Vår hemsida använder cookies. Vissa av dessa cookies är nödvändiga för att vår hemsida ska fungera optimalt. Du kan ta bort och blockera cookies från den här sidan, men delar av webbplatsen kommer inte fungera korrekt. För att veta mer om cookies, se vår integritetspolicy.

Loading

Kärchers service app

Snabba och enkla servicemeddelanden till Kärcher Service.

Service_App_Rubrik2

Den smidiga Kärcher appen för våra företagskunder.

Kärchers serviceapp – det trendsättande verktyget för att skicka servicemeddelanden snabbt och enkelt till Kärcher Service. Om någon av dina maskiner är i behov av service, spara all nödvändig information i din smartphone och vidarbefodra den direkt till Kärcher Service via appen.

Nå bättre effektivitet med Service appen.

Efter en kort introduktionsprocess kan du spara alla kund och maskinuppgifter direkt i appen och som du sedan alltid har tillgång till.Lägg till en kort beskrivning av vad som behöver åtgärdas så säkerställer du att våra tekniker kan förbereda sig på bästa sätt inför besöket.

• Skicka enkelt över all nödvändig information
  • Ditt serviceärende bearbetas snabbt och enkelt
  • Skicka ditt serviceärende när som helst på dygnet
  • Ange själv dagen du föredrar att teknikern besöker dig

Snabbt och enkelt

Kärchers serviceapp tillhandahåller support för våra företagskunder när som helst och överallt. Med fyra enkla steg kan du skicka in en felanmälan, begära underhållservice eller en kontroll. Skanna maskinkoden/streckkoden, lägg till ett foto på skadan eller maskinen, ange en önskad besökstid - klart !

En bekräftelse på att ditt serviceärende har mottagits skickas direkt till din mailadress och en servicetekniker bokas in för att passa din önskade besökstid.

iPhone-skärm

Allmänna funktioner i denna app

Startskärm

Startskärm, användaröversikt

Administrera

Hantera ditt företag och din kontaktinformation, hantera servicemeddelanden: Skicka en påminnelse

Säte

Ange plats för enskilda maskiner

Maskin

Hantera och logga din maskiner

Övrig information/krav:

• iOS version 5.0 eller högre
  • Menyspråk tillgängliga: svenska, tyska, engelska
  • Datalänkar kan innebära kostnader (beroende på din nätverksleverantör)

Snabbguide

Snabbguide

Du hittar korta anvisningar om serviceappen i appen.

apple_store

App Store

Vår serviceapp finns tillgänglig för nedladdning på App Store, iOS version 5.0 och högre, för alla våra kommersiella kunder inom området Professional.

Ladda ner i App Store

google_play

Google Play Store

Vår serviceapp finns tillgänglig för nedladdning på Google Play Store för alla våra kommersiella kunder inom området Professional.

Ladda ner i Google Play Store