APARATE DE SPĂLAT CU PRESIUNE

De ce Kärcher face diferența. Indiferent dacă vorbim despre murdărie ușoară sau murdărie persistentă, aparatele de curățat cu înaltă presiune de la Kärcher oferă soluția perfectă pentru orice tip de curățare. Acolo unde înainte persistă murdăria, acum nu este nimic altceva decât curațenie. Kärcher adaugă valoare afacerii Dvs. și vă oferă în schimb valoare: vechiul devine nou. Pasiunea pentru inginerie, cele mai înalte cerințe de calitate și decenii de experiență în dezvoltarea aparatelor inovatoare de curățat cu înaltă presiune fac acest lucru posibil.

WOW_K_1094x456_MD2
Presiune (bar)
Capacitate pe suprafață (m²/h)
Domenii de aplicare
0 Produse

Curățitoare cu presiune Full Control Plus de la Kärcher. Imposibil? Rezolvat!

Noua minispălătorie Full Control de la Karcher a fost complet renovată și acum este mult mai eficientă și ușor de utilizat. Ține totul sub control.

icon_arrow

Pistol Full Control Plus

Toate privirile sunt ațintite asupra pistolului Full Control Plus ale noilor aparate Full Control Plus, acesta reprezintă una dintre cele mai importante interfețe care unește operatorul și curățitorul cu presiune. Kärcher a mutat toate funcțiile importante pe pistolul cu presiune Full Control Plus și pe lancea de pulverizare pentru control maxim la fiecare utilizare. Tipurile diferite de pulverizare sunt realizate utilizând o singură lance Multi-Jet 3-in-1. Adițional aparatul are o poziție comodă de depozitare, permițând ca pistolul împreună cu lancea montată să fie depozitate compact în timpul pauzelor și după finisarea activității. Aici presiunea este reglată cu ajutorul lancei de pulverizare, iar nivelul de presiune este afișat pe pistol (K3 / K4) sau pe lance (K2).

 

Avantaje care fac diferența:

 • Prin rotirea lancei 3-in-1 Multi Jet, numeroasele tipuri de jet pot fi selectate direct- fără a mai fi necesară schimbarea lancei.
 • Presiunea cea mai potrivită pentru sarcina de curățare este indicată de simbolurile situate pe lancea de pulverizare 3-in-1 Multi Jet.
 • Nivelurile de presiune HARD, MEDIUM și SOFT pot fi reglate usor prin utilizarea butoanelor +/– de pe pistolul cu presiune Full Control Plus.
 • De asemenea, modul MIX de aplicare a detergentului poate fi selectat de pe pistol și reglat folosind butoanele +/-.
 • Display-ul LCD de pe pistolul Full Control Plus arată permanent nivelul presiunii selectate, astfel încât să poată fi controlat deplin în orice moment.
icon_arrow

icon_arrow

Zone de întrebuințare pentru curățitoarele cu apă sub presiune

Curățitoarele cu apă sub presiune reprezintă modul cel mai eficient de curățare a zonelor de exterior și sunt foarte ușor de folosit: conectați dispozitivul la sursa de alimentare cu apă și la sursa de curent, deschideți robinetul, porniți curățitorul cu apă sub presiune și lăsați distracția să înceapă! Cu accesoriile specializate, dispozitivele capătă o întrebuințare multiplă: fie că este vorba de sablare umedă, curățarea țevilor, curățarea teraselor sau a streșinilor- posibilitățile de întrebuințare sunt nelimitate. Pe deasupra, presiunea apei este întotdeauna la nivel maxim imediat langă duză. Fapt ce relevă că murdăria persistentă este curățată mai ușor la distanță mai mică față de duză. Distanța trebuie mărită corespunzator pentru murdărie ușoară și suprafețe sensibile. Exemplele noastre practice sunt destinate spre a vă arăta ilustrativ în ce mod se pot obține cele mai bune rezultate utilizând curățitoarele cu apă sub presiune.

Anwendungsgebiete Hochdruckreiniger

Curățitoarele cu apă sub presiune garantează soluționarea tuturor însărcinărilor de curățare!

Experiența ne arată, că obiectele cele mai comune curățate din casă și grădină sunt:

 • biciclete
 • mașini și unelte de grădinărit
 • mobila de gradină/terasă/balcon
 • garduri și alei de grădină sau cărări
 • motociclete și scutere
 • mașini de mici dimensiuni
 • scări exterioare și alei de gradină mai mari
 • mașini de dimensiuni medii și break
 • garduri de gradină și pereți din piatră
 • rulote și vehicule off-road
 • piscine și terase mari
 • orice alte obiecte din exteriorul casei și fațade

Mai jos vedeți câteva exemple de întrebuințare a utilajelor noastre:

Pavaj acoperit cu mușchi

Mușchiul nu doar formează un strat gros pe suprafețele pavate, dar rămâne impregnat pe exteriorul pietrelor și este nevoie de o suflantă pentru murdărie pentru a-l îndepărta. Suflanta produce un jet rotativ ce combină puterea de curățare a unui jet concentrat cu performanta de acoperire a unui jet plat. Tineți jetul de înaltă presiune vertical pe suprafata pavată și curățați încet începând cu unul dintre colțurile zonei acoperite cu mușchi și mișcându-vă către colțul opus, la o distanță de aproximativ 20-30 cm.

Vermooste Gehwegplatten reinigen

Vehicule

Accesoriile speciale și detergenții Kärcher asigură o curățare minuțioasă a vehiculelor și grija ulterioară delicată. Pentru ca automobilul dvs să strălucească în doar câțiva pași simpli și pentru a rămâne astfel, mai întâi e necesar a fi îndepărtată murdăria persistentă cu ajutorul unui jet de înaltă presiune, apoi trebuie pulverizat insecticidul Kärcher pe grila radiatorului, pe bara de protecție și pe parbriz. Pulverizați detergentul special pentru jante Kärcher pe jante. Acoperiți vehiculul cu șampon pentru automobile Kärcher folosind funcția detergent sau jetul special de spumare și lăsați-l sa acționeze. Apoi curățati vehiculul cu peria electrică de sus în jos pentru a folosi la maxim puterea de curățare a detergentului.

Auto reinigen mit Kärcher Power Brush

Terase

Curățitoarele noastre pentru terase T-Racer oferă rezultate excelente, cu acțiune delicată și sunt eficiente chiar și pe zone mari. Combinația inovativă dintre elicele cu înălțime reglabilă și cele două duze de înaltă presiune creează un efect de pernă de aer și permit T-Racer să planeze deasupra solului. O protecție integrată apără elicea și duzele de înaltă presiune de pietricelele ce le-ar putea deteriora. Dispozitivul oferă performanțe mai bune de curățare și rezultate uniforme. Carcasa nu permite stropilor de apă să fi expulzați în exterior, protejându-vă atât pe dvs cât și pereții.

Terassen reinigen mit Kärcher T-Racer

Mașini de grădină

Spune adio frecatului! Acum poți înlătura murdăria și pamântul de pe ghivece, cazmale, lopeți, greble, roabe, etc. în doi timpi și trei mișcări cu ajutorul curățitoarelor cu apă sub presiune Kärcher. Lăncile de pulverizare Vario Power și Multi Power Jet sunt ideale pentru această sarcină. Munca în gradină nu a fost nicicând mai ușoară!

Gartengeräte reinigen

Mobila de gradină

Înlăturați usor petele inestetice de pe mobila de gradină, cauzate de poluarea din aer sau de zăpada de iarna trecută, cu setul pentru grădină Kärcher. Detergentul și peria Kärcher sunt ideale pentru murdăria persistentă.

Gartenmöbel reinigen

Obloane

Înainte de a le curăța închideți-le. Setați lancea de pulverizare la presiune mică și aplicați detergentul. Începeți din partea de jos a obloanelor. Lăsați detergentul să acționeze câteva minute pentru ca murdăria să fie înlăturată complet. Ștergeți apoi murdăria dizolvată cu o perie și apoi clătiți cu un jet de înaltă presiune.

Rollläden reinigen

Clase de performanță

Clasa de performanță al curățitoarelor cu apă sub presiune- este principalul element de diferențiere determinant pentru eficiența curațeniei și timpul utilizat pentru aceasta. Dispozitivul potrivit poate face curățenia mult mai ușoară. Caracteristicile tehnice diferite, setate cu precizie în funcție de cerințele de curățare, sunt legate de diferitele clase de performanță pentru a face curățenia chiar și mai ușoară și mai eficientă.


Clasa de performanță ideală pentru toate nevoile dvs

Performanța unui curățitor cu apă sub presiune este determinată de modul în care se combină presiunea apei și consumul optim de apă. Cu cât sunt aliniați mai bine acești doi factori, cu atât se înlătură mai ușor murdăria persistentă și cu atât mai repede se curăță suprafețele de mari dimensiuni. Kärcher își clasifică dispozitivele pe clase de performanță în funcție de cerințele de curățare. Cu cât mai mare este suprafața de curățat și/sau cu cât mai persistentă este murdăria, cu atât se recomandă o clasă de performanță mai mare. Pentru curățarea suprafețelor de mari dimensiuni precum fațadele, vă recomandăm un dispozitiv K7 cu accesorii compatibile. Pe lângă performanța ridicată, dispozitivele din clasele avansate sunt prevăzute și cu funcții practice. Acestea includ furtunuri mai lungi pentru raza de operare mai mare și furtunuri de calitate mai bună pentru a crește flexibilitatea și rezistența la indoire. Astfel se asigură timpi de setare reduși și comfort ridicat, în special pentru utilizări frecvente.

Avantaje

Cum funcționează un curățitor cu apă sub presiune?

Într-o gospodărie normală presiunea apei este în jur de 4 bar. Apa care ajunge în curățitor printr-un furtun de grădină, trece printr-o pompă care generează o presiune de până la 160 bar. Apa este apoi evacuată printr-o duză de înaltă presiune sub forma unui jet concentrat, cu efect de curățare ridicat.

Funktionsweise Hochdruckreiniger

Ecologic și rentabil

Curățitoarele cu apă sub presiune clasele K4–K7 pot funcționa și cu surse alternative de alimentare. Dispozitivul își trage pur și simplu apa din orice rezervor. Astfel economisiți multă apă potabilă și ajutați la protecția mediului. Un alt avantaj este că independența față de rețeaua principală de alimentare cu apă oferă flexibilitate mai mare și mărește raza de acțiune.

Hochdruckreiniger mit Brauchwasser

De ce să cumperi un curățitor cu apă sub presiune Kärcher?

Abtragstest Hochdruckreiniger

Kärcher face diferența

Kärcher a inventat curățitorul cu apă sub presiune și continuă să se reinventeze iar și iar. În 1950 Kärcher a creat primul curățitor cu înaltă presiune cu încălzire pentru uz profesional. În 1984 Kärcher aprezentat pe piață primul curățitor cu apă sub presiune portabil, modelul HD 555, pentru gospodării ceea ce preprezintă un punct de referință în istoria curățeniei.

Ca inventator al aparatelor de curățat cu înaltă presiune, Kärcher beneficiază de cunoștințe specialiste care nu pot fi egalate de nicio altă companie de pe piață. Folosim chestionare în mod regulat pentru a afla ce își doresc clienții noștri și fiecare informație nouă este încorporată în procesul nostru de dezvoltare al produselor. Astfel ne asigurăm că fiecare nou produs îndeplinește cerințele clienților noștri.

 

Extraordinar de puternic–50% mai mult timp liber pentru Dvs

Tehnologia patentată folosită pentru crearea duzelor Kärcher adaptată fiecărui model, vă permit să economisiți pănă la 50% din timpul de lucru. În comparație cu produsele competitorilor, dispozitivele Kärcher se deosebesc prin performanță și eficiență ridicată.

Pe scurt: curățenia durează mai puțin și astfel economisiți și apa și energia în proporție de până la 50% – avantaje remarcabile confirmate științific de renumitul institut independent Fraunhofer.

 


Creat pentru eficiență maximă

De peste 60 de ani, Kärcher continuă să-și perfecționeze curățitoarele cu înaltă presiune și este constant în lumina reflectoarelor grație inovațiilor extraordinare. Peste 1.300 de patente și modele demostrează spiritului inventiv al companiei și datorită lor Kärcher este lider mondial în curățenie. Întotdeauna ne axam pe nevoile clienților.

Extraordinar de puternic

Jetul cu înaltă presiune rotativă combină puterea jetului concentrat cu performanța de acoperire a unui jet plat. Grație tehnologiei patentate de creare a duzelor, suflantele pentru murdărie Kärcher sunt superioare produselor oferite de competiție și sunt mult mai eficiente pentru desprinderea murdăriei.

HD

Kärcher Hochdruchreiniger Markenqualität

Calitatea mărcii de încredere

Ca lider mondial de piață, Kärcher oferă cele mai fiabile curățitoare cu apă sub presiune de pe piață. De peste 75 de ani, Kärcher este un reper de calitate și inovație "Fabricat în Germania". Fabricăm toate dispozitivele în propriile noastre fabrici, respectând cele mai înalte standarde de producție. Funcționalitatea și performanța produselor sunt testate înainte ca acestea să iasă din fabrică. Astfel, clienții noștri pot fi siguri că achizitionează produse de calitate, care vorbesc de la sine în ceea ce privește performanța și durata lor de viață.

Accesorii și soluții de curățare

Întreg pachetul contează. Combinația potrivită a dispozitivului cu accesoriile specializate și detergentul ales corect pentru însărcinările dvs, distruge chiar și cea mai persistentă murdărie și este eliminată fără efort. Accesoriile potrivite pot crește semnificativ capacitatea de curățare a dispozitivului și fac procesul de curățare mai eficient și mai confortabil.


Accesorii pentru curățitorul cu apă sub presiune

Kärcher vă oferă o gamă largă de accesorii și soluții de curățare. Astfel veți putea îndepărta orice tip de murdărie, indiferent de cât de specifică este. Accesoriile noastre se pot conecta fără efort la orice curățitor cu apă sub presiune grație sistemului de conectare rapidă.

Accesorii standard

La achiziționarea unui curățitor cu apă sub presiune Kärcher, accesoriile de bază– lancea de pulverizare Vario Power, o suflantă de murdărie, un pistol cu înaltă presiune, un furtun de înaltă presiune și un filtru de apă– sunt deja include în set.

Seturi de accesorii

Dispozitivul poate fi prevăzut la cerere cu un set adițional pentru automobil sau pentru casă, care se vor adapta perfect nevoilor dumneavoastră. Setul pentru automobil include o perie, o duză pentru spumă și un detergent specializat pentru automobil. Setul pentru casă include un curățitor pentru suprafețe și un detergent special.

 

Accesorii speciale

Cu accesoriile speciale Kärcher disponibile separat, aveți oportunitatea de a crește funcționalitatea curățitorului dumneavoastră cu apa sub presiune, pentru a se adapta tuturor nevoilor dumneavoastră. Curățitorul pentru suprafețe permite curățarea rapidă, eficientă și fără stropire a suprafețelor de exterior.

Detergenți pentru curățitorul cu apă sub presiune

Noua generație de detergenți Kärcher are un principiu activ inovativ ”3-in-1”. Pe lângă rezultate excepționale, aceste produse universale au o acțiune delicată și protejează suprafețele, iar dumneavoastră puteți economisi timp și efort. Prin utilizarea de resurse naturale regenerabile, Kärcher pune accentul pe sustenabilitate. În plus, designul ingenios în formă de sticlă reprezintă un alt avantaj. Fie că este vorba de conectare (Plug 'n' Clean), de umplerea rezervorului de detergent sau de containerul pentru aspirarea detergentului prin furtunul de aspirare, noii detergenți sunt ideali pentru toate curățitoarele cu apă sub presiune Kärcher.

În motorul nostru de căutare pentru detergenți puteți găsi detergentul potrivit pentru curățitorul dumneavoastră Kärcher cu apă sub presiune.

Reinigungsmittel