Specifikacije

Tehnički podaci

Vrsta struje 1 - 220 - 240 - 50 - 60
Air flow rate 59 / 212,4
Vacuum 230 / 23
Nazivni prečnik spoja ID 50
Nazivni prečnik dodatne opreme ID 40
Težina bez pribora 33
Težina (sa priborom) 33
Težina uklj. ambalažu 41

Oprema

  • Dodatna oprema obuhvaćena isporukom, ne
  • Autom. isključivanje kod napunjenosti
 IVR-L 40/12-1
Videos
Pribor