Loading
Kärcher
Kärcher
T 12/1 eco!efficiency 13551350 https://www.kaercher.com/rs/professional/usisivaci/suvi-usisivac/suvi-usisivac/t-12-1-eco-efficiency-13551350.html Tih, okretan i osiguran od prevrtanja suvi usisivač sa nožnim prekidačem i štitnikom. Jednostavna prikolica sa dva velika gumena točka i dva dupla točkića za vožnju. Rasklopiva kuka za mrežni kabl i namotavanje mrežnog kabla na glavi turbine olakšavaju prijem odnosno odlaganje mrežnog kabla. Pozicija za odlaganje za mlaznicu za pod i utičnica za električnu usisnu četku zaokružuju uređaj.

T 12/1 eco!efficiency

Tih, okretan i osiguran od prevrtanja suvi usisivač sa nožnim prekidačem i štitnikom. Jednostavna prikolica sa dva velika gumena točka i dva dupla točkića za vožnju. Rasklopiva kuka za mrežni kabl i namotavanje mrežnog kabla na glavi turbine olakšavaju prijem odnosno odlaganje mrežnog kabla. Pozicija za odlaganje za mlaznicu za pod i utičnica za električnu usisnu četku zaokružuju uređaj.

Broj za narudžbinu: 1.355-135.0
Pretraga trgovaca:

Novi T 12/1 eco!efficiency je veoma snažan i tih usisivač, koji nalazi primenu naročito u branši uslužnog čišćenja zgrada, u hotelima i restoranima, u kancelarijama, prodavnicama, bolnicama, ali i u domaćinstvima. Kod T 12/1 eco!efficiency snaga motora, kontrolni vazduha i njegov 6-struki filterski sistem (uklj. HEPA filter kao specijalan pribor) su koncipirani tako da usisna snaga jedva pada, ako je filter kesa puna. Prednost koja se isplati: radni intervali su duži ako filter ne morate da menjate tako često. Usisivačem možete ugodno da rukujete preko nožnog prekidača. Pomoću njegova dva gumena točkića za rad i dva točkića za vožnju veoma je tih i okretan tokom rada. Nisko težište mu obezbeđuje sigurnost od prevrtanja. Integrisana prijemnica za kabl na glavi turbine brine za to da mrežni kabl nikada ne smeta. Osim toga mrežni kabl možete da smestite na rasklopivu kuku za kabl. Zahvaljujući ergonomski oblikovanom krivaku u obliku slova delta takođe i tokom dugih radnih intervala ne morate da se odreknete komfora. Usisno crevo na uređaju ima jednostavnu, ali ipak efikasnu mehaniku utačinjanja. Usisno crevo gurnete na nastavak uređaja, elastični prsten ulegne - gotovo. Ovaj sistem istovremeno garantuje sigurnost, da se usisno crevo prilikom povlačenja uređaja neće otkačiti. Kao specijalni pribor između ostalog možete da dobijete električnu usisnu četku, koja od T 12/1 eco!efficiency čini usisivač za tepihe sa četkom. U slučaju specijalno higijenskih zahteva možete dodatno u filter kesu od netkanog tekstila da umetnete HEPA- filter, koji zadržava najfinije čestice.

Obeležja i prednosti
 T 12/1 eco!efficiency: Na taj način štednja energije pričinjava zadovoljstvo!
Na taj način štednja energije pričinjava zadovoljstvo!
Sa samo 750 W eco!efficiency suvi usisivači čiste isto tako temeljno kao osnovne verzije. To omogućuje energetski efikasniji rad uz izvanredan efekat u čišćenju.
 T 12/1 eco!efficiency: Nizak nivo buke
Nizak nivo buke
Zbog niske jačine zvuka suvi usisivači eco!efficiency serije su naročito namenjeni za primenu u područjima osetljivim na buku.
 T 12/1 eco!efficiency: Jednostavan za servis
Jednostavan za servis
Kabl se nakon otpuštanja 2 zavrtnja može brzo i bez predznanja zameniti. Ovo štedi vreme i troškove servisa.
Specifikacije

Tehnički podaci

Količina vazduha 46
Vakuum 185 / 18,5
Sadržaj rezervoara (l) 12
Maks. prihvatna snaga 500
Standardna nominalna širina DN / 35
Dužina kabla 12
Nivo zvučnog pritiska 60
Snaga turbine 500
Frekvencija 50 - 60
Napon 220 - 240
Težina bez pribora 6,4
Dimenzije (D × Š × V) 410 x 315 x 340

Oprema

  • Usisno crevo, 2.5
  • Usisna cev, 2, 0.5
  • Filter vrećica, Netkani tekstil
  • Materijal posude, Plastika
  • Clip sistem za produžavanje creva
  • Klasa zaštite, II
 T 12/1 eco!efficiency
Videos

  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 116.89ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;