Hvad er Cookies?

En cookie er et lille stykke data (tekstfil), som et websted – når det besøges af en bruger – beder din browser om at gemme på din enhed for at kunne huske oplysninger om dig, f.eks. dit foretrukne sprog eller dine loginoplysninger. Disse cookies fastsættes af os og kaldes førstepartscookies. Vi anvender også tredjepartscookies – som er cookies fra et andet domæne end domænet for det websted, du besøger – til vores reklame- og marketingindsats. Mere specifikt bruger vi cookies og andre sporingsteknologier til følgende formål:

Cookie indstillinger

Her kan du ændre dine cookieindstillinger for denne hjemmeside.