Loading

Industrijski usisivač

Visok stepen usisne snage za sve zahteve: Sa odgovarajuće opremljenim Kärcher mokrim/suvim usisivačima u industrijskom sektoru usisavajte čak i tečnosti i zapaljivu prašinu.

Kärcher
Kärcher  Super klasa

Super klasa

Kärcher i ovde ističe svoju kompetenciju u oblasti čišćenja. Sa snažnim industrijskim usisivačima do 7,5 kW, zadovoljava čak i najteže primene. Usisivači super klase su podjednako pogodni za mobilno kao i za stacionarno usisavanje.

Kärcher  Srednja klasa

Srednja klasa

Višestrani usisivači srednje klase su dostupni sa dva odnosno tri protočna motora kao i sa kompresorom bočnog kanala. Zvezdasti i vrećasti filteri uređaja su naročito pogodni za lepljivi odnosno adhezivni usisni materijal.

Kärcher  Kompaktna klasa

Kompaktna klasa

Kärcher IVC serija je opremljena stabilnom i ergonomskom pomičnom i distantnom šasijom i tako garantuje visoku mobilnost. Dalje uređaji nude pouzdano isključivanje tečnosti kao i dokazano i inovativno automatsko čišćenje filtera Tact².

Kärcher  Ex usisivači

Ex usisivači

Atestirani industrijski usisivači sa zaštitom od eksplozije za ATEX Zone22 sa klasama prašine M i H. Optimalno rešenje za usisivače za prašine opasne po zdravlje i u sektorima sa opasnošću od eksplozije prašine.

Kärcher  Produžni usisivač

Produžni usisivač

Za kompaktne produžne usisivače koji ne zauzimaju mnogo mesta uvek se nađe pogodno mestašce – čak i direktno na proizvodnim linijama. Usisivači su opremljeni kompresorom sa bočnim kanalima i stoga se mogu koristiti u režimu rada u 3 smene.

Kärcher  Usisivači za tečnost i opiljke

Usisivači za tečnost i opiljke

Usisivači za tečnost i opiljke velike usisne snage su posebno prilagođeni za teške, industrijske konstantne primene i dostupni su u različitim vrstama pogona. Korpa za opiljke odvaja opiljke od tečnosti, tako da se mogu odvojeno dalje koristiti.