Mūsų svetainė naudoja slapukus

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

 

Loading

Privatumo politika

Asmens duomenų apsauga

Kundenservice

PRIVATUMO POLITIKA 

1. Kompanija UAB „Karcher“ (toliau tekste - „Mes“) yra įsipareigojusi saugoti ir gerbti Jūsų privatumą.
Ši politika (kartu su mūsų naudojimosi sąlygomis ir bet kuriais kitais jose nurodytais dokumentais) sudaro pagrindą, kuriuo remiantis mestvarkysime iš Jūsų gaunamus arba Jūsų pateiktus duomenis. Prašome atidžiai perskaityti tolesnį tekstą, kad suprastumėte mūsų požiūrį ir praktiką, susijusią su Jūsų asmens duomenimis ir su jų tvarkymo principais.
2. LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo įgyvendinimo tikslu asmens duomenų valdytojas yra UAB „Karcher“, Ukmergės g. 283, Vilnius LT-06313, įmonės kodas 302441879.
Už šios politikos įgyvendinimą yra atsakingas mūsų atstovas Edvinas Gužauskas.

INFORMACIJA, KURIĄ GALIME PRAŠYTI JUS PATEIKTI

3. Mes galime tvarkyti šiuos duomenis apie Jus:
3.1. pagrindinė informacija (vardas, pavardė, gimimo data, prekių pristatymo adresas, kontaktinis telefono nr., el. pašto adresas) pateikiama užpildant formas, užsakant prekes ar paslaugas, registruojantis www.karcher.lt svetainėje kuri yra reikalinga tolimesniam mūsų teisių ir pareigų vykdymui.
3.2. duomenys (pirktos prekės, ankstesnių užsakymų duomenys, mokėjimų duomenys, kontaktiniai duomenys bei kiti susiję įrašai) kurie yra skirti registruotiems www.karcher.lt svetianės vartotojams pateikti.
3.3. duomenys apie svetainės naudojimą, surinkti naudojant slapukus ir panašias technologijas, susijusias su naršymu internete ir panašiai.
3.4. mes, arba mūsų kurjerių atstovas gali paprašyti Jūsų pateikti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (pasas, asmens tapatybės kortelė, naujo pavyzdžio vairuotojo pažymėjimas) tam kad identifikuotų pirkėjo arba pirkėjo įgalioto priimti prekes asmens tapatybę, prieš įteikiant prekes.
3.5. kiti duomenys, kurie yra renkami remiantis Jūsų sutikimu ir kurie apibrėžiami išsamiai tuo metu, kai iš Jūsų prašoma sutikimo.

IP ADRESAI IR SLAPUKAI

4. Mes galime rinkti informaciją apie Jūsų kompiuterį, įskaitant, jei tokia informacija prieinama, IP adresą, operacinę sistemą ir naršyklės tipą; dėl sistemos administravimo ir siekiant pateikti apibendrintą informaciją mūsų reklamuotojams ir verslo partneriams. Tai statistiniai duomenys apie mūsų naudotojų naršymo veiksmus ir būdus, ne asmens tapatybės nustatymas.
5. Jums patvirtinus, jog sutinkate su slapukų naudojimu, mes galime gauti informaciją apie bendrąjį interneto naudojimą, panaudodami slapukų bylą, kuri yra saugoma Jūsų kompiuterio kietajame diske. Slapukuose yra informacija, kuri perkeliama į kompiuterio kietąjį diską. Jie padeda mums tobulinti savo svetainę ir teikti geresnes ir individualiems poreikiams labiau pritaikytas paslaugas. Jie leidžia mums:
5.1. Įvertinti mūsų auditorijos dydį ir naudojimosi tinklaviete būdą.
5.2. Kaupti informaciją apie Jūsų pasirinkimus, tai taip pat leidžia mums pritaikyti svetainę klientų reikmėms taip, kad ji atitiktų Jūsų asmeninius interesus.
5.3. Paspartinti Jūsų ieškojimo procesus.
5.4. Atpažinti Jus, kai grįžtate į mūsų svetainę.
6. Jūs galite išjungti arba atsisakyti priimti slapukus, suaktyvindami naršyklės nustatymus, kurie neleidžia įvesti slapukų. Tačiau, jei Jūs pasirinksite šiuos nustatymus, galite netekti prieigos prie tam tikrų mūsų svetainės dalių. Jeigu Jūs nesate nustatę savo naršyklės taip, kad ji neleistų įvesti slapukų, mūsų sistema siųs slapukus, kai prisijungsite prie svetainės. Savo duotą sutikimą Jūs bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
7. Informuojame, kad mūsų reklamuotojai, taip pat verslo partneriai taip pat gali naudoti slapukus, kurių mes nekontroliuojame.
8. Duomenys apie naudojamus slapukus


Slapuko pavadinimas

„Adobe Analytics“

Aprašymas

„Adobe Analytics“ naudoja slapukus siekiant anonimiškai apibrėžti lankytojus, padėti analizuoti spustelėjimų duomenis ir stebėti retrospektyvinę veiklą interneto svetainėje, pvz., reakciją į tam tikras kampanijas.

Galiojimo laikas iki


Slapuko pavadinimas

DSID

Aprašymas

„Google DoubleClick ad“ stebėjimo slapukas. Slapukas renka informaciją apie vartotojus ir yra naudojamas siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID).

Galiojimo laikas iki

2 mėn.


Slapuko pavadinimas

www.facebook.com

Aprašymas

Slapukai skirti užtikrinti sklandų integruotų facebook paslaugų veikimą. Daugiau informacijos pateikiama: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Galiojimo laikas iki

3 mėn.


Slapuko pavadinimas

_qst_s / _qsst_s

Aprašymas

Techniniai slapukai, naudojami asmens neidentifikuojantiems duomenims kaupti, pvz., apie lankytojo elgseną arba reagavimą į rinkodaros komunikacijas.

Galiojimo laikas iki

Nustoja galioti, kai naršyklė uždaroma


Slapuko pavadinimas

JSESSIONID

Aprašymas

Techninis slapukas, naudojamas programos serveryje vartotojo sesijai palaikyti.

Galiojimo laikas iki

Nustoja galioti, kai naršyklė uždaroma


Slapuko pavadinimas

s_vi

Aprašymas

Šis slapukas yra ilgalaikis ir jis išsaugo unikalų lankytojo ID.

Galiojimo laikas iki

Ilgalaikis


Slapuko pavadinimas

s_getNewRepeat

Aprašymas

Šis slapukas yra naudojamas išsiaiškinti, kiek lankytojų sugrįžta į svetainę.

Galiojimo laikas iki

30 dienų


Slapuko pavadinimas

s_sq

Aprašymas

Šį slapuką nustato ir nuskaito „JavaScript“ kodas, kai yra įjungta funkcija „ClickMap“; jame yra informacija apie ankstesnę nuorodą, kurią spustelėjo naudotojas.

Galiojimo laikas iki

Nustoja galioti, kai naršyklė uždaroma


Slapuko pavadinimas

s_cc

Aprašymas

Šį slapuką nustato ir nuskaito „JavaScript“ kodas, kad būtų galima nustatyti, ar slapukai yra įjungti (paprastai nustatytas į „Teisingas“).

Galiojimo laikas iki

Nustoja galioti, kai naršyklė uždaroma


KUR IR KIEK LAIKO MES SAUGOME JŪSŲ ASMENINIUS DUOMENIS

9. Visa informacija, kurią pateikiate mums, saugoma saugiuose mūsų serveriuose. Visi mokėjimo sandoriai bus šifruojami. Jeigu mes esame davę Jums (arba Jūs pasirinkote) slaptažodį, kuris leidžia turėti prieigą prie tam tikrų mūsų svetainės dalių, Jūs esate atsakingi už tai, kad su slaptažodžiu elgtumėtės kaip su konfidencialia informacija. Mes prašome Jus niekam neatskleisti savo slaptažodžio.Deja, informacijos perdavimas internetu nėra visiškai saugus. Nors mes darome viską, kad apsaugotume Jūsų asmeninius duomenis, negalime garantuoti, kad Jūsų duomenys bus saugiai perduoti į mūsų svetainę; Informacijos perdavimo metu Jūs privalote būti atidūs, pasirinkti tinkamas technines saugos priemones, saugoti savo paskyros duomenis, neatskleisti jų tretiesiems asmenims ir pan. Informacijai pasiekus duomenų valdytoją, užtikriname tinkamų organizacinių ir techninių priemonių, skirtų apsaugoti Jūsų asmens duomenims nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo, nustatymą ir įgyvendinimą, atsižvelgiant į Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos reikalavimus bei galiojančius teisės aktus.
10. Mes siekiame nesaugoti pasenusios arba nereikalingos informacijos ir siekaime užtikrinti, kad informacija būtų nuolat atnaujinta ir teisinga, todėl mes Jūsų asmeninius duomenis saugome ne ilgiau, negu to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai ar numato teisės aktai. Suėjus nustatytam terminui asmens duomenys yra sunaikinami automatiškai arba atsakingų asmenų.

DUOMENŲ TVARKYMO TIKSLAI IR TVARKA

11. Informaciją apie jus mes naudojame šiais tikslais:
11.1. Elektroninės prekybos tikslu: Siekdami užtikrinti, kad turinys iš mūsų svetainės būtų efektyviausiu būdu pateiktas Jums ir pasiektų Jūsų kompiuterį. Vykdyti mūsų tarpusavio sutartimis nustatytus įsipareigojimus. Kad galėtumėte naudoti mūsų paslaugų sąveikiosiomis programomis, kai tai pasirenkate. Norėdami pranešti Jums apie pasikeitimus, susijusius su mūsų paslaugomis. Siekdami identifikuoti pirkėją. Siekdami pristatyti prekes Jūsų nurodytu adresu.
11.2. Mūsų prekių ir paslaugų rinkodaros tikslu: Norėdami suteikti Jums informaciją, produktus arba paslaugas, kurių pageidaujate iš mūsų arba kurios, mūsų manymu, galėtų Jus dominti, jeigu neprieštaravote dėl tokio Jūsų kontaktinių duomenų naudojimo. Jei jau esate klientas (-ė), mes su Jumis susisieksime tik elektroninėmis priemonėmis (elektroniniu paštu arba SMS), informuodami apie prekes ir paslaugas, panašias į tas, kurios buvo Jums anksčiau parduotos.Prieštaravimą dėl asmens duomenų tvarkymo numatytu tikslu galite išreikšti šioje Privatumo politikoje nustatyta tvarka.
11.3. Kiti tikslai, apibrėžiami Jūsų prašomose patvirtinti sutikimo formose (reklaminės akcijos, žaidimai, loterijos, konkursai, kitų pardavėjų prekių rinkodara): Mes taip pat galime naudoti Jūsų duomenis arba leisti naudoti Jūsų duomenis kitiems duomenų gavėjams išankstiniu Jūsų sutikimu, siekdami suteikti Jums informaciją apie prekes ir paslaugas, kurios gali būti Jums įdomios, ir mes arba kiti duomenų gavėjai dėl to gali susisiekti su Jumis paštu arba telefonu. tuo atveju, jeigu Jūs sutinkate su Jūsų duomenų pateikimu kitiems duomenų gavėjams , mes (arba jie) su Jumis susisieks elektroniniu būdu tik gavę Jūsų sutikimą.
12. Jei nenorite, kad mes naudotume Jūsų duomenis tokiu būdu arba perduotumėme Jūsų duomenis kitiems duomenų gavėjams rinkodaros tikslais, pažymėkite atitinkamą langelį formoje, kurioje prašome pateikti Jūsų duomenis.
13. Mes nepateikiame informacijos apie identifikuojamus asmenis mūsų reklamuotojams, bet mes galime pateikti jiems apibendrintą informaciją apie savo vartotojus (pavyzdžiui, mes galime juos informuoti, kad 500 vyrų, jaunesnių nei 30 metų, kurią nors dieną spustelėjo jų reklamą). Mes taip pat galime naudoti tokią apibendrintą informaciją, kuri padėtų reklamuotojams pasiekti jų tikslinę auditoriją (pavyzdžiui, moterys). Tenkindami savo reklamuotojų pageidavimus pateikti jų reklamą tikslinei auditorijai, mes galime pasinaudoti iš Jūsų gautais asmeniniais duomenimis.

JŪSŲ INFORMACIJOS TEIKIMAS

14. Mes galime atskleisti Jūsų asmeninę informaciją kuriam nors mūsų grupės nariui, tai reiškia - mūsų filialams, pagrindinei (holdingo) bendrovei ir jos dukterinėms įmonėms, kaip nustatyta LR įstatymuose ir kituose teisės aktuose numatytais atvejais ir tvarka:
15. Asmens duomenys duomenų gavėjams, esantiems Europos Sąjungos valstybėse narėse ir kitose Europos ekonominės erdvės (EEE) valstybėse, teikiami tomis pačiomis sąlygomis, tikslais ir tvarka kaip ir duomenų gavėjams, esantiems Lietuvos Respublikoje;
16. Nuasmeninti (statistiniai, veiklos analizės)duomenys, kuriuos mes gauname iš Jūsų gali būti perduoti ir saugomi vietoje, esančioje už Europos ekonominės erdvės (EEE) ribų. Asmens duomenys gali būti teikiami duomenų gavėjams, esantiems už Europos ekonominės erdvės (EEE) ribų, šiais atvejais: gavus leidimą iš Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos teikti duomenis trečiosioms valstybėms, gavus išankstinį duomenų subjekto sutikimą, kai asmens duomenis teikti būtina, kad būtų sudaryta ar įvykdyta sutartis tarp duomenų valdytojo ir trečiojo asmens duomenų subjekto interesais, asmens duomenis teikti būtina, kad būtų įvykdyta sutartis tarp duomenų valdytojo ir duomenų subjekto arba būtų įgyvendintos priemonės, kurių prieš sudarant sutartį imamasi duomenų subjekto prašymu, asmens duomenis teikti būtina (arba įstatymų nustatyta) dėl svarbių visuomenės interesų arba jie yra reikalingi bylai teisme nagrinėti. Juos taip pat gali apdoroti personalas, vykdantis veiklą už EEE ribų, kuris dirba mums arba vienam iš mūsų tiekėjų.. Mes imsimės visų priemonių, kurios pagrįstos siekiant užtikrinti, kad Jūsų duomenys būtų tvarkomi saugiai ir laikantis šios privatumo politikos.
17. Mes galime atskleisti Jūsų asmeninę informaciją tretiesiems asmenims:
17.1. Tuo atveju, jeigu mes parduodame arba perkame bet kurią verslo įmonę arba turtą, galime atskleisti Jūsų asmeninius duomenis būsimam tokios verslo įmonės pardavėjui arba pirkėjui.
17.2. Jeigu UAB „Karcher“ arba iš esmės visas bendrovės turtas yra įsigytas trečiosios šalies, šiuo atveju bendrovės klientų asmeniniai duomenys bus perduoti kaip viena iš nuosavybės sudedamųjų dalių.
17.3. Jeigu mes esame įsipareigoję atskleisti arba pasidalinti Jūsų asmeniniais duomenimis, kad įvykdytume savo teisinius įsipareigojimus arba taikytume savo naudojimo sąlygas, arba tiekimo ir kitų susitarimų reikalavimus ir sąlygas, arba apsaugotume UAB „Karcher“, mūsų klientų arba kitų teises, nuosavybę arba saugumą. Tai apima keitimąsi informacija su kitomis bendrovėmis ir organizacijomis, siekiant apsisaugoti nuo apgaulių ir sumažinti klientų nemokumo riziką.
17.4. Mes turime teisę Privatumo politikoje numatytiems duomenų tvarkymo veiksmams (arba jų daliai) atlikti pasitelkti duomenų tvarkytojus, kuriems nurodyta informacija (arba jos dalis) perduodama arba kitu būdu tampa prieinama jų įsipareigojimams vykdyti.

JŪSŲ TEISĖS

18. Jūs turite teisę:
18.1. Prašyti suteikti informaciją apie tvarkomus Jūsų asmeninius duomenis.
18.2. Prašyti ištaisyti Jūsų asmeninius duomenis tuo atveju, kai susipažinus su asmeniniais duomenimis, Jūs nustatote, kad duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs.
18.3. Prašyti sunaikinti asmeninius duomenis ar sustabdyti tokių asmeninių duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą – tuo atveju, kai nustatoma, kad asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai.
18.4. Prašyti mūsų nenaudoti ir (arba) atšaukti Jūsų duomenų naudojimą rinkodaros tikslais. Mes paprastai informuosime jus (prieš renkant Jūsų duomenis), jei ketinsime naudoti duomenis tokiems tikslams arba jei dėl tokių tikslų ketinsime atskleisti Jūsų informaciją tretiesiems asmenims. Jūs galite naudotis savo teise nesutikti su tokiuduomenų tvarkymu , pažymėdami (-a) tam tikrus langelius formose, kurias naudojame Jūsų duomenims gauti. Taip pat galite pasinaudoti šia teise, bet kuriuo metu susisiekę adresu: info@lt.karcher.com.
19. Mūsų svetainėje kartais gali būti pateikiami interneto puslapiai, skirti prisijungti prie partnerių tinklų, reklamuotojų ir filialų svetainių. Jeigu prisijungiate, naudodamiesi tokiu puslapiu prie bet kurios iš šių tinklaviečių, atkreipkite dėmesį, kad šios svetainės turi savo privatumo politiką ir mes neprisiimame jokios atsakomybės ir niekuo neįsipareigojame jų politikos atžvilgiu. Prašome peržiūrėti šią politiką prieš pateikiant asmeninius duomenis šioms tinklavietėms.

PRIEIGA PRIE INFORMACIJOS

20. Įstatymas Jums suteikia teisę gauti informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie Jūsų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kokiems duomenų gavėjams teikiami ir buvo teikti bent per paskutiniuosius 1 metus.
21. Jums kreipusis dėl informacijos pateikimo, duomenų valdytojas turi teisę paprašyti Jūsų pateikti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą arba teisės aktų nustatyta tvarka ar elektroninių ryšių priemonėmis, kurios leidžia tinkamai identifikuoti asmenį, patvirtinti savo asmens tapatybę. Duomenų valdytojas, gavęs Jūsų prašymą, ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo kreipimosi dienos turi pateikti atsakymą.

MŪSŲ PRIVATUMO POLITIKOS PAKEITIMAI

22. Bet kokie pakeitimai, kuriuos galime padaryti, keisdami privatumo politiką ateityje, bus paskelbti šiame puslapyje ir, prireikus, bus siunčiamas pranešimas el. paštu.

KAIP SUSISIEKTI

23. Su šia privatumo politika susijusius klausimus, komentarus ir prašymus siųskite adresu: UAB „Karcher“, Ukmergės g. 283, Vilnius LT-06313 arba info@lt.karcher.com.