CB 3

Tako fleksibilno može biti brzo. Tako brzo može biti štedljivo. A tako štedljivo može biti fleksibilno. CB 3 ujedinjuje ova 3 obeležja u jednoj pokretnoj perionici, koja ispunjava sve želje.

Optimalni, blistavi rezultat sušenja garantuje zadovoljstvo vaših klijenata. Baš dobro što je naša pokretna praonica CB 3 po želji opremljena sistemom „Opti Drop Stop“. Na početku sušenja voda koja kaplje s krovne četke sakuplja se u žleb i odvodi od vozila. Istovremeno se zatvaraju ventili u luku prskalice, te takođe sprečavaju naknadno kapanje vode. Vaše klijente definitivno će osvojiti program za konzerviranje s penastim sredstvom za poliranje RM 837 (u skladu s VDA klasa A). Ono ne samo da daje otporni zaštitni film već čak ravna male ogrebotine u laku. Ova praonica s fleksibilnim mogućnostima opremanja pruža i druge zanimljive prednosti i za vas kao vlasnika. Uređaj troši svega 20 litara sveže vode po prolnizu, a osim toga kompatibilan je sa sistemom upravljanja flotom Kärcher Fleet. Tako u stvarnom vremenu imate tačnu informaciju o pruženim uslugama i stanju uređaja CB 3, pa možete odmah analizirati greške, po potrebi ih otkloniti on-lajn i uštedeti na neproduktivnoj vožnji do perionice.

Obeležja i prednosti
 CB 3: Funkcija uštede vode
Funkcija uštede vode
CB 3 troši 20 litara sveže vode po prolazu. Smanjenje troškova za vlasnika. Važan doprinos očuvanju resursa.
 CB 3: Visokopritisna pumpa „onboard“
Visokopritisna pumpa „onboard“
Na uređaj je montiran snažni visokopritisni agregat (1300 l/h, 70 bar). Štedi prostor budući da nije potreban dodatni prostor za tehniku.
 CB 3: Ekspresno pranje za brži prolaz vozila
Ekspresno pranje za brži prolaz vozila
Zahvaljujući brzom programu pranja moguć je veći protok vozila. Bez čekanja ili s vrlo kratkim čekanjem, što povećava zadovoljstvo klijenata. Najbolje moguće korišćenje kapaciteta uređaja i najveća moguća dobit za vlasnika.
Opti Drop Stop
  • Inovacija „Opti Drop Stop“ sprečava kapanje vode na vozilo nakon pranja.
  • Osigurava savršen rezultat sušenja.
Penasto sredstvo za poliranje za maksimalno zadovoljstvo klijenata
  • Program za konzerviranje s penastim sredstvom za poliranje osigurava vidljivu, postojanu zaštitu s efektom popravke („repair efekt“).
Vidljivo nanošenje pene za felne
  • Vidljivo nanošenje pene za felne pokazuje klijentu šta dobija za svoj novac.
Specifikacije

Tehnički podaci

Visina pranja (mm) 2300 - 2500 - 2800
Priključak za svežu vodu zapremina (l/min) 50
Priključak za svežu vodu pritisak (bar) 4 - 6
Napon (V) 400
Frekvencija (Hz) 50
Faza (Ph) 3
Težina bez pribora (kg) 1483
Težina sa ambalažom (kg) 1483
Dimenzije (D x Š x V) (mm) 3900 x 2300 x 2370
 CB 3
 CB 3
Videos
Područja primene
  • Komforno i štedljivo automatsko spoljno pranje vozila
Pribor
Sredstva za čišćenje