FM ExpertPro 100/ P

FM ExpertPro 100/ P er en stor rengjøringsvogn med prepareringsssystem for mopper. Lukket område for avfallshåndtering, god plass til rengjøringsutstyr og oppbevaring.

Den lukkede utformingen og den utvidede bunnplaten gjør den store FM ExpertPro 100/P rengjøringsvognen ideell for rengjøring av hygienesensitive områder og for bruk av preparerte mopper. Den integrerte avfallsmodulen har plass til søppelsekker i forskjellige størrelser og åpnes med fotpedal. Ekstrautstyr kan oppbevares i de fire 6-liters bøttene og holdes adskilt avhengig av bruksområde. For ytterligere lagringsplass har vognen to ekstra skuffer med henholdsvis 16 og 32 liters kapasitet. De kan plasseres etter behov og er egnet for praktisk oppbevaring av rengjøringsutstyr, og maskiner som EB 30/1 Bp Li-Ion gulvvaskemaskin kan enkelt festes til yttersiden av FlexoMate ved hjelp av FlexoLink-koblingene som følger med. FlexoLink XL kan brukes til å feste et advarselsskilt eller WVP 10 Adv vindusvasker. Dører og sidepaneler kan tilpasses med klistremerker. To bremser sikrer vognen selv på skrånende underlag. Det ergonomisk utformede FlexoGrip reduserer belastningen på armer og skuldre ved dytting. Push-to-open dører kan justeres individuelt for høyrehendte eller venstrehendte brukere.

Egenskaper og fordeler
FlexoGrip: ergonomisk høydejusterbar, avlaster skuldre og håndledd
Fotpedal for rask og enkel åpning av dekselet på avfallsmodulen
Lukket hele veien rundt, ideell for rengjøring i hygienesensitive områder
Bremser på to hjul sikrer vognen selv på skrånende underlag
Toolflex-koblinger på yttersidene for feste av rengjøringsredskaper
En stor bunnplate gir god plass til ekstra oppbevaring
Push-to-open system sikrer intuitiv og enkel dørbetjening
Spesifikasjoner

Teknisk data

Program ADVANCED
Antall (Stk) 1
Forpakning (Stk) 1
Vekt uten tilbehør (kg) 42
Vekt inkludert emballasje (kg) 48,8
Mål (L x B x H) (mm) 1564 x 563 x 1229
Mål, pakket (mm) 1134 x 584 x 623

Utstyr

  • Avfallshåndtering

Videoer

Tilbehør
Finn reservedeler

Finn reservedeler til din Kärcher rengjøringsmaskin. Klikk på "Finn reservedeler" under for å komme til reservedeler og finne riktig reservedel til din maskin. Vi har et utvalg reservedeler tilgjengelig i vår nettbutikk. Dersom reservedelen ikke er tilgjengelig i vår nettbutikk kan du kontakte din nærmeste autoriserte Kärcher-forhandler som kan bestille for deg. Du kan også lese mer om reservedeler på denne siden.