FM Swift 50/ C

Den mest kompakte rengjøringsvognen FM Swift 50/ C kommer m ed 12 l bøtte. Egnet for grundig rengjøring på vanskelig tilgjengelige områder. Kan brukes i kombinasjon med, og i tillegg til manuell og mekanisk rengjøring.

Mer kompakt enn dette blir det ikke – FM Swift 50/ C er en plassbesparende og åpen rengjøringsvogn uten avfallshåndtering. Ideel for manuelle rengjøringsoppdrag, men med plass til en våt- eller tørrstøvsuger. Rengjøringsutstyr oppbevares trygt i de to 6-liters bøttene med fargekode etter område (blått for uproblematiske områder og rødt for rengjøringsområder med de strengeste hygienekravene, som vaskerom og toaletter). Takket være Toolflex-koblingene som følger med, kan operatøren ta med seg moppesystemer og annet utstyr hvor enn de går. Det er også en krok som kan brukes til å henge et varselskilt eller WVP 10 Adv. Både FlexoLink-koblingene og kroken kan festes til FlexoMate etter behov.

Egenskaper og fordeler
De kompakte dimensjonene gjør vognen svært manøvrerbar og enkel å oppbevare
Toolflex-koblinger på yttersidene for feste av rengjøringsredskaper
Spesifikasjoner

Teknisk data

Program ADVANCED
Antall (Stk) 1
Forpakning (Stk) 1
Vekt uten tilbehør (kg) 9,5
Vekt inkludert emballasje (kg) 12,4
Mål (L x B x H) (mm) 622 x 563 x 1198
Mål, pakket (mm) 796 x 584 x 288

Videoer

Tilbehør
Finn reservedeler

Finn reservedeler til din Kärcher rengjøringsmaskin. Klikk på "Finn reservedeler" under for å komme til reservedeler og finne riktig reservedel til din maskin. Vi har et utvalg reservedeler tilgjengelig i vår nettbutikk. Dersom reservedelen ikke er tilgjengelig i vår nettbutikk kan du kontakte din nærmeste autoriserte Kärcher-forhandler som kan bestille for deg. Du kan også lese mer om reservedeler på denne siden.