FM ExpertPro 50/ S C

FM ExpertPro 50/ S C er en praktisk mellomstor rengjøringsvogn. Den kombinerer bøtte for overflaterengjøring og avfallshåndtering med et lite lagringsområde på en hensiktsmessig måte.

Den praktiske størrelsen gjør den kompakte og lukkede FM ExpertPro 50/S C rengjøringsvognen ideell for bruk av sprøytemetoden. De to 6-liters bøttene som følger med gir god plass til oppbevaring av rengjøringsutstyr, og for å holde utstyret adskilt etter farge i henhold til områder. I tillegg gir to 16-liters uttrekkbare skuffer, som kan plasseres etter behov, rikelig med oppbevaringsplass til ekstrautstyr slik at man slipper å gå frem og tilbake for å hente det man trenger. Ved å bruke FlexoLink-koblingene som følger med, kan moppesystemer og diverse rengjøringsredskaper enkelt festes på utsiden av FlexoMate etter behov. FlexoLink XL kan brukes til å feste et advarselsskilt eller WVP 10 Adv, om nødvendig. To av de fire hjulene er utstyrt med bremser. Disse sikrer et stabilt feste og holder vognen på plass selv på skrånende, ujevnt underlag. Takket være det ergonomisk utformede og høydejusterbare FlexoGrip-håndtaket reduseres belastningen på armer og skuldre når du skyver vognen. I tillegg kan trykk-for-åpne-dørene justeres for høyrehendte og venstrehendte brukere etter behov.

Egenskaper og fordeler
FlexoGrip: ergonomisk høydejusterbar, avlaster skuldre og håndledd
Lukket hele veien rundt, ideell for rengjøring i hygienesensitive områder
Bremser på to hjul sikrer vognen selv på skrånende underlag
Toolflex-koblinger på yttersidene for feste av rengjøringsredskaper
De kompakte dimensjonene gjør vognen svært manøvrerbar og enkel å oppbevare
Push-to-open system sikrer intuitiv og enkel dørbetjening
Spesifikasjoner

Teknisk data

Program ADVANCED / STANDARD
Antall (Stk) 1
Forpakning (Stk) 1
Vekt uten tilbehør (kg) 26
Vekt inkludert emballasje (kg) 31,4
Mål (L x B x H) (mm) 889 x 563 x 1062
Mål, pakket (mm) 796 x 584 x 498

Utstyr

  • Avfallshåndtering

Videoer

Tilbehør
Finn reservedeler

Finn reservedeler til din Kärcher rengjøringsmaskin. Klikk på "Finn reservedeler" under for å komme til reservedeler og finne riktig reservedel til din maskin. Vi har et utvalg reservedeler tilgjengelig i vår nettbutikk. Dersom reservedelen ikke er tilgjengelig i vår nettbutikk kan du kontakte din nærmeste autoriserte Kärcher-forhandler som kan bestille for deg. Du kan også lese mer om reservedeler på denne siden.