Aparate de curățat cu înaltă presiune

Flexibilitate imbatabila - curatare cu inalta presiune de la Kärcher. Kärcher a inventat aparatele de curatat cu apa cu inalta presiune in anul 1950 si de atunci a perfectionat principiul de curatare cu inalta presiune. Mai multa performanta cu un consum mai mic. Durata de viata mai lunga cu timpi de curatare mai redusi. In calitate de lider pe piata mondiala, Kärcher ofera o gama de produse care din punct de vedere al complexitatii tehnice si versatilitatii nu lasa nimic de dorit - cu apa calda sau rece, cu motoare electrice sau motoare cu ardere interna, mobile sau stationare.

Kärcher Aparate de curățat cu înaltă presiune fără încălzire

Aparate de curățat cu înaltă presiune fără încălzire

Curata masini, vehicule si cladiri zilnic: cu o presiune si o capacitate mare, aparatele de curatat cu presiune fara incalzire pot indeparta cu usurinta murdaria persistenta. Ideal pentru suprafete mari.

Kärcher Aparate de curățat cu înaltă presiune cu încălzire

Aparate de curățat cu înaltă presiune cu încălzire

Cu apa calda, aparatele de curatat cu inalta presiune curata chiar mai bine cu aceeasi presiune. Aparatele de la Kärcher impresioneaza cu cel mai inalt nivel de confort de utilizare si tehnologie de ultima generatie.

Kärcher Aparate de curățat cu presiune foarte ridicată Sisteme de curatare cu presiune ultra-inalta

Sisteme de curatare cu presiune ultra-inalta

Când performanțele de curățare convenționale de înaltă presiune nu mai sunt suficiente, curățatoarele noastre de înaltă presiune intră în propriile lor. Datorită presiunii ultra ridicate (UHP), chiar și cele mai încăpățânate murdării și acoperiri pot fi îndepărtate în mod fiabil.

Kärcher Generator de apă caldă

Generator de apă caldă

Generatoarele noastre de apă caldă oferă o modalitate simplă și economică de a transforma curățatoarele de înaltă presiune existente cu apă rece în mașini de curățare cu apă caldă, cu performanțe de curățare îmbunătățite, după cum este necesar.

Kärcher Aparate de curățat cu presiune înaltă staționare

Aparate de curățat cu presiune înaltă staționare

Aparate de curatat cu inalta presiune fixe de la Kärcher sunt potrivite oriunde este necesara curatenia si dezinfectarea mai multor zone cu economisire de spatiu.

Soluții de curățare pentru curățitoarele cu înaltă presiune

Detergenții și soluțiile de îngrijire Karcher pentru curățitoarele cu înaltă presiune au fost create pentru a vă asigura rezultate optime cu minimum de consum de energie și timp. În același timp, grație formulelor speciale, sunt ușor de filtrat și separat și astfel veți putea reduce cantitatea de apă poluată cu reziduuri de uleiuri minerale.

Cleaning Agents Nutzfahrzeug

Curățarea și protejarea vehiculelor comerciale

Detergenți de înaltă performanță pentru curățarea murdăriei persistente de pe strazi și din șantierele de construcții - pot fi folosite la curățitoarele cu înaltă presiune cu încalzire și fără.

Cleaning Agents Vielseitigkeit

Versatilitate pentru aplicațiile industriale

Detergenții activi, cu actiune delicată, ce îndepărtează murdăria persistentă precum uleiurile, grăsimea și rugina.

 

Cleaning Agents Lebensmittel

Curațenie și igienă în industria alimentară

Detergenti si dezinfectanți eficienți, aprobați pentru utilizare în industria alimentară, în conformitate cu listele de dezinfectanți DGHM (Societatea Germană pentru Igienă și Microbiologie) și DVG (Asociația Germană pentru Apă și Gaz).

Cleaning Agents Autohaus

Suprafețe auto lustruite

Stralucire de showroom și valoare adăugată adusă fiecarei mașini, chiar și sub capotă, grație detergenților delicați pentru toate tipurile de suprafețe și materiale.


Beneficiile curățitoarelor cu înaltă presiune cu încălzire

Temperaturile ridicate generate de curățitoarele cu înaltă presiune cu încălzire permit reducerea presiunii, a timpului de curățare și a cantității de detergent necesare. Beneficiile aduse de curățitoarele cu înaltă presiune cu încălzire față de cele oferite de curățitoarele cu înaltă presiune fără încălzire:

 • Rezultate mai bune;
 • Consum redus de detergent;
 • Uscare mai rapidă;
 • Plus de igienă;
 • Timp de lucru mai scurt

Grație apei calde, timpul de curățare este redus cu până la 35% și rezultatele obținute sunt mai bune.

Karcher iSolar. Soluția sistem pentru curățarea panourilor solare.

Recomandările noastre:

Curățitorul cu înaltă presiune cu încălzire HDS 10/20-4 M sau curățitorul cu înaltă presiune fără încălzire HD 10/23-4 S pentru rezultate excelente.

 • Curățenie perfectă pe suprafețe mari;
 • Perii disc ce se rotesc în sens invers;
 • Lance telescopică din carbon/fibră de sticlă;
 • Arie de operare de 1,8 - 14 metri (în funcție de lance telescopică)