Studenti

Startul ideal: internshipuri la Kärcher. Cunoaste Kärcher printr-un internship ce iti va permite sa participi la proiecte interesante inca din prima zi si sa afli ce post ti s-ar potrivi cel mai bine. La Kärcher te asteapta numeroase posturi interesante: unele sunt axate pe partea comerciala a companiei, altele pe partea tehnica; unele au baza in Germania, altele in strainatate. Inca te intrebi care este cea mai buna decizie pentru tine? Am fi bucurosi sa te asistam in luarea unei decizii.

Studenten

Ce tip de persoana cautam. Esti cu adevarat genul Kärcher? Atunci am vrea sa te cunoastem!

Daca esti increzator in fortele proprii, iti place sa iei initiativa, gandesti intr-un mod antreprenorial si iti urmaresti propriile idei, esti genul de om de care avem nevoie.

Cautam oameni capabili care – cu pasiune – sa lucreze la potential maxim in fiecare zi, oameni care nu se multumesc cu ce au indeplinit pana acum, ci care vor sa evolueze constant si sa atinga noi culmi. Cautam oameni care sa munceasca responsabil si dinamic pentru a ne proteja angajatii, valorile si compania pe termen lung.

Daca te identifici cu toate acestea, atunci esti "genul Kärcher" si poti avea ocazia sa iti dezvolti cariera la unul dintre angajatorii de top din Germania. De asemenea iti putem oferi cele mai bune oportunitati si cele mai incitante roluri.

Ce mai astepti?

Internshipuri in Germania. Pentru cariere axate pe domeniul tehnic sau de afaceri.

Dedicarea si dinamismul iti vor deschide multe usi la Kärcher. Fii acolo! Participa la luarea deciziilor importante. Alege din domeniile de mai jos:

 • Aprovizionare
 • Planificarea productiei
 • Finante, control si contabilitate
 • Cercetare si Dezvoltare
 • IT
 • Logistica
 • Resurse Umane
 • Productie
 • Managementul proiectelor
 • Asigurarea calitatii
 • Service
 • Dezvoltarea companiei
 • Vanzari
 • Promovare/marketing
 • Managementul produsului
 • Relatii publice

 

Iti putem oferi internshipuri interesante de sase luni, axate pe domeniul de afaceri sau pe domeniul tehnic, incepand din lunile Martie si Septembrie ale fiecarui an. Poti opta si pentru un internship general sau pre-studiu, axat pe domeniul tehnic, ce dureaza doua luni si incepe in luna Iunie a fiecarui an.

In timpul internshipului vei face parte din una dintre echipele noastre. Vei fi implicat in toate procesele si fluxurile de lucru si vei invata despre cultura si modul nostru de gandire. Vei fi supervizat de coordonatorul nostru pentru programele de internship si vei primi feedback in mod periodic pentru a te putea dezvolta atat personal cat si profesional. Iti poti impartasi experientele cu ceilalti membri ai retelei de internship si poti ramane in contact cu Kärcher chiar si dupa terminarea internshipului prin programul nostru de conectivitate "Conectat la Galben".

Desigur, este de la sine inteles ca te vom plati pentru munca depusa – si vei avea si dreptul la concediu. Din al treilea semestru, asta va insemna €680 pe luna, plus cheltuielile cu chiria si transportul.

Praktikum
Praktikum
Praktikum

Internshipuri in strainatate Descopera lumea Kärcher.

A lucra in strainatate este intotdeauna o provocare si una dintre cele mai interesante si de pret experiente pe care o poti avea. La Kärcher poti opta pentru un internship de sase luni in una dintre filialele noastre straine, ca parte dintr-un program tehnic sau de afaceri. Locatiile disponibile includ Italia, Marea Britanie, Suedia, China, Brazilia, Argentina si SUA.

Inainte de a pleca vei beneficia de un training intensiv la unul din sediile noastre si vei fi pregatit pentru internshipul din strainatatea prin familiarizare cu produsele specifice si prin training intercultural. Este de la sine inteles ca iti vom acoperi costurile cu viza si biletele de avion.

Odata intors din internship, vei avea oportunitatea sa iti impartasesti experienta la un eveniment special de intoarcere acasa la care vor participa reprezentantii departamentului si cei de la resurse umane. Acest lucru iti va da posibilitatea sa iti consolidezi relatiile si sa iti construiesti o retea de contacte pentru viitor. De asemenea vei fi adaugat la programul nostru de conectivitate "Conectat la Galben".

Internshipurile noastre in strainatate incep in fiecare an, pe 1 Martie si 1 Septembrie. Va rugam sa aplicati online c sase luni inainte de data la care doriti sa incepeti, atasand scrisoarea de intentie si un CV in Germana si Engleza. Va rugam sa specificati tarile in care ati dori sa faceti internshipul, in ordinea preferintelor.

Primul interviu telefonic va fi desfasurat de agentia de recrutare cu care colaboram. Nu decidem ce aplicanti vor participa la evaluare decat dupa termenul limita de aplicare.

Pune in practica teoria ca student angajat.

Ca student angajat la Kärcher, vei avea oportunitatea de a castiga experienta, castiga bani in timpul studiilor si invata despre compania noastra. Cautam studenti cu profile extraordinare care vor sa se implice si sa isi puna in practica cunostintele in munca de zi cu zi. Ar trebui sa te hotarasti ce domeniu ti s-ar potrivi cel mai bine. Pentru asta va trebui sa iti folosesti propria initiativa, intrucat acordam locuri studentilor doar pe baza aplicatiilor speculative inscrise online. Spune-ne ce vrei si la ce te astepti de la postul din compania noastra cat mai detaliat. Astfel iti vom putea gasi cea mai potrivita pozitie. Asteptam cu nerabdare sa te intalnim!

Dizertatia ta. Atinge-ti obiectivul.

O dizertatie orientata catre practica la Kärcher te va aduce mai aproape de indeplinirea obiectivelor tale profesionale. Suntem deschisi la ideile si subiectele tale si iti putem oferi oportunitati extraordinare. Te vom sustine in fiecare pas. Asa cum spune motto-ul nostru: tu inveti de la noi, noi invatam de la tine!

Isi poti scrie dizertatia la Kärcher si poti aborda diferite domenii iar rezultatele vor avea impact direct asupra muncii tale: de exemplu, studiile demarate de stundenti axati pe domeniul de afaceri au contribuit la imbunatatirea sistemului nostru de reclamatii si a portofoliului de produse, la maximizarea potentialului de diferentiere pe piata si la dezvoltarea unor noi strategii de marketing.

Studentii care au elaborat dizertatii axate pe domeniul tehnic si-au indreptat atentia catre cresterea rezistentei componentelor in conditii de stres dinamic (FEM), vizualizarea profesionista a produselor folosind realitatea virtuala si dezvoltarea sistemului de management al calitatii printr-un manual de management integrat.

Daca esti interesat de unul dintre aceste subiecte, nu ezita sa ne contactezi! Esti binevenit sa ne sugerezi si propriul tau subiect, ca parte din aplicatia speculativa.

Dizertatia ta (pentru "Diploma", Licenta sau Masterat) te poate ajuta la obtinerea unei cariere in Kärcher. Intotdeauna cautam angajati extraordinari.

Burse

Bursa Alfred Kärcher pentru cursul de diploma in limba Germana-Franceza

Internationalizarea in toate domeniile joaca un rol extrem de important in Kärcher. Experienta lucrarii in strainatate, cunoasterea limbilor straine si expertiza profesionala sunt foarte importante cand vine vorba de infruntarea incercarilor extraordinare impuse de o companie globala, de familie. Din acest motiv Kärcher a incheiat un acord de cooperare cu Institutul de Tehnologie Karlsruhe (KIT) inca din 2006, acordand burse studentilor cursului de inginerie mecanica in Germana-Franceza (DeFI) pe perioada pe care o petrec in strainatate. Studentii pot studia in universitatile partenere din Metz, Paris si Lyon.

"Suntem incantati ca am castigat un partener precum KIT, o universitate internationala in cercetare si educatie," declara Rüdiger Bechstein, Manager Resurse Umane. "Prin bursele oferite de noi, oferim viitorilor ingineri sansa de a dobandi nu doar experienta profesionala ci si abilitati interculturale."


Bursa acordata de Fundatia Claus si Brigitte Meyer

Din 2010, Kärcher a sustinut Fundatia Claus si Brigitte Meyer prin acordarea unei burse pe un semestru studentilor Universitatii Pforzheim care sunt defavorizati. In calitate de companie de familie, ne onoram responsabilitatea fata de societate prin oferirea de ajutor acolo unde este nevoie. Sustinem dezvoltarea personala si profesionala si premiem dedicarea studentilor. Bursierii sunt numiti de Fundatia Claus si Brigitte Meyer.

Meyer Stiftung

Programul nostru de conectivitate Conectat la Galben.

In calitate de companie de familie, sustinem membrii tineri si vrem sa pastram legatura cu ei pe termen lung. Programul nostru atractiv de conectivitate "Conectat la Galben" iti da oportunitatea sa faci acest lucru Pentru a fi inclus in program trebuie sa fi finalizat un internship de minimum cinci luni la Kärcher. De asemenea trebuie sa fi dat dovada de talent si de performanta peste medie.

Ca membru al "Conectat la Galben", te vom sustine in dezvoltarea carierei tale oferindu-ti, de exemplu, oportunitatea unui internship in strainatatea, a unui post in cadrul firmei cat timp esti student, asistenta in crearea lucrarii de dizertatie sau asistenta in timpul seminariilor speciale si a cursurilor.

Connected to Yellow

procesul de aplicare. Cum sa iti gasesti drumul catre noi

Aplicati pentru un internship sau un proiect de dizertatie exclusiv prin sistemul nostru online. Poti completa formularul in doar cateva minute,

Internii care au aplicat la Kärcher si au fost selectati pe baza interviului telefonic vor fi invitati la o sesiune de evaluare, unde isi vor putea face o imagine de ansamblu asupra companiei noastre si asupra Kärcher ca angajator – prin discutii personale cu angajatii de la resurse umane si de la departamentele specializat, printr-un tur al companiei si o vizita la muzeul Kärcher. Toti aplicantii vor fi informati cu privire la decizia companiei de a le acorda sau nu un internship dupa cel mult doua zile de la data evaluarii.

Procesul de aplicare implica urmatorii pasi principali

Studenten