Manageri si angajati de specialitate

Oportunitati de cariera nelimitate in echipa noastra internationala. Kärcher este lider in inovatie in materie de produse, sisteme si servicii de curatenie, si in acelasi timp ofera dinamismul unei companii de familie. Prin urmare exista o varietate de oportunitati la Kärcher pentru ca angajatii talentati si managerii sa se dezvolte si sa contribuie cu propriile idei. Si nu doar in Germania ci peste tot in lume. Arata-ne ce poti. Te asteapta roluri interesante si provocatoare la Kärcher. Deci daca vrei sa lucrezi din proprie initiativa si vrei sa iti sustii ideile, nu ezita sa aplici pentru un loc de munca la compania noastra. 

Fach- und Führungskräfte

Ce tip de persoana cautam. Esti cu adevarat genul Kärcher? Atunci am vrea sa te cunoastem!

Daca esti increzator in fortele proprii, iti place sa iei initiativa, gandesti intr-un mod antreprenorial si iti urmaresti propriile idei, esti genul de om de care avem nevoie.

Cautam oameni capabili care – cu pasiune – sa lucreze la potential maxim in fiecare zi, oameni care nu se multumesc cu ce au indeplinit pana acum, ci care vor sa evolueze constant si sa atinga noi culmi. Cautam oameni care sa munceasca responsabil si dinamic pentru a ne proteja angajatii, valorile si compania pe termen lung.

Daca te identifici cu toate acestea, atunci esti "genul Kärcher" si poti avea ocazia sa iti dezvolti cariera la unul dintre angajatorii de top din Germania. De asemenea iti putem oferi cele mai bune oportunitati si cele mai incitante roluri.

Ce mai astepti?

Munca peste hotare Calea ta catre succes.

In calitate de lider in domeniul produselor, sistemelor si serviciilor de curatenie, Kärcher este activa in toata lumea si prezenta sa se face simtita la nivel global. Peste 40.000 de parteneri de afaceri, 50.000 de puncte service si 100 de companii de vanzari in 60 de tari creeaza oportunitati atractive in strainatate, cu perspective de cariera incitante.

Kärcher ofera angajatilor interesati ocazia sa petreaca perioade lungi de timp in strainatate, ca parte a unei detasari. In functie de scopul detasarii, angajatii pot petrece intre trei luni si trei ani in strainatate, dobandind experienta profesionala intr-un mediu de lucru international. Acest tip de detasare nu numai ca ofera angajatilor oportunitatea sa isi largeasca experienta, ci si sa isi dezvolte abilitatile interculturale, care devin din ce in ce mai importante pentru o companie activa la nivel global precum Kärcher. Desigur, va vom pregati in totalitate pentru cerintele specifice ale acestei detasari si va vom sustine in orice incercari ati intalni.

Va vom sustine astfel:

  • vom crea impreuna un plan de dezvoltare individuala.
  • pregatire intensiva pentru detasarea in strainatate prin cursuri de limbi straine si training-uri interculturale.
  • pregatirea pentru, organizarea si implementarea pasilor necesari pentru detasarea in strainatate.
  • suport integrat in strainatate printr-un mentor prezent in locatia de acolo precum si suport din partea unui mentor de la biroul nostru.

procesul de aplicare. Cum sa iti gasesti drumul catre noi

Exista trei modalitati prin care poti aplica la Kärcher. Modul cel mai rapid – cu cei mai mici timpi de raspuns – este prin sistemul nostru online. Vei completa formularul necesar in doar cateva minute si poti alege modul in care vrei sa aplici: prin email sau prin posta. Vei gasi numele si adresa persoanei de contact in anuntul locului de munca.

Acest proces de aplicare poate diferi in functie de pozitie si de departament. Oricum, vom stabili o data precisa cu tine.

Procesul de aplicare pe scurt

Fach- und Führungskräfte