Loading
Kärcher
Kärcher
KM 100/100 R Bp Pack 12801120 https://www.kaercher.com/rs/professional/masine-za-metenje-i-masine-za-metenje-i-usisavanje/nasedne-masine-za-metenje-i-usisavanje/km-100-100-r-bp-pack-12801120.html Komforna i moderna nasedna mašina za metenje za profesionalnu primenu u spoljnom i unutrašnjem prostoru za površine od 6.000 m²/h do 7.800 m²/h.

KM 100/100 R Bp Pack

Komforna i moderna nasedna mašina za metenje za profesionalnu primenu u spoljnom i unutrašnjem prostoru za površine od 6.000 m²/h do 7.800 m²/h.

Broj za narudžbinu: 1.280-112.0
Pretraga trgovaca:

TEHNIČKI OPIS: Pogon: - isto smerni motor 24 V / 600 W - 1 pedala za vožnju unapred i unazad- mali krug za okretanje (3350 mm) - automatska kočnica za fiksiranje sa tehnikom pod pritiska - automatsko isključivanje motora pri napuštanju sedišta - efektivan sistem okruglih filtera sa automatskim čišćenjem filtera za sistem metenja-/usisavanja: Uređaj radi po principu prebacivanja to znači đubre metenja se preko valjka za metenje sprovodi ka nazad u rezervoar za đubre. Valjak za metenje je okačen tako da se klati i automatski se prilagođava neravninama podova. I filter i glavni valjak za metenje se mogu zameniti bez upotrebe alata. Ugrađena klapna za grubu nečistoću omogućava prihvat grube nečistoće, kao limenke za piće, opiljci, šljunak ili mokro lišće. Bočna četka i valjak za metenje rade na hidraulični pogon. Opciono je dostupna druga bočna metla. Rezervoar za đubre: Oba rezervoara za đubre od po 50 litara su bočno izvadivi. Rukovanje: Pomoću jednog prekidača možete automatski da podižete i spuštate glavni valjak za metenje i bočnu metlu. Pomoću pedale za voženje upravljate vožnjom unapred i unazad.Baterije i punjač i baterije su sadržani u obimu isporuke.

Obeležja i prednosti
 KM 100/100 R Bp Pack: Zaštita od nabijanja
Zaštita od nabijanja
Za zaštitu mašine za metenje kao i okoline koju treba čistiti.
 KM 100/100 R Bp Pack: Velika površina filtera sa automatskim čišćenjem
Velika površina filtera sa automatskim čišćenjem
Nakon svakog isključivanja mašine se filter automatski čisti – za metenje skroz bez prašine i dugačke radne intervale. Čišćenje filtera se može i manuelno aktivirati. Zamena filtera bez upotrebe alata.
 KM 100/100 R Bp Pack: Jednostavnost kod održavanja
Jednostavnost kod održavanja
Zamena filtera i valjka za metenje bez upotrebe alata za fleksibilno održavanje nezavisno od mesta primene.
EASY-Operation koncept rukovanja
  • Komforno metenje zbog logičkog i razumnog rasporeda svim komandnih elemenata u vidnom polju i na dohvat ruke.
  • Ujednačeni simboli za sve Kärcher mašine za metenje.
 KM 100/100 R Bp Pack
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 91.99ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;