Naše stránky používajú cookies

Na našich stránkach sú použité cookies. Niektoré z nich sú podmienkou pre správnu funkciu webovej stránky. Všetky súbory cookies z tohto webu môžete odstrániť a blokovať, ale je možné, že časti stránok nebudú správne fungovať. Viac informácií o cookies použitých na tejto webovej stránke nájdete v časti Ochrana osobných údajov.

Kärcher klub výhod - viac ako len členstvo

Vďaka bezplatnému členstvu v Kärcher klube výhod získate množstvo výhod. Budete medzi prvými, ktorí získajú najnovšie informácie zo sveta Kärcher vrátane akcii a špeciálnych zliav vďaka, ktorým vždy ušetríte a potešíte seba, alebo blízkych. Newsletter s Kärcher klubom výhod Vám vždy prinesie viac..

Súťažte s Kärcher klubom výhod

Staňte sa členom bezplatného Kärcher klubu výhod a okamžite sa zapojíte do súťaže o 1 z 3 batériových čističov na okná WV 2 Premium Ružová stužka. Každý mesiac žrebujeme. Do súťaže sú zapojení všetci členovia Kärcher klubu výhod. Každý člen má možnosť vyhrať. Poponáhľajte sa a získajte výhody členstva ešte dnes.

 

Súťaž trvá od 03.07.2020 - 15.09.2020. Podmienky súťaže zobrazíte kliknutím sem.

1200X1200_kkv_sutaz_do_31.5_WVPR_V3

Letná súťaž s Kärcher klubom výhod

Vďaka členstvu získate viac... Súťažíte o 3x batériový čistič okien WV 2 Premium Ružová stužka

Kärcher klub výhod vám prináša vždy viac. Staňte sa členom bezplatného Kärcher klubu výhod a okamžite sa zapojíte do súťaže o 1 z 3 batériových čističov na okná WV 2 Premium Ružová stužka. Každý mesiac žrebujeme jedného výhercu. Do súťaže sú zapojení všetci členovia Kärcher klubu výhod. Nezáleží, či ste už členom, alebo sa ešte chcete registrovať. Každý člen má možnosť vyhrať. Poponáhľajte sa a získajte výhody členstva ešte dnes.

Súťaž trvá od 03.07.2020 - 15.09.2020. Podmienky súťaže zobrazíte kliknutím sem.

VÝHODY ČLENSTVA​

ZĽAVA ZA VAŠE ČLENSTVO

Ako prejav vďaky, že ste sa stali členom Kärcher Klub výhod po potvrdení Vášho členstva v potvrdzujúcom e-maily kliknutím na ikonku CHCEM ČLENSTVO Vám príde kupón s jednorazovou zľavou vo výške 10% na celý nákup. Kupón môžete uplatniť prostredníctvom nášho e-shopu, alebo priamo v predajniach Kärcher Center.

NOVINKY, NÁVODY A RADY Z OBLASTI ČISTENIA PRE VAŠU DOMÁCNOSŤ A FIRMU

Budete medzi prvými, ktorí získajú nové typy a návody ako si poradiť s nečistotou vo Vašej domácnosti, alebo vo firme.​

ZĽAVOVÉ KUPÓNY PRE ČLENOV KLUBU


Okrem spomínaných výhod získate navyše špeciálne zľavové kupóny pripravené len pre Vás. Získajte zľavy, výhodné akciové sety alebo dopravu zadarmo. Za to, že ste s nami, získate všetky výhody Kärcher Klubu výhod a navyše môžete nakupovať zo zľavami a potešiť seba alebo svojich blízkych.


POSTUP A PODMIENKY KÄRCHER KLUBU VÝHOD

300x300-KKV-2019

PRIHLÁSENIE A ZÍSKANIE ČLENSTVA
-----------------------------------------------------

  • Kliknite na ikonu PRIHLÁSIŤ SA A ZÍSKAŤ ZĽAVU
    Vyplňte registračný formulár
  • Po prihlásení si prosím skontrolujte spam, reklamu, hromadný email. Niektoré emailové servery radia Newsletter do spamu
  • Otvorte uvítací e-mail a potvrďte vašu požiadavku kliknutím na ikonu CHCEM ČLENSTVO
  • Po kliknutí na uvedenú ikonu budete presmerovaný a následne sa Vám zobrazí potvrdenie, že ste sa stali členom Kärcher klubu výhod
  • Do 24 hodín od potvrdenia členstva vám zašleme na vašu e-mailovú adresu poukážku s kupónom v elektronickej podobe zo zľavou 10%
  • Prihlásenie sa do Kärcher klubu výhod je bezplatné a je možné kedykoľvek ho zrušiť
  • Zrušenie viete vykonať kliknutím na odkaz Odhlásiť sa teraz, ktorý je na konci každého e-mailu.
600X600_KKV_6.jpg

1. POSTUP PRE UPLATNENIE ZĽAVOVÉHO KUPÓNU
-----------------------------------------------------------------------------------------------

A) POUŽITIE KUPÓNU PROSTREDNÍCTVO INTERNETOVÉHO OBCHODU WWW.KARCHER.SK

  • Navštívte náš e-shop www.karcher.sk a vložte vami vybrané produkty do nákupného košíka
  • Ak ste nákup dokončili a chcete uplatniť kupón, tak je potrebné aby ste klikli na ikonu K NÁKUPNÉMU KOŠÍKU
  • V spodnej časti vľavo vložte do kolónky ZĽAVOVÝ KÓD, ktorý ste obdržali prostredníctvom e-mailu
  • Pre uplatnenie zľavy kliknite na ikonu POUŽIŤ

* ak bol kód akceptovaný v pravom dolnom rohu v sumáre máte zobrazenú položku ZĽAVA kde je zobrazená zľava, ktorú ste získali.

 

B) POUŽITIE KUPÓNU PROSTREDNÍCTVOM PREDAJNÍ KÄRCHER CENTER

  • Kupón môžete uplatniť prostredníctvom našej internetovej stránky www.karcher.sk, alebo v predajniach Kärcher center, ktoré nájdete TU.
  • Pre získanie zľavy je pri nákupe na predajni Kärcher Center potrebné ukázať obsluhujúcemu personálu e-mail, v ktorom je zobrazený kód kupónu

2. PODMIENKY A PRAVIDLÁ POUŽITIA KUPÓNU 10% ZĽAVA ZA ČLENSTVO
-----------------------------------------------------------------------------------------------

  • Na jednu osobu je možné uplatniť len 1x kupón zo zľavou 10%
  • Platnosť kupónu je definovaná priamo v e-maily
  • Kupón nie je možné kombinovať s inými kupónmi a zľavami
  • Kupón nie je možné použiť na akciový, výpredajový a zľavnený tovar
  • Kupón nie je možné použiť ak bol už použitý
  • Kupón nie je možné vyplatiť ako hotovosť
  • Pri nákupe prostredníctvom e-shopu www.karcher.sk je možné uplatniť podľa spôsobu platby:

A) Pri platbe na dobierku - pri tejto platbe je maximálne zvoliť platbu do 2000,- €

B) Pri platbe platobnou kartou - pri tejto platbe je možné maximálne zvoliť platbu do 2999,99 €

* zľavu vo výške 10% za vernosť je možné uplatniť pri variante A do výšky 2000,-€ a pri variante B do 2999,99 €

KÄRCHER KLUB VÝHOD (ďalej len „KKV“) je benefitný klub, ktorý prevádzkuje spoločnosť KÄRCHER Slovakia, s.r.o., IČO: 43 967 663, so sídlom Bratislavská 31, Nitra 949 01, zapísanej v obchodnom registri vedenom  Okresným súdom Nitra , Oddiel: Sro, Vložka číslo: 21575/N (ďalej len „KÄRCHER Slovakia s.r.o.“). Tento program je zameraný na poskytovanie benefitov v podobe zvýhodnených nákupov, informačno-propagačných materiálov, posielanie noviniek a newslettra, možnosti zapájať sa do súťaží o hodnotné ceny. Užívatelia sa stávajú členmi KÄRCHER KLUB VÝHOD na základe vyplnenia registračného formuláru, ktorý podlieha dvojitému overeniu (double opt-in) podľa všeobecných pravidiel a nariadenia GDPR.

Členstvo v KÄRCHER KLUBE VÝHOD
Členom KKV sa môže stať ktorákoľvek fyzická osoba staršia 18 rokov s adresou  na území Slovenskej republiky, ktorá súhlasí so Všeobecnými pravidlami KKV. Zákazník môže výhody KKV  využívať ihneď po úspešnej registrácií.

 

Benefty pre členov KÄRCHER KLUBU VÝHOD

Každý zaregistrovaný člen získa:

10% uvítacia jednorazová zľava *
Informácie o novinkách a akciách firmy Kärcher
Zaujímavé informácie zo sveta čistenia
Špeciálne zľavy v podobe kupónov pre členov **
Narodeninová zľava ***
Možnosť zapojiť sa do súťaží o hodnotné ceny 
*  Zľavu vo výške 10% na celý nákup je možné využiť v našom internetovom obchode karcher.sk, alebo v našich kamenných predajniach KÄRCHER CENTER, ktoré nájdete TU. Kupón nie je možné kombinovať s inými kupónmi a zľavami. Kupón nie je možné použiť na akciový a zľavnený tovar.

**  Zľavu v podobe špeciálnych kupónov získajú registrovaní členovia minimálne raz za kalendárne mesiace.

***  Narodeninovú zľavu formou poukazu získa člen, ktorý uvedie pri registrácie telefónne číslo a dátum narodenia v správnom formáte. Akceptovaný formát pre mobilné číslo je +421XXXYYYXXX a pre dátum narodenia je RRRR-MM-DD (1980-12-19)

 

Členstvo v KÄRCHER KLUBE VÝHOD zaniká z týchto dôvodov:  


Člen KKV úmyselne uviedol nesprávne údaje v prihláške.
Člen KKV zneužil výhody, ktoré mu KKV  poskytuje alebo sa dopustil iného jednania v rozporu s pravidlami. 
Na žiadosť člena KKV, odhlásenie môže člen vykonať vždy a v každom e-maily, ktorý mu bude doručený prostredníctvom KÄRCHER KLUBU VÝHOD , kliknutím na kolónku Odhlásiť sa teraz .
 

Ochrana osobných údajov členov KÄRCHER KLUBU VÝHOD


Člen vyplnením registračného formuláru a potvrdením členstva výslovne súhlasí s tým, že spoločnosť KÄRCHER Slovakia, s.r.o spracuje osobné údaje v registračnom formulári do databázy. Člen KKV ďalej týmto výslovne súhlasí s tým, aby spoločnosť KÄRCHER Slovakia, s.r.o ako správca, spracovávala osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, pohlavie, telefónne číslo, e-mail, dátum narodenia, mesto, PSČ, Meno na Facebooku (identifikátor facebookového profilu) a to za účelom oslovovania o nových produktoch a za účelom vyplývajúcim z podmienok KKV. Súhlas so spracovávaním osobných údajov je udelený do odvolania tohoto súhlasu, prípadne do doby ukončenia činnosti KÄRCHER KLUBU VÝHOD, najdlhšie  však na dobu 5 rokov. Člen má právo na opravu nesprávnych, neaktuálnych a neúplných osobných údajov, blokovanie osobných údajov a ďalšie uvedené v § 28 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Súhlas je možné písomne kedykoľvek odvolať a správca údaje zlikviduje. Viac informácií o spracovaní vašich osobných údajov v spoločnosti KÄRCHER Slovakia, s.r.o nájdete TU.

 

Záverečné ustanovenia


Spoločnosť KÄRCHER Slovakia, s.r.o, si vyhradzuje právo na zverejnenie fotografií a videozáznamov výhercov, vrátane mien, súťaží usporiadaných v rámci KKV, vrátane mien výhercov bez finančných náhrad, s čím člen KKV súhlasí. Všetky odmeny v rámci KKV nie sú právne vymáhateľné. Spoločnosť KÄRCHER Slovakia, s.r.o, si vyhradzuje právo v prípade nutnosti upraviť Všeobecné pravidlá KÄRCHER KLUBU VÝHOD. Členovia KKV budú o týchto zmenách informovaní na internetových stránkach spoločnosti KÄRCHER Slovakia, s.r.o.

Spoločnosť KÄRCHER Slovakia, s.r.o. si vyhradzuje právo v odôvodnenom prípade ukončiť činnosť KKV. Dátum ukončenia KKV bude oznámený na www.karcher.sk.

 

Kontaktná adresa:  

KÄRCHER Slovakia, s.r.o., IČO: 43 967 663, so sídlom Bratislavská 31, Nitra 949 01

E-mail: newsletter@karcher.sk; Zákaznícka linka: +421 (0) 37 / 6555 798 

Platné ku dňu 01.01.2019

 


Výhercovia I. súťaže do 30.05.2020

Výherca z 30.04.2020

Pán Peter S.- Košice

Srdečne gratulujeme!

Výherca z 15.05.2020

Pani Michaela Ď. - Vysoké Tatry


Srdečne gratulujeme!

Výherca z 31.05.2020

Pán Róber L. - Košice


Srdečne gratulujeme!