Loading
Kärcher
Kärcher
HDR 777-VA 12081020 https://www.kaercher.com/rs/professional/reciklaza-vode/voda-za-pranje-sa-uljem/hdr-777-va-12081020.html Primena uređaja HDR 777 u kombinaciji sa profesionalnim kompresorskim čišćenjem nudi odlučujuće prednosti. Zahvaljujući primeni postrojenja može da se uštedi do 85 % sveže vode i sredstva za čišćenje prilikom pranja vozila i motora. Osim toga se pridržavate graničnih vrednosti za ugljovodonike u otpadnoj vodi.

HDR 777-VA

Primena uređaja HDR 777 u kombinaciji sa profesionalnim kompresorskim čišćenjem nudi odlučujuće prednosti. Zahvaljujući primeni postrojenja može da se uštedi do 85 % sveže vode i sredstva za čišćenje prilikom pranja vozila i motora. Osim toga se pridržavate graničnih vrednosti za ugljovodonike u otpadnoj vodi.

Broj za narudžbinu: 1.208-102.0
Pretraga trgovaca:

Prilikom kompresorskog čišćenja je princip uštede vode tehnički izvanredno ostvaren. Još efikasnije i ekološkije čišćenje postaje zahvaljujući primeni postrojenja za prečišćavanje otpadne vode odnosno postrojenja za reciklažu otpadne vode iz kompresorskog čišćenja. Ugljovodonici iz vode za pranje koja sadrži ulje se filtriraju u uređaju HDR 777 tako da voda može ponovo da se upotrebljava za čišćenje. Prilikom instalacije HDR 777, u zavisnosti od kasnije primene, možete da birate između dva oblika pripreme otpadne vode: reciklaža vode za pranje Ovde otpadna voda posle pripreme ponovo stoji na raspolaganju za druge aktivnosti u čišćenju. Potrošnja skupocene sveže vode se na taj način redukuje za do 85 %. Prečišćavanje otpadne vode Hemijski proces flokulacije vezuje i uklanja nečiste supstance kao što je ulje tako efikasno iz otpadne vode tako da nju bez daljih koraka tretiranja možete da ispustite u kanalizaciju. Primenom uređaja HDR 777 možete da zaobiđete "skupo" naknadno opremanje starog ili separatora za ulje premalih dimenzija, pošto za instalaciju uređaja HDR 777 nisu neophodne skupe građevinske mere. TEHNIČKI OPIS: Voda za pranje iz kompresorske perionice skuplja se u slivniku i pomoću potapajuće pumpe pumpa se u reakcioni rezervoar uređaja HDR 777. Tamo se u zavisnosti od svrhe primene meša sa prahom ili tečnim gitom. Posle intenzivnog mešanja i kratkog kontakta obrazuju se pahulje. One apsorbuju deliće nečistoće i onda se zajedno sa očišćenom vodom odvode u jedinicu filtera. Tamo se pahulje efikasno odvajaju od vode. Separirano blato kasnije mora da se ukloni na otpad u sladu sa odgovarajućim zakonskim odredbama. Očišćena voda ponovo stoji na raspolaganju za dalje procese pranja i po potrebi se upumpava u kompresorski čistač. Otpadna voda tretirana prahom, uz pridržavanje graničnih vrednosti za ugljovodonike, bez daljih koraka tretiranja alternativno može da se ispusti u kanalizaciju.

Obeležja i prednosti
Hemijska flokulacija
  • Efektivno uklanjanje ulja i otpadnih materija.
Automatsko doziranje sredstva za flokulaciju
  • Jednostavno rukovanje i bezbedno pridržavanja graničnih vrednosti za ugljovodonike.
Specifikacije

Tehnički podaci

Protok 600 / 800
Frekvencija 50
Napon 230
Težina 218
Dimenzije (D × Š × V) 1322 x 725 x 1400

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 118.69ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;