Naše stránky používajú cookies

Na našich stránkach sú použité cookies. Niektoré z nich sú podmienkou pre správnu funkciu webovej stránky. Všetky súbory cookies z tohto webu môžete odstrániť a blokovať, ale je možné, že časti stránok nebudú správne fungovať. Viac informácií o cookies použitých na tejto webovej stránke nájdete v časti Ochrana osobných údajov. V prípade, ak naďalej používate webovú stránku, bez toho, aby ste odklikli políčko „Pokračovať“ (nižšie), súhlasíte s používaním súborov cookies na týchto webových stránkach. Akceptujem súbory cookies na týchto stránkach.

Loading

Newslettre - vždy čerstvé informácie

Ak chcete byť pravidelne informovaní o nových produktoch, aktuálnych cenových akciách alebo udalostiach z Kärcheru, prihláste sa k odoberaniu našich newslettrov. Tu vám ponúkame prehľad starších, no stále aktuálnych tém s produktovými informáciami z Hobby ako aj Profi segmentu.


VÝHODY ČLENSTVA​


   

 


ZĽAVA ZA VAŠE ČLENSTVO

Ako prejav vďaky, že ste sa stali členom Kärcher Klub výhod po potvrdení Vášho členstva v potvrdzujúcom e-maily kliknutím na ikonku CHCEM ČLENSTVO Vám príde kupón s jednorazovou zľavou vo výške 10% na celý nákup. Kupón môžete uplatniť prostredníctvom nášho e-shopu, alebo priamo v predajniach Kärcher Center.

NOVINKY, NÁVODY A RADY Z OBLASTI ČISTENIA PRE VAŠU DOMÁCNOSŤ A FIRMU

Budete medzi prvými, ktorí získajú nové typy a návody ako si poradiť s nečistotou vo Vašej domácnosti, alebo vo firme.​

ZĽAVOVÉ KUPÓNY PRE ČLENOV KLUBU


Okrem spomínaných výhod získate navyše špeciálne zľavové kupóny pripravené len pre Vás. Získajte zľavy, výhodné akciové sety alebo dopravu zadarmo. Za to, že ste s nami, získate všetky výhody Kärcher Klubu výhod a navyše môžete nakupovať zo zľavami a potešiť seba alebo svojich blízkych.

PRHLÁSIŤ SA


POSTUP A PODMIENKY KÄRCHER KLUBU VÝHOD

300x300-KKV-2019

PRIHLÁSENIE A ZÍSKANIE ČLENSTVA
-----------------------------------------------------

  • Kliknite na ikonu PRIHLÁSIŤ SA A ZÍSKAŤ ZĽAVU
    Vyplňte registračný formulár
  • Po prihlásení si prosím skontrolujte spam, reklamu, hromadný email. Niektoré emailové servery radia Newsletter do spamu
  • Otvorte uvítací e-mail a potvrďte vašu požiadavku kliknutím na ikonu CHCEM ČLENSTVO
  • Po kliknutí na uvedenú ikonu budete presmerovaný a následne sa Vám zobrazí potvrdenie, že ste sa stali členom Kärcher klubu výhod
  • Do 24 hodín od potvrdenia členstva vám zašleme na vašu e-mailovú adresu poukážku s kupónom v elektronickej podobe zo zľavou 10%
  • Prihlásenie sa do Kärcher klubu výhod je bezplatné a je možné kedykoľvek ho zrušiť
  • Zrušenie viete vykonať kliknutím na odkaz Odhlásiť sa teraz, ktorý je na konci každého e-mailu.
600X600_KKV_6.jpg

1. POSTUP PRE UPLATNENIE ZĽAVOVÉHO KUPÓNU
-----------------------------------------------------------------------------------------------

A) POUŽITIE KUPÓNU PROSTREDNÍCTVO INTERNETOVÉHO OBCHODU WWW.KARCHER.SK

  • Navštívte náš e-shop www.karcher.sk a vložte vami vybrané produkty do nákupného košíka
  • Ak ste nákup dokončili a chcete uplatniť kupón, tak je potrebné aby ste klikli na ikonu K NÁKUPNÉMU KOŠÍKU
  • V spodnej časti vľavo vložte do kolónky ZĽAVOVÝ KÓD, ktorý ste obdržali prostredníctvom e-mailu
  • Pre uplatnenie zľavy kliknite na ikonu POUŽIŤ

* ak bol kód akceptovaný v pravom dolnom rohu v sumáre máte zobrazenú položku ZĽAVA kde je zobrazená zľava, ktorú ste získali.

 

B) POUŽITIE KUPÓNU PROSTREDNÍCTVOM PREDAJNÍ KÄRCHER CENTER

  • Kupón môžete uplatniť prostredníctvom našej internetovej stránky www.karcher.sk, alebo v predajniach Kärcher center, ktoré nájdete TU.
  • Pre získanie zľavy je pri nákupe na predajni Kärcher Center potrebné ukázať obsluhujúcemu personálu e-mail, v ktorom je zobrazený kód kupónu

2. PODMIENKY A PRAVIDLÁ POUŽITIA KUPÓNU 10% ZĽAVA ZA ČLENSTVO
-----------------------------------------------------------------------------------------------

  • Na jednu osobu je možné uplatniť len 1x kupón zo zľavou 10%
  • Platnosť kupónu je definovaná priamo v e-maily
  • Kupón nie je možné kombinovať s inými kupónmi a zľavami
  • Kupón nie je možné použiť na akciový, výpredajový a zľavnený tovar
  • Kupón nie je možné použiť ak bol už použitý
  • Kupón nie je možné vyplatiť ako hotovosť
  • Pri nákupe prostredníctvom e-shopu www.karcher.sk je možné uplatniť podľa spôsobu platby:

A) Pri platbe na dobierku - pri tejto platbe je maximálne zvoliť platbu do 2000,- €

B) Pri platbe platobnou kartou - pri tejto platbe je možné maximálne zvoliť platbu do 2999,99 €

* zľavu vo výške 10% za vernosť je možné uplatniť pri variante A do výšky 2000,-€ a pri variante B do 2999,99 €

KÄRCHER KLUB VÝHOD (ďalej len „KKV“) je benefitný klub, ktorý prevádzkuje spoločnosť KÄRCHER Slovakia, s.r.o., IČO: 43 967 663, so sídlom Bratislavská 31, Nitra 949 01, zapísanej v obchodnom registri vedenom  Okresným súdom Nitra , Oddiel: Sro, Vložka číslo: 21575/N (ďalej len „KÄRCHER Slovakia s.r.o.“). Tento program je zameraný na poskytovanie benefitov v podobe zvýhodnených nákupov, informačno-propagačných materiálov, posielanie noviniek a newslettra, možnosti zapájať sa do súťaží o hodnotné ceny. Užívatelia sa stávajú členmi KÄRCHER KLUB VÝHOD na základe vyplnenia registračného formuláru, ktorý podlieha dvojitému overeniu (double opt-in) podľa všeobecných pravidiel a nariadenia GDPR.

Členstvo v KÄRCHER KLUBE VÝHOD
Členom KKV sa môže stať ktorákoľvek fyzická osoba staršia 18 rokov s adresou  na území Slovenskej republiky, ktorá súhlasí so Všeobecnými pravidlami KKV. Zákazník môže výhody KKV  využívať ihneď po úspešnej registrácií.

 

Benefty pre členov KÄRCHER KLUBU VÝHOD

Každý zaregistrovaný člen získa:

10% uvítacia jednorazová zľava *
Informácie o novinkách a akciách firmy Kärcher
Zaujímavé informácie zo sveta čistenia
Špeciálne zľavy v podobe kupónov pre členov **
Narodeninová zľava ***
Možnosť zapojiť sa do súťaží o hodnotné ceny 
*  Zľavu vo výške 10% na celý nákup je možné využiť v našom internetovom obchode karcher.sk, alebo v našich kamenných predajniach KÄRCHER CENTER, ktoré nájdete TU. Kupón nie je možné kombinovať s inými kupónmi a zľavami. Kupón nie je možné použiť na akciový a zľavnený tovar.

**  Zľavu v podobe špeciálnych kupónov získajú registrovaní členovia minimálne raz za kalendárne mesiace.

***  Narodeninovú zľavu formou poukazu získa člen, ktorý uvedie pri registrácie telefónne číslo a dátum narodenia v správnom formáte. Akceptovaný formát pre mobilné číslo je +421XXXYYYXXX a pre dátum narodenia je RRRR-MM-DD (1980-12-19)

 

Členstvo v KÄRCHER KLUBE VÝHOD zaniká z týchto dôvodov:  


Člen KKV úmyselne uviedol nesprávne údaje v prihláške.
Člen KKV zneužil výhody, ktoré mu KKV  poskytuje alebo sa dopustil iného jednania v rozporu s pravidlami. 
Na žiadosť člena KKV, odhlásenie môže člen vykonať vždy a v každom e-maily, ktorý mu bude doručený prostredníctvom KÄRCHER KLUBU VÝHOD , kliknutím na kolónku Odhlásiť sa teraz .
 

Ochrana osobných údajov členov KÄRCHER KLUBU VÝHOD


Člen vyplnením registračného formuláru a potvrdením členstva výslovne súhlasí s tým, že spoločnosť KÄRCHER Slovakia, s.r.o spracuje osobné údaje v registračnom formulári do databázy. Člen KKV ďalej týmto výslovne súhlasí s tým, aby spoločnosť KÄRCHER Slovakia, s.r.o ako správca, spracovávala osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, pohlavie, telefónne číslo, e-mail, dátum narodenia, mesto, PSČ, Meno na Facebooku (identifikátor facebookového profilu) a to za účelom oslovovania o nových produktoch a za účelom vyplývajúcim z podmienok KKV. Súhlas so spracovávaním osobných údajov je udelený do odvolania tohoto súhlasu, prípadne do doby ukončenia činnosti KÄRCHER KLUBU VÝHOD, najdlhšie  však na dobu 5 rokov. Člen má právo na opravu nesprávnych, neaktuálnych a neúplných osobných údajov, blokovanie osobných údajov a ďalšie uvedené v § 28 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Súhlas je možné písomne kedykoľvek odvolať a správca údaje zlikviduje. Viac informácií o spracovaní vašich osobných údajov v spoločnosti KÄRCHER Slovakia, s.r.o nájdete TU.

 

Záverečné ustanovenia


Spoločnosť KÄRCHER Slovakia, s.r.o, si vyhradzuje právo na zverejnenie fotografií a videozáznamov výhercov, vrátane mien, súťaží usporiadaných v rámci KKV, vrátane mien výhercov bez finančných náhrad, s čím člen KKV súhlasí. Všetky odmeny v rámci KKV nie sú právne vymáhateľné. Spoločnosť KÄRCHER Slovakia, s.r.o, si vyhradzuje právo v prípade nutnosti upraviť Všeobecné pravidlá KÄRCHER KLUBU VÝHOD. Členovia KKV budú o týchto zmenách informovaní na internetových stránkach spoločnosti KÄRCHER Slovakia, s.r.o.

Spoločnosť KÄRCHER Slovakia, s.r.o. si vyhradzuje právo v odôvodnenom prípade ukončiť činnosť KKV. Dátum ukončenia KKV bude oznámený na www.karcher.sk.

 

Kontaktná adresa:  

KÄRCHER Slovakia, s.r.o., IČO: 43 967 663, so sídlom Bratislavská 31, Nitra 949 01

E-mail: newsletter@karcher.sk; Zákaznícka linka: +421 (0) 37 / 6555 798 

Platné ku dňu 01.01.2019