Sivustomme käyttää evästeitä

Sivustomme käyttää evästeitä. Osa käytetyistä evästeistä on välttämättömiä, jotta sivuston kaikki osat toimisivat oikein. Voit poistaa ja estää kaikki tämän sivuston evästeet, mutta kaikki sivuston osat eivät toimi oikein. Lisätietoja tällä verkkosivustolla käytetyistä evästeistä saat lukemalla meidän tietosuojaselosteen.

Loading

Tietosuojaseloste

Kärcher Oy

Data protection

Kärcher Oy (jäljempänä: Kärcher) huolehtii kaikesta tietojenkäsittelystä (esim. tiedonkeruusta, tiedonkäsittelystä ja tietojen siirrosta) lainsäädännön mukaan. Selosteessa selvennämme millaisia tietoja kerätään ja millä tavalla tietoja käytetään ja välitetään eteenpäin, millä turvatoimilla Kärcher suojelee tietoja ja miten voit käyttää oikeuksiasi.


§ 1 Henkilötietojen keruu, käyttö ja säilytys

Pyytäessäsi tarjousta tai esittelyä Kärcherin verkkosivun kautta, Kärcher kerää sinulta erilaisia henkilötietoja, osittain myös niin sanottuja tunnistamista koskevia henkilötietoja. Kyse on tiedoista, jotka koskevat tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä (jäljempänä "rekisteröity").

1. Yleistä Kärcherin verkkosivustolla vierailemisesta

Vieraillessasi Kärcherin verkkosivustolla annat (tekninen vaatimus) verkkoselaimesi kautta tietoja verkkopalvelimellemme. Verkkoselaimesi ja verkkopalvelimemme välisessä viestinnässä tallentuu seuraavia tietoja: Pyynnön päivämäärä ja kellonaika, pyydettyjen tietojen nimi, sivu jolta tiedot pyydettiin, käytetyn verkkoselaimen ja käyttöjärjestelmän hakutila (tiedot siirretty, tietoja ei löytynyt jne.), pyytävän tietokoneen IP-osoite kokonaisuudessaan, siirretty tietomäärä.

Teknisen turvallisuuden vuoksi, erityisesti murtautumisyritysten torjumiseksi verkkopalvelimellemme, tallennamme nämä tiedot hetkellisesti. Me emme liitä näitä tietoja yksittäisiin henkilöihin. Tietoja voidaan tallentaa verkkopalvelimellemme sähköisen viestinnän palveluista annetun lain 205 §:n mukaisesti silloin, kun olet selaimesi asetuksissa antanut suostumuksesi evästeiden käyttöön tai tallentamisen ainoana tarkoituksena on toteuttaa viestin välittämistä viestintäverkoissa tai tallentaminen on välttämätöntä sellaisen palvelun tarjoamiseksi, jota olet nimenomaisesti pyytänyt. Evästeiden käytön käsittelyperusteena on tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan mukaisesti suostumuksesi sekä oikeutettu etu evästeiden avulla kerättyjen henkilötietojen käsittelyn osalta.

Yksityiskohtaisempia henkilötietoja kootaan vain siinä tapauksessa, että olet antanut ne käyttöömme vapaaehtoisesti kyselyn tai rekisteröitymisen yhteydessä. Kärcher käyttää antamiasi henkilötietoja asianmukaisesti vastatakseen kysymyksiisi, käsitelläkseen tilaustasi sekä verkkosivuston teknisen ylläpidon tarkoituksiin. Erityisesti tietoja käytetään asianmukaisiin tarkoituksiin seuraavasti:

2. Verkkokauppa

Vieraillessasi verkkokaupassamme, tallennamme sinun ja Kärcherin välisen sopimuksen noudattamiseksi tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden suorittamiseksi GDPR:n (EU:n yleinen tietosuoja-asetus) artiklan 6 kohdan b) mukaisesti seuraavia tietoja:

a) Tilaaminen ilman asiakastilin luomista
Verkkokauppatilauksen yhteydessä pyydetään pakollisten kenttien muodossa sellaiset tiedot, joita tarvitaan tilauksen käsittelemiseksi ja toimittamiseksi: etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, osoite (laskutus- ja mahdollisesti eri toimitusosoite). Tietojasi käytetään vain tilauksesi käsittelemiseksi.

b) Asiakastili/rekisteröityminen
Lisäksi ostosten yhteydessä on mahdollista rekisteröityä Kärcherin asiakkaaksi. Sähköpostiosoitteesi antamisen lisäksi voit valita salasanan, jonka avulla sisäänkirjautuminen on myöhempien ostosten yhteydessä helpompaa ilman tietojen kirjoittamista uudelleen. Kärcher tallentaa antamasi tiedot asiakastilin luomiseksi, jonka avulla tilaukset kootaan, hoidetaan ja käsitellään. Kärcher säilyttää tietojasi seuraavia tilauksiasi varten niin kauan kun pidät rekisteröitymisesi voimassa. Sinulla on oikeus milloin tahansa sanoa rekisteröitymisesi irti sekä pyytää Kärcheriä korjaamaan ja/tai poistamaan tietoja.

c) Tilaustietojen säilyttäminen
Kun annat tietoja Kärcherille tilausta varten, tietojasi säilytetään niin kauan, kun se on kaupan käsittelyn näkökulmasta tarpeen sekä lainsäädännöllisiä säilytysaikoja noudattaen. Pidennetyssä tietojen säilytyksessä noudatetaan GDPR:n artiklan 6 kohtaa c).

d) Vierailu toisen verkkokaupan sivuilla
Kun vierailet ostostesi aikana toisen verkkokaupan sivuilla, jonne päädyt klikkaamalla Kärcherin verkkosivustolta jonkin jälleenmyyjämme linkkiä, ja jatkat siellä tilaustasi, Kärcher ei kerää sinulta mitään tietoja, sillä jatkat kaupantekoa toisessa verkkokaupassa. Huomaathan, että tässä tapauksessa noudatetaan kyseisen verkkokaupan tietosuojaa.

3. Yhteydenottolomakkeet

Kun käytät Kärcherin verkkosivustolla yhteydenottolomaketta, antamasi tiedot tallennetaan viestisi välittämiseksi oikealle henkilölle. Pyyntösi käsittelyssä noudatetaan GDPR:n artiklan 6 kohtaa f). Yhteydenottolomakkeen kautta antamiasi tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin, kuten markkinointiin. Kun asiasi on käsitelty, poistamme pyyntösi sekä siihen liittyvät henkilötiedot.

4. Markkinatutkimus (esim. rekisteröidy ja voita)

Kärcher käyttää oikeudellisessa laajuudessa tietojasi markkinointitutkimuksen tarkoituksiin, kun olet nimenomaisesti antanut siihen luvan merkitsemällä ruudun seuraavan tekstin viereen:

"Olen kiinnostunut vastaamaan Kärcherin markkinatutkimukseen!"

"Rekisteröidy ja voita" -tyyppisissä tai muunlaisissa markkinointitutkimustarkoituksen toiminnoissa Kärcher tallentaa puhuttelumuotosi, nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, alan, johon luet itsesi kuuluvaksi (yksityinen tai kaupallinen) sekä – mikäli olet täyttänyt nämä kentät tai merkinnyt rastin ruutuihin – syntymävuotesi sekä osanumerot, tuotenimet, Kärcher-tuotteidesi ostopäivämäärän sekä sen, että olet kiinnostunut markkinatutkimuskyselyistä. Ainoastaan siinä tapauksessa, että olet tässä esitetyissä valintalausekkeissa merkinnyt hyväksyntäsi, Kärcher käyttää tietojasi markkinatutkimukseen GDPR:n artiklan 6 kohdan a) mukaisesti. Muussa tapauksessa tietojasi käytetään ainoastaan voiton ilmoittamiseksi GDPR:n artiklan 6 kohdan b) mukaisesti.

5. Arpajaistoiminta

Arpajaistoiminnassa Kärcher tallentaa vain voiton arvonnassa ja käsittelyssä vaaditut tiedot (esim. nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi) arvonnan suorittamiseksi GDPR:n artiklan 6 kohdan b) mukaisesti. Ainoastaan siinä tapauksessa, jos olet antanut hyväksyntäsi valintalausekkeella tietojen käyttämiseen muihin tarkoituksiin, Kärcher käyttää tietojasi myös markkinatutkimukseen tai uutiskirjeen lähettämiseen GDPR:n artiklan 6 kohdan a) mukaisesti.

6. Takuun pidentäminen

Takuun pidentäminen koskee vain Kärcherin kaupallisia asiakkaita. Mikäli osallistut takuun pidentämistoimintaan, sinun tulee antaa lomakkeella nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi sekä tuotetiedot laitteesta, jonka takuuaikaa haluat pidentää (pakolliset kentät). Näitä tietoja käytetään takuutapausten käsittelyyn sekä tähän liittyvään tarpeeseen järjestää sinulle laite GDPR:n artiklan 6 kohdan b) mukaisesti takuuasian hoitamiseksi. Muiden kenttien täyttäminen on vapaaehtoista. Nämä tiedot keräämme suostumuksesi mukaan GDPR:n artiklan 6 kohdan a) mukaisesti.

7. myKärcher

Salasanalla suojatun käyttäjäalueen (myKärcher-tilin) perustaminen mahdollistaa ja yksinkertaistaa saatavilla olevien toimintojen, kuten verkkokaupan ja verkkohuollon, käyttöä.

Tässä yhteydessä tallennamme: etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja syntymäpäiväsi pakollisina tietoina. Valinnaisina tietoina keräämme puhuttelumuodon, tittelin ja puhelin- sekä matkapuhelinnumeron.

Pilvipalveluntarjoajamme Amazon Web Service Irlannissa ja/tai Frankfurt am Mainissa tallentaa nämä tiedot.

Mikäli salasanalla suojatun käyttäjäalueen kautta suoritetaan ostoksia (verkkokaupassa tai verkkohuollossa), tallennetaan myös osoitetiedot. Pilvipalveluntarjoajamme Amazon Web Service Irlannissa ja/tai Frankfurt am Mainissa tallentaa myös nämä tiedot.

Käyttäjä voi milloin tahansa poistaa salasanalla suojatun käyttäjäalueen itse painamalla "Poista tili".

8. Uutiskirje

Voit tilata Kärcherin sähköpostiuutiskirjeen nimeäsi antamatta. Uutiskirjeen tilaamiseksi rekisteröit sähköpostiosoitteesi ja merkitset hyväksyväsi uutiskirjeen lähetyksen seuraavan tekstin vieressä olevaan ruutuun:

"Haluan tilata Kärcherin uutiskirjeen ja hyväksyn tietosuojauskäytännön."

Kun olet antanut vahvistussähköpostissa pyydetyn hyväksyntäsi, Kärcher käyttää sähköpostiosoitettasi uutiskirjesähköpostiviestien vastaanotto-osoitteena, jonne lähetetään säännöllisesti ajankohtaisia tarjouksia sekä tietoa Kärcherin tuotteista. Näitä tietoja käsitellään hyväksyntäsi perusteella GDPR:n artiklan 6 kohdan a) mukaisesti. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.


§ 2 Henkilötietojen välittäminen ja poistaminen

1. Vierailu Kärcherin verkkosivustolla

Kärcherin verkkosivustovierailun aikana tallennettuja tietoja (§ 1) ei välitetä kolmansille osapuolille.

2. Verkkokauppa

a) Tietojen välittäminen jälleenmyyjille
Henkilötietojasi välitetään kolmansille osapuolille ainoastaan verkkokaupan yhteydessä sopimuksen noudattamiseksi tai laskutustarkoituksiin tai maksun perimiseksi. Jos et tilaa tuotteita suoraan Kärcher Oy:ltä, vaan Kärcherin verkkokauppaan kumppanina sisällytetyltä jälleenmyyjältä, Kärcher kerää § 1 kohdassa 2 kuvatulla tavalla tilaustiedot valitsemaltasi jälleenmyyjältä. Tilauksen suorittamisen jälkeen Kärcher välittää nämä tiedot jatkotoimenpiteitä varten jälleenmyyjälle. Henkilötietojesi käsittelystä tilauksesi toimittamisen yhteydessä vastaa kyseinen jälleenmyyjä. Jälleenmyyjät saavat Kärcheriltä ainoastaan tiedot, jotka vaaditaan kyseisten toimeksiantojen suorittamiseen. Heidän ei ole sallittua käyttää tietoja muulla tavalla.

b) Asiakastilin poistaminen
Jos olet rekisteröinyt Kärcherin verkkokaupan yhteydessä asiakastilin, Kärcher poistaa rekisteröintisi, jos esität asiasta pyynnön meille (§ 6).

c) Luottoanalyysi
Yhtiömme tarkistaa luottokelpoisuuden säännöllisesti sopimuksia tehdessään sekä sellaisissa tapauksissa, joissa on perusteltu intressi – myös kanta-asiakkailtaan. Teemme asiassa yhteistyötä tarvittavien tietojen saamiseksi Asiakastieto Oy:n kanssa. Tähän tarkoitukseen välitämme Asiakastieto Oy:lle nimesi ja yhteystietosi. Tiedot EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan Asiakastieto Oy:n tietojenkäsittelystä löytyvät täältä: https://www.asiakastieto.fi/web/fi/asiakastieto-yrityksena/tietosuoja.html

3. Yhteydenottolomake

Ainoastaan siinä tapauksessa, että kysymyksesi tai huomiosi koskee jotakin muuta yritystä Kärcher konsernissa, kuin jonka yhteydenottolomaketta olet käyttänyt, ilmoituksesi ja siihen liittyvät tiedot välitetään sisäisesti oikealle yhteyshenkilölle. Kärcherin verkkoyhteydenottolomakkeella antamiasi tietoja ei välitetä eteenpäin kolmansille osapuolille, mikäli asiaan ei erityisesti ole aihetta.

4. Markkinatutkimus

Kaikkia Kärcherin verkkosivustolla markkinatutkimuksen tarkoituksiin kerättyjä tietoja käytetään yksinomaan Kärcherin sisäisiin tarkoituksiin, eikä niitä välitetä kolmansille osapuolille. Tiedot poistetaan, kun niitä ei tarvita enää markkinatutkimukseen.

5. Arpajaistoiminta

Kärcherin verkkosivustolla arpajaistoiminnan kautta kerätyt tiedot poistetaan kokonaan ja peruuttamattomasti toiminnan päätyttyä, eikä niitä välitetä kolmansille osapuolille.

6. Takuun pidentäminen

Takuun pidennystoiminnon kautta Kärcherille antamasi tiedot poistetaan pidennetyn takuuajan päätyttyä. Tietoja ei välitetä Kärcher-konsernin ulkopuolisille kolmansille osapuolille.

7. Uutiskirje

Uutiskirjeen rekisteröintiä varten antamaasi sähköpostiosoitetta ei luovuteta kolmansille osapuolille. Kärcherin tietojenkäsittelystä vastaa Kärcher Oy, Ilvesvuorenkatu 12, 01900 Nurmijärvi. Jos haluat peruuttaa uutiskirjeen (§ 5 Nr. 3), sähköpostiosoitteesi poistetaan postituslistalta.

8. Tietojen välittäminen viranomaisille ja muille julkisille tahoille


Tietojasi välitetään Kärcher-konsernin ulkoisille kolmansille osapuolille ainoastaan, kun kyseessä on julkinen viranomainen tai valtion määräyksestä yksittäistapauksissa; tällöin Kärcher on velvoitettu tietojen välittämiseen.


§ 3 Turvatoimenpiteet

1. Yleiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet

Kärcher käyttää lukuisia turvatoimenpiteitä suojatakseen henkilötietoja asianmukaisella tavalla. 
Kaikki Kärcherin säilyttämät tiedot suojataan fyysisin ja teknisin turvatoimenpitein sekä menettelyin. Tämä tietosuojaseloste rajoittaa pääsyn tietoihin vain siihen erityisesti luvan saaneisiin henkilöihin.

Kärcherin verkkosivusto sijaitsee ohjelmistopalomuurin takana, joka estää sivustolle pääsyn muista Internet-yhteydessä olevista verkoista. Lisäksi henkilötietojen pääsyoikeus on myönnetty vain niille työntekijöille, jotka tarvitsevat tietoja tehtäviensä suorittamiseksi. Nämä työntekijät on koulutettu turvallisuuteen ja tietosuojamenettelyihin liittyvissä asioissa, ja he käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti.

2. Turvallinen tiedonsiirto

Henkilötietojen siirto verkkokauppatilauksen käsittelemiseksi tapahtuu salatusti alalla yleisesti käytetyn Secure Socket Layer (SSL) -tekniikan mukaan (SSL-salausprotokolla, versio 3).

3. Tietojen siirto EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle kolmanteen maahan.

4. Luottokorttitiedot

Kärcher ei tallenna antamiasi luottokorttitietoja, vaan maksupalveluntarjoaja kerää tiedot suoraan hypertext transfer protocol secure (https) -suojausprotokollan kautta.

5. Salasanat

Internet-sivustomme salasanan luovuttaminen kolmansille osapuolille on ehdottomasti kielletty, ja salasana tulee vaihtaa säännöllisesti. Poistuessasi verkkokauppamme asiakastililtä paina uloskirjautumispainiketta ja sulje selaimesi luvattoman pääsyn välttämiseksi.


§ 4 Evästeet / käyttäytymiseen perustuva mainonta (Behavioural Advertising)

Kärcher laatii mainonnan, markkinatutkimuksen tai Kärcherin verkkosivustosuunnittelun tarkoituksiin käyttäjäprofiileja, jos käyttäjä ei tätä kiellä. Mahdollisuutesi kieltäytyä tästä osoitetaan yksittäisin teknisin menettelyin.

1. Evästeiden käyttö

Internetsivustollamme käytetään "evästeitä" niin sanottuun käyttäytymiseen perustuvaan targetointiin. Kyse on tekstitiedostoista, joiden välityksellä käyttötietoja (vieraillut verkkosivustot, vierailujen lukumäärä, vierailuajat, vierailun kesto yksittäisillä verkkosivustoilla jne.) sekä käyttöprofiileja tallennetaan kiintolevyllenne. Käyttöprofiilit anonymisoidaan, ja niitä käytetään teknisessä (tilastollisessa) arviointitoiminnassa Internet-mainonnan (esim. bannerien) näyttämiseksi myöhemmin muilla verkkosivustoilla kyseisen käyttäjän mielenkiinnon kohteiden mukaan. Missään tapauksessa evästeihin ei tallenneta henkilöön liitettävissä olevia tietoja, kuten nimeä, osoitetta tai sähköpostiosoitetta.

2. Käyttäytymiseen perustuva mainonta

Käyttäytymiseen perustuvan mainontapalvelun tarjoaja kerää suoraan IP-osoitetiedot – Kärcher-verkkosivustolla palveluntarjoaja on GroupM Suomi. Ne tallennetaan ja niitä käsitellään vain joko lyhennetyssä tai salatussa muodossa (eli korvattuna jollakin toisella luvulla, josta ei pysty selvittämään tai jäljittämään alkuperäistä IP-numeroa). GroupM Suomi tarjoaa myös mainontapalveluita muiden tarjoajien verkkosivustoille ja käyttää targetointijärjestelmäänsä koottujen tietojen valikoinnin tarkoituksiin käyttäjäkohtaiseksi mainonnaksi. Lisätietoja GroupM Suomen tietosuojasta ja käyttäytymiseen perustuvasta targetoinnista sekä yhtiön käyttämistä teknologioista löytyy sivustolta: https://www.xaxis.com/privacy-policy/. Voit myös kieltää selailukäyttäytymisesi anonyymin analysoinnin.

Voit myös estää evästeiden tallennuksen kokonaan selaimesi asetuksista. Tällöin kaikki Kärcherin verkkosivustojen ominaisuudet eivät välttämättä näy kokonaan ja/tai oikein.

3. Adobe Analytics

Tällä verkkosivustolla käytetään Adobe Analyticsiä, Adobe Systems Software Ireland Limitedin ("Adobe") web-analyysipalvelua. Adobe Analytics käyttää "evästeitä", tietokoneellesi tallennettavia tekstitiedostoja, jotka hyväksyntäsi mukaan analysoivat verkkosivuston käyttöäsi. Mikäli evästeen kautta verkkosivuston käyttöösi liittyvää tietoa välitetään Adoben palvelimelle, asetukset varmistavat, että IP-osoite anonymisoidaan ennen maantieteellistä paikannusta ja korvataan geneerisellä IP-osoitteella ennen tallennusta. Tämän verkkosivuston tarjoajan toimeksiannosta Adobe käyttää näitä tietoja arvioidakseen käyttäjän verkkosivuston käyttöä, laatiakseen raportteja aktiivisuudesta verkkosivustolla sekä tuottaakseen verkkosivuston tarjoajalle muunlaisia verkkosivuston sekä Internetin käyttöön liittyviä palveluita. Selaimesi Adobe Analyticsille välittämiä tietoja IP-osoitteestasi ei yhdistetä muihin Adoben kokoamiin tietoihin. Voit estää evästeiden tallentamisen selaimesi asetuksista. Huomaathan, että tässä tapauksessa et välttämättä pysty käyttämään tämän verkkosivuston kaikkia ominaisuuksia. Voit estää evästeen tuottaman tiedon ja verkkosivuston käyttöösi liittyvän tiedon (IP-osoitteesi mukaan lukien) koonnin ja käytön Adobella lataamalla ja asentamalla seuraavasta linkistä löytyvän selaimen lisäosan: https://www.adobe.com/fi/privacy/opt-out.html

4. Targetointi

Kun käyttäjä vierailee verkkosivustoilla, käyttää verkkosivustoja ja kytkee sellaisia ilmoituksia päälle, joilla käytetään Xaxisin palveluita, välitetään tietoja selailusta, käytöstä sekä vuorovaikutuksesta. Xaxis saattaa kerätä myös sellaisia tietoja, joista voi tunnistaa sellaisen selaimen tai laitteen, jonka kanssa käyttäjä on aiemmin toiminut. Tällaiset tiedot, jotka tuotetaan Xaxisin palveluiden kautta, kattavat verkkoselaimen tyypin, selainkielen ja käytetyn käyttöjärjestelmän, Internet-protokollaosoitteen ("IP-osoite"), käyttäjän laitteen yksiselitteiset tunnisteet, yhteystyypin (kaapeli vai Wi-Fi), alueen, jossa laite sijaitsee, verkon, johon laite on yhteydessä, (mobiili-)laitteen pituus-/leveysasteen, mobiilipalveluntarjoajan (mikäli saatavilla), sivusto ja sivut, joilta käyttäjä siirtyi sivustolle ja joille käyttäjä siirtyi sivustolta. Mainoksen ilmoitukset ja tiedot käyttäjän vierailemista verkkosivustoista ja sivuista. Laitteita ovat tietokone, matkapuhelin, tabletti, e-kirjan lukulaite ja muut digitaaliset laitteet, joilla voi käyttää Internet-yhteyttä. Xaxis ei kerää palveluidensa kautta käyttäjänimiä, postiosoitteita, puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita tai muita tietoja, joista henkilön voisi tunnistaa. Xaxis säilyttää mahdollisesti myös tietoja muilta yrityksiltä, yksinomaan näiden asiakkaista. Tiedot on kerätty heidän palveluidensa kautta ja tarjotaan näiden yritysten käyttöön osana palveluita. Xaxis voi yhdistää näitä palveluidensa kautta keräämiään tietoja. Xaxis käyttää palveluidensa kautta kokoamiaan tietoja varmistaakseen, että käyttäjä saa hyödyllisimmät ja asiaankuuluvimmat verkkomainokset verkkosivustoilleen.


§ 5 Rekisteröidyn oikeudet

1. Tiedotus


Sinulla on milloin tahansa oikeus saada tietää sinua koskevista tallennetuista henkilötiedoista, niiden alkuperästä ja vastaanottajasta sekä tietojenkäsittelyn tarkoituksesta. Käännythän asiassa Kärcherin puoleen (§ 6).

2. Vastustamisoikeus (markkinatutkimus)

Voit vastustaa sinua koskevien tietojen käsittelyn jatkossa GDPR:n artiklan 21 mukaisesti. Kielto voi koskea tietojen käsittelyä erityisesti suoramarkkinoinnin tarkoituksiin. Lähetä asiaan liittyen sähköpostiviesti osoitteeseen info@karcher.fi. Viestiin ei tarvitse sisällyttää syytä kieltoon.

3. Hyväksynnän peruuttaminen (esim. uutiskirjeen tilaus)

Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen henkilötietojesi käyttöön Kärcherillä, voit esimerkiksi peruuttaa Kärcherin uutiskirjeen tilauksen. Jos haluat peruuttaa uutiskirjeen tilauksen, klikkaa vain saamasi uutiskirjeen lopusta linkkiä "Peruuta uutiskirjeen tilaus". Kaikissa muissa tapauksissa otathan yhteyttä Kärcheriin.

4. Rekisteröidyn muut oikeudet

Sinulla on oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot oikaistua tai poistettua taikka oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä. Sinulla on oikeus kieltää sinua koskevien henkilötietojen käsittely jatkossa, ja sinulla on oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

Sinulla on rekisteröitynä oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa elät, työskentelet, tai jossa oletettu rikkomus on tapahtunut, jos katsot, että henkilötietojesi käsittelyssä ei ole noudatettu tietosuoja-asetuksen säännöksiä.

5. Asianomaiset valvontaviranomaiset

Ota yhteyttä henkilötietojesi käyttöön liittyvissä valituksissa asianomaisiin valvontaviranomaisiin, Suomessa Tietosuojavaltuutetun toimisto, Ratapihantie 9, 6.krs., 00520 Helsinki, Postiosoite PL 800, 00521 Helsinki, puh. 029 56 66700, sähköposti tietosuoja@om.fi


§ 6 Yhteystiedot/tietosuojavaltuutettu

Tietosuojaan ja rekisteröidyn oikeuksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Kärcheriin:

Kärcher Oy / tietosuojavaltuutettu
Ilvesvuorenkatu 12
01900 Nurmijärvi
info@karcher.fi