APARATE PENTRU GRĂDINĂ CU ACUMULATOR

WOW_Garden_1094x456_MD
Kärcher  Mașină de tuns iarbă cu acumulator

Mașină de tuns iarbă cu acumulator

Mașinile de tuns iarbă, manevrabile, de 18 volți sunt îndeosebi potrivite pentru peluzele mici și mijlocii. Pentru zonele mai mari de gazon, alegerea ideală o reprezintă mașinile mai puternice de tuns iarbă de 36 de volți.

Kärcher  Trimmer pentru gazon cu acumulator

Trimmer pentru gazon cu acumulator

Trimmerul pentru gazon Kärcher asigură tăierea perfectă a ierbii de lângă marginile peluzelor și asigură o acuratețe a tăierii pe toată suprafața de lucru. De la slab la puternic, Kärcher oferă soluția potrivită pentru fiecare scop propus.

Kärcher  Foarfecă de tuns gardul viu cu acumulator

Foarfecă de tuns gardul viu cu acumulator

Perfect pentru modelarea și tunderea gardurilor vii și a tufișurilor. Datorită funcționării pe bază de baterie, vă oferă o activitate în liniște, practică și fără probleme, datorită lipsei cablurilor.

Kärcher  Foarfecă de tuns iarbă și arbuști cu acumulator

Foarfecă de tuns iarbă și arbuști cu acumulator

Cu foarfeca de tuns iarbă pe bază de baterie, tunderea marginilor de gazon a devenit mai ușoară ca niciodată . Și cu o simplă schimbare a lamei, instrumentul devine o pereche de foarfece pentru modelarea precisă a arbuștilor.

Kärcher  Aparat pentru îndepărtarea buruienilor cu acumulator

Aparat pentru îndepărtarea buruienilor cu acumulator

Nici o plantă nu poate opune rezistență utilajelor Kärcher. Lichenii și iarba nedorită pot fi îndepărtate fără efort chiar și din margini, fără a provoca dureri de spate.

Kärcher  Suflantă și aspirator cu suflantă cu acumulator

Suflantă și aspirator cu suflantă cu acumulator

Cuceriți grădina de toamnă într-o furtună. Suflantele de frunze Kärcher, cu baterie, asigură cărări îngrijite și grădini curate în cel mai scurt timp.

Kärcher  Drujbă cu acumulator

Drujbă cu acumulator

Cu o întindere simplă a lanțului, ungere automată a lanțului și performanțe puternice de tăiere, drijbele cu acumulator Kärcher obțin rezultate excelente printr-o funcționare convenabilă.