Aparate de curățat cu abur

Cu ajutorul aparatelor de curatat cu abur de la Kärcher, dumneavoastra si familia dumneavoastra va puteti bucura de un camin foarte curat - fara a fi nevoie de produse chimice. Cu performantele sale de curatare deosebite, aburul ucide 99,99% din totalul bacteriilor* obisnuite din casa, asigurand cel mai inalt standard de igiena si un mediu de viata sanatos. Cu Kärcher, treaba se termina mai repede: indiferent ca este in bucatarie, baie, podele, sau pentru calcat, aparatele de curatat cu abur de la Kärcher ofera rezultate remarcabile. Descoperiti gama larga de posibilitati de aplicare!

Kärcher
Timp de încălzire
Capacitate de încălzire (W)
Capacitate pe suprafață (m²)
Capacitatea boilerului (l)
Presiune max. Abur (bar)
0 Produse

Alegerea este a ta: noua gamă extinsă SC

SC 1

SC 1 – dispozitivul compact

Accesibil și ideal pentru curățenie intermediară. Chiar daca este mic, SC 1 este la fel de puternic precum un curățitor cu abur de mari dimensiuni.

SC 2

SC 2 – dispozitivul pentru începatori

O alegere ideală pentru cei ce abia încep să folosească tehnologia de curățare cu abur – cu toate funcțiile esențiale la îndemână și cu timp neîntrerupt de activitate de patru ori mai mare decat SC 1.

SC 3

SC 3 – mereu pregătit de lucru

Timpul de încălzire este de doar 30 de secunde, SC 3 poate fi folosit imediat și suplinit cu apă fără a-și întrerupe activitatea. Sistemul anticalcar conferă un plus de confort utilizatorului.

SC 4

SC 4 – comod în activitate

Deține rezervor detașabil pentru suplinirea cu apă în momentul utilizării, în set este inclusă duza pentru podele Comfort Plus cu funcția specială pentru performanță maximă de curățare, iar schimbare ușoară și fără contact a lavetei determină un alt avantaj.

SC 5

SC 5 – cel mai puternic dispozitiv

Înlătură chiar și cea mai persistentă murdărie grație funcției inovative VapoHydro, în timp ce duza pentru podele Comfort Plus oferă putere maximă și confort în utilizare.


Avantajele curățirii cu abur

Curățare în profunzime fără substanțe chimice

Secretul curatarii cu abur sta in combinatia perfecta dintre presiune, viteza si temperatura. Particulele microscopice de abur patrund chiar si in cele mai greu accesibile rosturi si in cele mai fine adancituri, pentru a desprinde particulele de murdarie. In curatarea cu abur nu este nevoie de solutii de curatare si astfel previne formarea de resturi pe alergenice pe suprafetele curatate. astfel puteti asigura un mediu sigur pentru copiii mici in special, care adora sa bage obiecte in gura si pentru cei ce sufera de alergii.


Aburul omoară până la 99,99% din toate bacteriile*

Uneori cel mai bun mod de a scapa de bacterii este si cel mai simplu: abur fierbinte. Jetul puternic de abur si temperatura ridicata, duzele puternice si lavetele de curatare incalzite elimina pana la 99,99%* din bacteriile de pe suprafete dure, racorduri, dale, oglinzi si multe altele. Acest lucru a fost confirmat in cadrul studiului desfasurat de renumitul Laborator Enders din Stuttgart si cu astfel de rezultate, bacteriile din gospodarii nu au nicio sansa.

Dampf tötet 99,99 % der Bakterien

BESSER ALS WISCHMOP UND CO

Mai efectiv decât curățarea umedă ordinară**

Curatitoarele cu abur Kärcher curata si igienizeaza suprafetele dure precum piatra, dale, PVC, podele laminate sau din parchet lacuit. Duza pentru podele Kärcher este prevazuta cu lamele pentru ca aburul sa ramana concentrat pe podea un timp indelungat, beneficiind astfel la maximum de efectul sau. Gratie performantei ridicate de curatare si actiunii de curatare intensive, curatitoarele cu abur Kärcher omoara 99,99%* din bacteriile de pe suprafetele dure si este prin urmare mult mai igienic decat un mop traditional.

* Curățitorului cu abur Kärcher curăță în profunzime și omoară 99,99% din bacteriile de pe suprafețele dure din casa Dvs.

** Curățenia în profunzime, atinge performanțe mult mai mari decât curățenia ordinară cu mop și detergent. Testat în conformitate cu standarde de performanță internaționale.


O multitudine de sarcini – o singură soluție.

Cuățitoarele cu abur SC, oferă abur la putere maximă împotriva murdăriei. Curățitorul cu abur vă permite să îndepărtați murdăria de pe orice tip de suprafață din casa dumneavoastră într-un mod sigur, igienic și nedăunător mediului – până și din cele mai mici fisuri. Curăță fără efort și înlocuiește produsele de curățat convenționale utilizând gama noastră extinsă de accesorii – începând de la peria pentru textil până la fierul de călcat cu abur.

Curățarea podelei

Curațitorul cu abur SC este ideal pentru curățarea și igienizarea suprafețelor din piatră, PVC, a podelelor laminate sau din parchet – și totul fără reziduuri de substanțe chimice.

 

"Niciodată nu am fost sigur pe 100% că mopul garantează igiena. Însă acest curățitor cu abur, îmi oferă încredere deplină în obținerea rezultatului dorit."

Curățarea bucătăriei

Fie că e vorba de racorduri, de faianță, sticlă sau suprafețe sintetice, hote, aragazuri, cuptoare sau chiuvete, curățitorul cu abur SC curață și igienizează bucătăria – totul fără stres.

 

 "Indiferent cât haos este bucătăria ta – cu acest curățitor cu abur, totul poate fi curățat fără efort, în timp record."


Curățarea camerei de baie

Curățitorul cu abur SC își face treaba perfect, curațând și igienizând faianța, sticla, oglinzile, ferestrele, racordurile, cabinele de duș și fisurile.

 

"Când vine vorba de camera de baie, motto-ul nostru este: substanțele chimice sunt bune – dar curățitoarele cu abur sunt și mai bune. Cu ajutorul acestuia este mai simplu ca niciodată să obții curățenie impecabilă."

Călcare cu aburi

Sistemul de calcat cu abur SC, propus de către Kärcher, este alcătuit din fier de călcat cu abur ce are talpă antiaderentă și masa de călcat, vei salva pana la 50% din timpul irosit anterior pentru a călca și veți obține rezultate perfecte și rufe uscate imediat.

 

"Pentru mine călcatul rufelor era anterior o pedeapsă. Dar de vreme ce mi-am procurat sistemul de călcat cu abur, obțin rezultate impecabile în timp record."


Unul pentru toți- grație gamei extinse de accesorii

Gama extinsă de accesorii potivite curățitoarelor cu abur Kärcher vă oferă variate posibilități  de intrebuințare pentru a face ordine în casa dvs.


Găsește accesoriul potrivit pentru mașina ta cu ajutorul motorului de căutare pentru accesorii.


Sustenabilitate

Familie

Cel mai ecologic mod de curățare

Curățarea cu abur consumă cu până la 80% mai puțină apă comparativ cu metodele de curățare convenționale și nu poluează apa cu substanțe chimice. Un litru de apă este suficient pentru a crea 1.700 de litri de abur – ceea ce poate curăța în profunzime un apartament cu suprafața de 60 m².


În plus, curățitoarele cu abur Kärcher consumă cu până la 25% mai puțină energie comparativ cu produsele similare altor producători. Grație duzei pentru podele și tehnologiei inovative cu lamele, rezultatele obținute sunt cu 25% mai bune, ajutându-vă să economisiți timp și energie. Similar tuturor dispozitivelor Kärcher, curățitoarele noastre cu abur sunt 90% reciclabile odată ce ajung la sfârșitul ciclului de viață.

Markenqualität

Calitate Kärcher

Curatitoare cu abur produse de Kärcher: asta inseamna o experienta de peste 20 de ani cu propria noastra dezvoltare si productie. Dispozitivele noastre impresioneaza prin calitatea si puterea aburului, prin robustetea si durabilitatea materialelor, precum si prin cele mai inalte standarde de siguranta care se potrivesc de minune cu standardele Kärcher. La centrul de cercetare Kärcher din Winnenden iau nastere noi inovatii precum VapoHydro sau tehnologia noastra inteligenta cu lamele, pentru dispozitive care sunt din ce in ce mai bune cu fiecare generatie.


Filmulete

SC 1