Lance telescopică TL 10 H

Rază de până la 10 m: lance telescopică hibridă TL 10 H. Din material compozit cu fibre de sticlă-carbon, potrivită pentru utilizare multifuncțională. Scurtare și prelungire ușoară datorită elementelor de fixare cu eliberare rapidă.

Lance telescopică hibridă multifuncțională TL 10 H cu dispozitiv unic anti-răsucire pentru o muncă mai sigură și mai ergonomică. Lungimea poate fi extinsă până la 10 metri, făcând astfel posibilă curățarea fără efort a ferestrelor, fațadelor sau panourilor solare cu apă de osmoză. Este potrivită pentru curățarea la presiune joasă cu perii de spălare și pentru sarcini de curățare la presiune înaltă cu adaptoare corespunzătoare. Chiar și aplicațiile de aspirare sunt posibile. Fabricată dintr-un amestec special de fibre de carbon și sticlă, TL 10 H este foarte rigidă și ușoară. În combinație cu baza rotativă, unde poate fi fixată și o curea de transport, elementele de fixare cu eliberare rapidă pentru scurtarea și prelungirea simplă a lăncii, precum și forța de strângere reglabilă individual și fără unelte, oferă utilizatorului un confort maxim de lucru.

Caracteristici si beneficii
 Lance telescopică TL 10 H: Utilizare versatilă
Utilizare versatilă
Pentru curățarea ferestrelor, fațadelor și panourilor solare cu apă de osmoză. Pentru curățarea cu înaltă presiune sau curățarea cu joasă presiune cu perii de spălare.
 Lance telescopică TL 10 H: Ergonomie maximă
Ergonomie maximă
Încuietoare anti-rotire a lăncilor pentru o activitate sigură şi ergonomică. Elemente de fixare cu eliberare rapidă pentru slăbirea rapidă și simplă a clemei de fixare a lăncii. Baza rotativă asigură o activitate simplă și ergonomică.
 Lance telescopică TL 10 H: Foarte usor de utilizat
Foarte usor de utilizat
Reglarea fără unelte a forței de strângere la elementele de fixare cu eliberare rapidă. Cu cârlige de prindere pentru a ghida furtunul de apă în afara razei de acțiune a lăncii. Baza cu cârlige pentru fixarea curelei și a cadrului de transport.
Siguranță maximă
  • Dopul detașabil, tactil și vizual, previne dezasamblarea accidentală.
  • Element bază-lance fără conductivitate electrică.

Specificații tehnice

Date tehnice

Lungimea manerului telescopic (m) 2,2 - 10
Temperatura de admisie (°C) Max. 60
Elements 7
Filet de racordare M 18
Greutate cu ambalaj (kg) 9,5

Echipament

  • Vacuuming
  • Tool less clamp force adjustment
  • Anti-Spin

Video

Domenii de intrebuintare
  • Perfect pentru curățarea ferestrelor, fațadelor și a panourilor solare
  • Permite inclusiv aspirarea la înălțimi mari
Accesorii