Curatitor cu abur SG 4/4

Aparat de curatat cu abur compact SG 4/4 cu o presiune puternica a aburului de 4 bari. Cu control variabil continuu al volumului de aburi si functie VapoHydro pentru o curatare perfecta si fara utilizarea substantelor chimice.

SG 4/4 este un aparat de curatat cu abur compact si robust care asigura o putere remarcabila si o dezinfectare certificata*. Efectul optim de curatare este obtinut cu ajutorul unei presiuni a aburului de 4 bari. Controlul variabil al volumului de abur si functia VapoHydro (reglare continua a saturatiei aburului), inseamna ca aparatul poate fi adaptat perfect la orice sarcina de curatare. Sistemul cu doua rezervoare poate fi reumplut in orice moment si asigura incalzirea rapida precum si utilizarea lui neintrerupta. De asemenea, indicatorul de temperatura ajuta la obtinerea unor rezultate optime de curatare. Masina este extrem de versatila si curata fara a utiliza substante chimice. Pachetul extins de dotari include doua duze pentru pardoseala (pentru curatarea abraziva si igienica), un compartiment integrat pentru depozitarea accesoriilor, un carlig integrat pentru cablu si un orificiu de admisie a tevii pentru depozitarea cu economie de spatiu. (*Conform prEN 16615, pardoseala PVC, masina: SG 4/ (duza pentru podea cu canale, 30 cm/sec., presiunea maxima a aburului, VapoHydro minim), testarea bacteriilor: Enterococcus hirae ATCC 10541)

Caracteristici si beneficii
Curatitor cu abur SG 4/4: Sistem cu două rezervoare
Sistem cu două rezervoare
Rezervorul de apa curata poate fi umplut continuu deoarece boilerul si rezervorul sunt separate. Deoarece se incalzeste doar o parte din intreaga cantitate, se produce rapid un flux constant de abur. Cu o capacitate totala de peste 4 litri, SG 4/4 se poate utiliza pe perioade lungi fara a fi necesara reumplerea.
Curatitor cu abur SG 4/4: VapoHydro
VapoHydro
Datorita VapoHydro, nivelul de abur poate fi reglat in mod continuu conform rezervorului de curatare. În plus fata de presiunea aburului, saturatia poate fi reglata in mod continuu de la abur complet la apa calda. Cu jet de apa calda, chiar si murdaria dificila se poate dizolva efectiv inca de la inceput.
Curatitor cu abur SG 4/4: Compartiment de depozitare a accesoriilor
Compartiment de depozitare a accesoriilor
Compartimentul de depozitare incorporat permite depozitarea unei varietati de accesorii. Piesele mici speciale sunt intotdeauna depozitate in siguranta si nu se pot pierde. De asemenea, tevile pot fi depozitate in spatele unitatii.

Specificații tehnice

Date tehnice

Capacitate de încălzire (W) 2300
Capacitate rezervor (l) 4
Lungimea cablului (m) 7,5
Presiune aburi (bar) 4
Temperatura cazan (°C) Max. 145
Tensiune (V) 220 - 240
Frecvență (Hz) 50 - 60
Greutatea fără accesorii (kg) 8
Greutate cu ambalaj (kg) 11,2
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 475 x 320 x 275

Echipament

  • Furtun de aspirare abur cu maner
  • 2x ţevi abur
  • Duză manuală
  • Perie rotunda, neagra
  • Duza tapiterii cu perie
  • Duză de putere
  • Duză cu jet punctiform

Video

Accesorii