Loading
Kärcher
Kärcher
SGV 6/5 10920000 https://www.kaercher.com/rs/professional/parni-cistaci-parni-usisivaci/parni-usisivac/sgv-6-5-10920000.html Parni usisivač & mokri i suvi usisivač u jednom: SGV 6/5 prilagođen korisniku omogućava naparivanje i usisavanje kondenzovane vode u jednom radnom koraku. Sa integracijom pribora, uz sigurnost od gubljenja.

SGV 6/5

Parni usisivač & mokri i suvi usisivač u jednom: SGV 6/5 prilagođen korisniku omogućava naparivanje i usisavanje kondenzovane vode u jednom radnom koraku. Sa integracijom pribora, uz sigurnost od gubljenja.

Broj za narudžbinu: 1.092-000.0
Pretraga trgovaca:

Parni usisivač SGV 6/5 ubeđuje mnogostrukim mogućnostima primene. Samo objašnjivi simboli čine uređaj lako razumljivim i tako obezbeđuju rukovanje lako kao dečija igra. Izborni prekidač Easy Operation i ergonomski Handtool za upravljanje funkcijama naparivanja i usisavanja obezbeđuju kratko vreme uhodavanja i omogućavaju brzo i fleksibilno upravljanje pojedinim funkcijama za vreme tečne primene. Pribor, zaštićen od nečistoće se može odložiti direktno na uređaju, i time je bez dugačkog traženja uređaj uvek na dohvat ruke.

Obeležja i prednosti
 SGV 6/5: Naročito jednostavan za rukovanje zahvaljujući EASY-Operation
Naročito jednostavan za rukovanje zahvaljujući EASY-Operation
Obrtni prekidač za sve funkcije. Za jednostavno i brzo rukovanje bez dugotrajnog uhodavanja. Samoobjašnjavajući simboli čine uređaj lako razumljivim i znatno pojednostavljuju rukovanje.
 SGV 6/5: Udobno regulisanje funkcija pomoću Handtool
Udobno regulisanje funkcija pomoću Handtool
Podešavanje najvažnijih funkcija kao regulisanje vode/pare i prekidač za uključivanje/isključivanje za funkciju usisavanja. Upravljanje funkcijama za vreme primene, koje štedi vreme, fleksibilno, jednostavno i direktno.
 SGV 6/5: Čišćenje bez hemikalija
Čišćenje bez hemikalija
Higijensko čišćenje tvrdih površina bez primene hemijskih supstanci. Odricanje od hemije čuva životnu sredinu i smanjuje troškove. Prijatno usisavanje i uklanjanje na otpad prljave tečnosti bez direktnog kontakta.
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 95.87ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;