ASPIRATOARE

Nu contează dacă aveți un spațiu de locuit sau de depozitare mare sau mic, dacă sunteți singur sau o familie sau doriți un aspirator care vine cu sau fără pungă de filtrare - la Kärcher puteți găsi aspiratorul care satisface nevoile dvs. perfect și va asigura o atmosferă de wellness.

Vacuum Cleaners

VC 6 Cordless ourFamily

VC 4 Cordless myHome

Aspiratoare VC 6 Cordless ourFamily și VC 4 Cordless myHome

Libertate fără fir cu bateria litiu-ion

Aspiratoarele fără fir se evidențiază din mulțime prin libertate maximă de mișcare, putere mare de aspirare și greutate redusă. Bateriile puternice elimină munca grea din curățare chiar în fiecare colț. În plus, gama variată de accesorii face aspiratoarele fără fir și mai versatile.

Kärcher cordless vacuum cleaners

Ușor de folosit

Puterea poate fi ajustată rapid și ușor pentru a se potrivi aplicației specifice. Butonul de blocare la îndemână înseamnă că nu trebuie să țineți apăsat butonul de pornire, în timp ce modul Boost este doar sarcina pentru curățarea concentrată a petelor.

Easy-to-use cordless vacuum cleaners from Kärcher

Duză activă pentru podea

Rolele motorizate și manevrabilitatea extremă permit colectarea optimă a murdăriei și aspirarea fără efort sub mobilier.

Duza de podea a VC 6 Cordless are iluminare LED pentru a ilumina murdăria și pentru a asigura o preluare fiabilă a murdăriei.

Kärcher cordless vacuum cleaners with active floor nozzle
Kärcher VC 6 Cordless vacuum cleaner

VC 6 Cordless ourFamily

Curățarea poate fi atât de simplă: cu aspiratorul VC 6 Cordless ourFamily, aspirarea devine o adevărată bucurie. Multe caracteristici inteligente includ golirea containerului de praf cu un singur clic, o funcție de amplificare, un design ergonomic pentru curățarea în zonele greu accesibile și lumini LED pe duza activă pentru podea care fac praful mai vizibil și garantează o preluare fiabilă a murdăriei.

Alte beneficii includ durata impresionantă de funcționare a bateriei de 50 de minute, volumul de funcționare silențios, instrumentul separat de curățare a filtrului și un afișaj ușor de citit care arată starea bateriei și mesajele relevante în orice moment.

VC 4 Cordless myHome

Libertatea maximă de mișcare se întâlnește cu confortul maxim: aspiratorul VC 4 Cordless myHome, cu o durată de funcționare de până la 30 de minute, scutește utilizatorul de a fi nevoit să tragă în jurul unei unități mari. Numeroasele sale caracteristici inteligente fac ca aspirarea să fie o bucurie: golirea containerului de praf cu un singur clic, o funcție de amplificare, funcționare silențioasă, un design ergonomic și o duză activă pentru podea pentru a garanta o preluare fiabilă a murdăriei pe podele dure și covoare.

Kärcher VC 4 Cordless vacuum cleaner

Aspirator cu sac

VC 2

Aspiratorul compact VC 2 de la Kärcher este perfect pentru utilizare în apartamente sau case mai mici. Poate fi depozitat în spații mici și oferă rezultate de curățare extrem de fiabile. În plus, VC 2 impresionează prin numeroasele caracteristici convenabile, cum ar fi rebobinarea automată a cablului, care permite ca cablul să fie ordonat rapid după utilizare, mânerul de transport rabatabil, care îl face ușor de transportat în sus și în jos pe scări, la infinit. control variabil al puterii pe dispozitiv și compartimentul de depozitare pentru accesorii. Modelul Premium include și o duză pentru parchet în sfera livrării pentru curățarea delicată a parchetului și a pardoselilor dure.

Kärcher vacuum cleaner with bag

Tehnologia sacului

Aspiratoarele Kärcher cu sac sunt foarte igienice, deoarece murdăria și praful aspirate sunt prinse în mod fiabil în sac. Când sacul este plin, acesta poate fi scos rapid din dispozitiv și aruncat fără a intra în contact cu murdăria sau chiar să genereze praf. Această caracteristică este deosebit de apreciată de cei care suferă de alergii, printre alții.


Aspiratoare fara sac

Kärcher bagless vacuum cleaner

VC 3

Noul aspirator multiciclon VC 3 de la Kärcher este perfect pentru apartamente și case mai mici datorită dimensiunilor sale compacte. Nu numai că curățează podelele dure și covoarele, dar datorită duzei pentru crăpături și periei moale de praf, produce rezultate excelente chiar și în goluri înguste și pe suprafețe delicate.
Alte beneficii includ filtrul său de igienă HEPA, care filtrează în mod fiabil cea mai fină murdărie, cum ar fi polenul sau alte particule care declanșează alergii, și poziția practică de parcare. Modelul Premium include și o duză pentru parchet în sfera livrării pentru curățarea delicată a parchetului și a pardoselilor dure.

Kärcher vacuum cleaner filter system

Tehnologie multiciclon

Aspiratoarele Kärcher cu tehnologie multiciclon nu colecteaza murdaria in saci filtranti, ci intr-un recipient transparent pentru deseuri. Acest lucru nu numai că economisește inconvenientul de a cumpăra și monta filtre de schimb scumpe, dar arată și dintr-o privire când recipientul trebuie golit.


Kärcher VC 5 compact vacuum cleaner

VC 5

Aspiratorul compact VC 5 de la Kärcher este mic, dar puternic, combinând dimensiuni extrem de compacte cu o mare putere. Acest aspirator de mână poate fi depozitat cu ușurință chiar și în cele mai mici gospodării, dar oferă aceeași curățenie ca un aspirator convențional cu tracțiune.
Aspiratorul portabil VC 5 impresionează nu numai prin designul său ultra compact, performanța excelentă de curățare și sistemul inteligent de filtrare, ci și prin numeroasele sale proprietăți și funcții care elimină munca grea din aspirare. Descoperă diferența.

Sistem de filtrare fără sac cu curățare integrată a filtrului

Sistemul de filtrare fără sac al aspiratorului compact nu numai că scutește nevoia de a cumpăra filtre de schimb scumpe, dar face și golirea filtrului rapidă și ușoară: pur și simplu scoateți cutia de filtru din aspiratorul de mână, deschideți capacul și goliți murdăria. O suprafață de până la 150 m² poate fi aspirată înainte ca filtrul să necesite golirea.

Kärcher s-a gândit în mod special la curățarea filtrului pe VC 5: acțiunea de deșurubare a filtrului îl curăță, de asemenea, în mod automat, iar apoi praful liber poate fi pur și simplu golit.

Al doilea filtru din cutia de filtru, filtrul cu durată lungă de viață, trebuie doar golit de praf fin la fiecare două luni și poate fi spălat sub jet de apă dacă este necesar.

Filtrul de igienă HEPA (EN 1822:1995) asigură o a treia etapă de filtrare. Captează în mod fiabil cel mai fin praf, cum ar fi polenul și particulele care declanșează alergii.

Aspirator cu filtru de apa

Kärcher vacuum cleaner with water filter

DS 6

Aspiratorul DS 6 cu filtru de apă nu numai că garantează podele curate, dar asigură și un aer de evacuare mai proaspăt, care este până la 99,5% fără praf. Acest lucru îmbunătățește considerabil aerul și, odată cu asta, climatul interior. Bun pentru toată lumea - nu doar pentru cei care suferă de alergii.

Cum funcționează aspiratorul cu filtru de apă

Spre deosebire de aspiratoarele standard cu sac filtru, filtrul de apă DS 6 utilizează tehnologia filtrării prin apă. Ca rezultat praful aspirat rămâne în filtru de apă, iar aspiratorul evacuează doar aer curat ce nu conține alergeni. Deoarece nu mai există pungi filtrante în care alergenii să se poată înmulți, chiar și excrețiile de acarieni sunt spălate cu apă după utilizare. Un alt beneficiu pentru cei care suferă de alergii este că nu se mai generează praf atunci când se golește aspiratorul.

  1. Filtrare principală eficientă în filtrul transparent de apă. Toată murdăria grosieră este prinsă în siguranță aici. Nu mai poate fi generat praf și puterea de aspirație este păstrată.
  2. Filtrul intermediar este lavabil și, prin urmare, de lungă durată. Filtrează particulele mici din aer din aerul umed condensat.
  3. Filtrul special HEPA 12 captează 99,5% din polen, spori fungici, bacterii și excrețiile acarienilor.
Operating principle of vacuum cleaners with water filter
0 Produse