Politica de anulare

Consumatorii au dreptul sa se razgandeasca in conformitate cu stipularile de mai jos. Consumatorul este orice persoana care face o tranzactie legala in scopuri ce nu pot fi atribuite activitatilor comerciale sau profesionale independente.

Politica de anulare

Dreptul dumneavoastra sa anulati

Aveti dreptul sa anulati acest contract in termen de 14 zile fara niciun motiv. Perioada de anulare este 14 zile de la ziua in care dvs. sau partea terta desemnata de dvs., care nu este curierul, a intrat in posesia ultimului produs.

Pentru a va exercita acest drept, trebuie sa ne informati (Alfred Kärcher Vertriebs-GmbH, Friedrich-List-Straße 4, D - 71364 Winnenden, Tel: +49 (0) 7195/903-0, Fax: +49 (0) 7195/903-29 80, email: info@vertrieb.kaercher.com) cu privire la decizia de a anula acest contract printr-o declaratie in scris (de exemplu scrisoare trimisa prin posta, fax sau email). Puteti folosi acest model de formular de anulare dar nu este obligatoriu.

Perioada de anulare se considera a fi fost respectata cu conditia sa ne trimiteti o notificare ca doriti sa va exercitati dreptul de anulare inainte de expirarea perioadei de anulare.

 

Consecintele anularii

Daca anulati acest contract, ne obligam sa va restituim toti banii primiti de la dvs., inclusiv costurile de livrare (cu exceptia costurilor suplimentare datorate preferintei dvs. pentru o alta metoda de livrare decat cea standard oferita de noi) imediat si cel mai tarziu la 14 zile de la data la care am primit notificarea cu privire la anularea acestui contract. Ne obligam sa folosim aceeasi metoda de plata ca cea utilizata de dvs. pentru tranzactia originala, cu exceptia cazului in care am stabilit altfel in mod expres; nu veti fi taxat in niciun fel pentru aceasta restituire.


Putem refuza restituirea banilor pana la momentul primirii bunurilor din partea dvs. sau pana la primirea dovezii ca ati returnat bunurile.

Trebuie sa ne trimiteti sau sa ne predati bunurile imediat si nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-ati informat ca doriti sa anulati acest contract, la adresa

Alfred Kärcher Vertriebs-GmbH
Retoure Webshop
Brückäckerstr. 26
74523 Schwäbisch Hall - Sulzdorf

. Perioada de anulare se considera a fi fost respectata cu conditia sa ne trimiteti bunurile inainte de expirarea perioadei de anulare de 14 zile.
Costurile pentru returnarea bunurilor vor fi suportate de noi.

Dvs. va trebui doar sa compensati pentru deprecierea bunurilor, la momentul verificarii starii acestora, a caracteristicilor si a functionalitatii lor, daca aceasta pierdere de valoare poate fi atribuita manipularii inutile.

> Model de formular de anulare