INCHIRIERE Kärcher

Inchiriaza direct de la producator – alegerea de top a profesionistilor.

Kärcher Rent

Administreaza-ti afacerea. Iti oferim flexibilitatea de care ai nevoie.

Operatorii comerciali care au nevoie de masini pe termen scurt sau ocazional, cu siguranta vor gasi exact ceea ce au nevoie la Kärcher: alege dintr-o selectie vasta de masini dotate cu echipamente de ultima generatie care sunt ca noi.

Kärcher Rent Icon

Inchiriaza unde si cum vrei tu!

Poti gasi informatii, termeni si conditii si consultanta cu privire la masinile de inchiriat Kärcher prin formularul de contact de mai jos, la linia de asistenta telefonica Kärcher (07195 903 370 0) sau prin email la info@kaercher-mietpark.de.


Masini de inchiriat Kärcher

Kommunaltechnik

Echipament municipal

Solutia pentru curatarea spatiilor publice. Masinile municipale Kärcher 26 HP pana la 84 HP ofera putere extraordinara pentru fiecare scop. De asemenea impresioneaza prin rezultatele perfecte, robustete si zone de intrebuintare aproape nelimitate.

Echipament municipal

 

Scheuersaugmaschinen

Masini de frecat-aspirat

Pentru podele lucioase. Cu masinile de frecat-aspirat Kärcher, podelele sunt curate si igienizate, fara urma de pata. Performanta stralucitoare garantata. Masinile noastre multifunctionale indeplinesc orice sarcini repede si economic.

> Masini de frecat-aspirat cu actionare prin impingere
Observatii: masinile de frecat-aspirat cu actionare prin impingere pot fi inchiriate incepand cu clasa B 60. Pentru masini mai mici, contactati un furnizor specialist Kärcher din zona dumneavoastra.

> Masini de frecat-aspirat stand-on

> Masini de frecat-aspirat cu post de conducere

Rolltreppenreinigung

Curatitoare pentru scari si lifturi

Curat ca lacrima in timp record: Curatitoarele pentru scari si lifturi Kärcher ofera rezultate incredibile pe lifturi, scari rulante dar si pentru scari si pervazul ferestrelor.

Observatii: puteti inchiria masini BD 17/5 C de la un furnizor specializat Kärcher din zona dumneavoastra.

Curatitoare pentru scari si lifturi

 

Kehrmaschinen

Masini de maturat si masini de maturat/aspirat

Performanta maxima de maturare – intotdeauna si oriunde. De la masina de maturat manuala, catre cea cu actionare prin impingere si cea cu post de conducere pana la puternica masina de maturat industriala cu post de conducere. Matura oricand cu tehnologia fiabila si inovativa Kärcher. Suntem extrem de inovativi si cand vine vorba de maturat!

Masini de maturat si masini de maturat/aspirat

 

Industrielle Reinigungssysteme

Sisteme de curatare industriale

Putere mare de aspirare pentru toate nevoile: cu accesoriile potrivite, aspiratoarele uscat/umede Kärcher pot fi folosite si pentru pulberile si lichidele industriale.

Aspiratoare industriale

 

Serviciu livrare-si-colectare

Kärcher livreaza. Si apoi colecteaza din nou.
Vrei ca masina ta de inchiriat sa iti fie livrata la sediu sau la depou? Poti fi sigur ca va ajunge rapid la locatia indicata. Serviciul livrare-si-colectare Kärcher te ajuta sa economisesti timp si bani. Si poti fi sigur ca masina va fi incarcata si transportata in siguranta. Putem transporta la cere si masinile de mari dimensiuni de la o locatie la alta. Daca preferi sa ridici masina personal, poti sa faci asta de parcul de inchirieri Kärcher.

Acoperire completa.
In parcurile noastre de inchiriere de intreg teritoriul Germaniei vei gasi cu siguranta masina de care ai nevoie. Suntem bucurosi sa te asistam in alegerea unei masini.

standorte deutschland neu 406

Locatii.

1  Filiala Kärcher Bremen
    28199 Bremen

2  Centrul de Demonstratii Kärcher Berlin
    14979 Großbeeren

3  Centrul de Demonstratii Kärcher Leipzig
    04435 Schkeuditz-Glesien

4  Centrul de Demonstratii Kärcher Hannover
    30989 Gehrden-Ditterke

5  Filiala Kärcher Castrop-Rauxel
    44579 Castrop-Rauxel

6  Centrul de Demonstratii Kärcher Langenfeld
    40764 Langenfeld

7  Centrul de Demonstratii Kärcher Gießen
    35630 Ehringhausen-Katzenfurt

8  Centrul de Demonstratii Kärcher Nuremberg
    90475 Nuremberg

9  Filiala Kärcher Winnenden
    71364 Winnenden

10 Filiala Kärcher Neu-Ulm
     89231 Neu-Ulm

11 Centrul de Demonstratii Kärcher Munich
     85356 Freising-Attaching


Contact

Suntem disponibili de Luni pana Vineri, 7.30am - 5.30pm:

T: +49 (0) 7195 903-3700
F: +49 (0) 7195 903-3700

Ne poti contacta prin email lainfo@kaercher-mietpark.de.

Formular de contact/solicitare de informatii


Inchiriaza inteligent:

Cand sa inchiriezi? Cand sa cumperi?
Fie ca vrei sa cumperi sau sa inchiriezi o masina Kärcher cel mai important lucru de luat in considerare este de ce anume ai nevoie si ce este rentabil pentru tine. Prin inchiriere, poti sa profiti la maximum de pe urma potentialului vanzarilor pe termen scurt fara sa te legi de capital. Sau, la inceput, iti permite sa economisesti capitalul de baza si iti ofera acces la o gama de masini profesionale in functie de nevoile tale actuale.

Inchiriere sezoniera: intotdeauna echipat ideal
masinile inchiriate iti permit sa te ocupi de sarcinile sezoniere precum cele de pe timpul iernii, maturarea si tunderea gazonului si a spatiilor verzi – fara investitii substantiale. Astfel te ocupi doar de costul masinii care iti va aduce si profit.

Calitatea genereaza calitate
Profita de masinile de inchiriat si de serviciile Kärcher, partenerul profesionistilor: pentru masini de curatat si accesorii de top. Disponibilitate ridicata. Proximitate. Flexibilitate. Serviciul livrare-si-colectare. Consultanta de specialitate.

Inchirierea inseamna economisire
masinile de inchiriat iti ofera mai mult decat oportunitatea de a economisi. Inchirierea iti ofera o marja mai mare de manevra financiara si deschide porti pentru alte investitii. In plus, poti optimiza controlul costurilor si poti folosi masini de top intretinute la cele mai inalte standarde si cu toate testele la zi, inclusiv UVV (linii directoare pentru prevenirea accidentelor). Astfel vei suporta doar costul masinii si în acelasi timp vei si face bani.

Tine costurile sub control
Serviciul nostru de inchiriere iti ofera totul: livrare si colectare, service, reparatie si asigurare. Astfel iti poti planifica mai bine bugetul si vei sti exact pentru ce platesti.

Inchiriaza un parc auto intreg
Daca ai contracte incheiate pentru cladiri, ai caror termeni nu iti permit justificarea achizitionarii unei masinii, inchiriaza pur si simplu parcul. Vei gasi masina de care a nevoie in parcul de inchiriat Kärcher, vei gasi chiar si masini exotice precum curatitorul de lifturi, masinile de polisat si Curatitorul cu gheata carbonica.

Inchiriaza in siguranta
Inchirierea inseamna si minimizarea riscurilor pentru tine ca operator. Cu reviziile profesioniste periodice si toate testele necesare efectuate la timpul stabilit, conformitatea cu reglementarile legale este garantata. Cu masina in stare perfecta, nu ai de ce sa iti faci griji.

Flexibilitate – asa cum vrei
Foloseste intotdeauna masina potrivita. Si doar atat cat ai nevoie de ea. Ai libertatea de a o schimba cat timp este inca functionala. Fara perioade lungi de asteptare. Fara capital blocat. Fara depreciere treptata.