FM Swift 50/ M

FM Swift 50/M er den mest kompakte rengjøringsvognen for kombinasjon av manuell og mekanisk rengjøring. 12 L bøtten gjør den ideell for forpreparering og rengjøring utenfor maskinens rekkevidde.

Med en kompakt og åpen design er FM Swift 50/ M en plassbesparende rengjøringsvogn med avfallshåndtering. Avfallsmodulen kan flyttes opp og ned etter behov, og har plass til søppelsekker i forskjellige størrelser. Vognen er ideell for manuell forpreparering, og har nok plass til å medbringe en BR 30/1 C eller T 9/1 Bp. Den har to 6-liters bøtter for sikker oppbevaring av rengjøringsutstyr. Bøttene kan fargekodes for bruksområde (blått for uproblematiske områder og rødt for rengjøring av områder med de høyeste hygienekravene, som vaskerom og toaletter). Ekstra utstyr integreres effektivt ved hjelp av Toolflex-koblingene som følger med, og som kan festes til yttersidene av FlexoMate etter behov. Det følger med en krok for varselskilt eller WVP 10 Adv.

Egenskaper og fordeler
Avfallsmodul med 30° justerbar høydevinkel for enkel tømming
Fleksibel maskinintegrasjon (BR 30/1 Bp, T 9/1 Bp) reduserer rengjøringstiden med 15 %
De kompakte dimensjonene gjør vognen svært manøvrerbar og enkel å oppbevare
Toolflex-koblinger på yttersidene for feste av rengjøringsredskaper
Spesifikasjoner

Teknisk data

Program ADVANCED
Antall (Stk) 1
Forpakning (Stk) 1
Vekt uten tilbehør (kg) 15
Vekt inkludert emballasje (kg) 17,6
Mål (L x B x H) (mm) 1004 x 563 x 1198
Mål, pakket (mm) 796 x 584 x 371

Utstyr

  • Avfallshåndtering

Videoer

Tilbehør
Finn reservedeler

Finn reservedeler til din Kärcher rengjøringsmaskin. Klikk på "Finn reservedeler" under for å komme til reservedeler og finne riktig reservedel til din maskin. Vi har et utvalg reservedeler tilgjengelig i vår nettbutikk. Dersom reservedelen ikke er tilgjengelig i vår nettbutikk kan du kontakte din nærmeste autoriserte Kärcher-forhandler som kan bestille for deg. Du kan også lese mer om reservedeler på denne siden.