FM ExpertPro 50/ P

FM ExpertPro 50/ P er en kompakt rengjøringsvogn egnet for preparerte mopper. Lukket område for sikker oppbevaring av bøtter og avfallshåndtering, samt utstyr og rengjøringsmidler.

Det lukkede designet på den kompakte FM ExpertPro 50/P rengjøringsvognen gjør den spesielt godt egnet for bruk i hygienesensitive områder. Den kan også brukes med preparerte mopper for effektiv overflaterengjøring. Utstyr kan oppbevares i to 6-liters bøtter og separeres etter bruksområde. Vognen har også en 16-liters uttrekkbar skuff som kan plasseres etter behov og er en praktisk måte å frakte ekstra rengjøringsutstyr på. De medfølgende Toolflex-koblingene gjør det enkelt å frakte med seg moppesystemer, gripere osv. Kroken kan brukes til å feste et varselskilt eller WVP 10 Adv vindusvasker. Både Toolflex-koblingene og kroken kan festes på utsiden av FlexoMate etter behov. Vognen har bremser på to hjul. Det garanterer en sikker posisjon selv på skrånende underlag. Den høydejusterbare FlexoGrip reduserer belastningen på armer og skuldre når du skyver vognen. Dører og sidepaneler kan tilpasses med klistremerker, og trykk-for-åpne-dører kan stilles inn spesifikt for høyrehendte eller venstrehendte brukere.

Egenskaper og fordeler
FlexoGrip: ergonomisk høydejusterbar, avlaster skuldre og håndledd
Lukket hele veien rundt, ideell for rengjøring i hygienesensitive områder
Bremser på to hjul sikrer vognen selv på skrånende underlag
Toolflex-koblinger på yttersidene for feste av rengjøringsredskaper
De kompakte dimensjonene gjør vognen svært manøvrerbar og enkel å oppbevare
Push-to-open system sikrer intuitiv og enkel dørbetjening
Spesifikasjoner

Teknisk data

Program ADVANCED
Antall (Stk) 1
Forpakning (Stk) 1
Vekt uten tilbehør (kg) 28,2
Vekt inkludert emballasje (kg) 36,5
Mål (L x B x H) (mm) 1051 x 564 x 1230
Mål, pakket (mm) 1134 x 584 x 513

Utstyr

  • Avfallshåndtering

Videoer

Tilbehør
Finn reservedeler

Finn reservedeler til din Kärcher rengjøringsmaskin. Klikk på "Finn reservedeler" under for å komme til reservedeler og finne riktig reservedel til din maskin. Vi har et utvalg reservedeler tilgjengelig i vår nettbutikk. Dersom reservedelen ikke er tilgjengelig i vår nettbutikk kan du kontakte din nærmeste autoriserte Kärcher-forhandler som kan bestille for deg. Du kan også lese mer om reservedeler på denne siden.